Birde söyle hizli kivrak bi forvet alsak cok mu kötü olur.. birakin su hantal forvetlwri Petkovic nedir arkadas.. tamam para yokda sicip batirmayada gerek yok
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Birde söyle hizli kivrak bi forvet alsak cok mu kötü olur.. birakin su hantal forvetlwri Petkovic nedir arkadas.. tamam para yokda sicip batirmayada gerek yok
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Avcı ile bir çok oyuncu performasında düşüş yaşadı. Geçen seneki atak futbolundan vazgeçti. Daha doğru vazgeçmedi fakat oyunu açabilecek oyuncusu olmadığı için boş boş top dolaştırdı. Trezeguetin bu kadar eleştirilme sebebi de buydu. Oyunu açmaya çalıştıkta topu dolaştırdı ayağına kaptırdı. Nwakaeme ve cornelius olmasaydı şampiyon olamazdık bu açık. Bu sene olsalardı üst sıraları zorlardık. Djaniny bu takımda ne yapar onu merak ediyorum.
Yeni hoca olunca Djaniny ve trezeguet daha farklı performans sergiler mi onu düşünüyorum. Trezeguet aşırı bireysel bir adam. Attığı kadar kaçırdığı,forvete atmadığı paslar var. Değişik adam. skor katkısı yüksek ama kafasını kaldırsa double yapabilecek birisi.
Maxi gomez 26 maçta 5 gol 4 assist yapmış. Trezeguet kafasını kaldırsa en az 5-6 golü daha vardı.
Forvete pas gelmezse ileride bir zaman sonra kopar. Nwakaemeye bencil diyordu herkes ama adam orta gönderiyordu.
Forvette 2-3 kişiyi çeksin üstüne yıksın geçsin bekliyoruz ama hatırlayın gomez ilk maçlarda nasıl saldırıyordu. Nasıl istekliydi. Adama pas gelmedikçe saldı oda. Havaya sokacaksın adamı ki adam daha ısrarlı olacak. Trezeguet efendi o ara ne çalım atabiliyor ne şut atabiliyordu. Olan takımın salmasına oldu.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Sociedad Sorloth'u almadı mı arkadaşlar. Leipzing'e geri dönmüş gözüküyor.
2010-2011 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu "TRABZONSPOR"
https://www.noticiasdegipuzkoa.eus/r...h-6905226.html
Kiralamışlardı, bonservisini almayı düşünüyorlar.
Leipzing'e bakmışken şu Angelinho alınmaz mı ya, ligimizde akar gider bu adam
2010-2011 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu "TRABZONSPOR"
Jean Philippe Krasso hakkında bir bilgi var mı? Benim bu dönemde Orsic ve Dovbyk ile en çok yükseldiğim oyuncuydu
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Bu Cincinati'nin de hayatta 7 milyon euro gibi bişey vereceğini düşünmüyorum Boupendza'ya ve kesinlikle o paralara değmez. Biz onu kimlere vermedik
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Bu kurlarla maaşları ödeyebilirsek iyi, geçtim transfer yapmayı.
Tavan maaş 500 bin Euro olsa ancak döndürürüz bu çarkı. Hala milyon eurolar dağıtıyoruz, bizim balta girmemiş Amazon ormanlarından, masaimara bozkırlarından, İskandinavya'nin polis girmeyen gettolarindan, Sibirya tundralarindan futbolcu toplamamiz lazım.
Bu arada Osman hoca yine üst lige çıkarmış takimini helal olsun. Şu adamı kovmasalar da artık süper ligde bir izlesek.
dün yazmıştım. yazık olmuş. böyle adamları ikna edip getirmek lazım. w. bremen bulunduğu ligden dolayı avantajlı ama sen geçen senenin şampiyonu olarak varlık gösteremiyorsun. acilen mali durumları halledip özellikle böyle fırsat transferlerini kaçırmamalıyız.
https://www.transfermarkt.com.tr/ini...spieler/158863
https://www.transfermarkt.com.tr/mou...spieler/229004
https://www.transfermarkt.com.tr/ngo...spieler/225083 (kante nin arabistan tarafıyla adı geçiyor. 32 yaşında 2 sene daha bu ligi götürür. arabistana 34 ten sonra da gidebilir sırıtmaz. bi şekilde ikna et işte)
vs vs daha tonla serbest statüde adam var. biraz paraya kıyıp alacaksın, hazır uzun zaman sonra şampiyon olmuşsun, bu standardı koruman lazım bu da küçülmeyle olmaz. abuk subuk transferler yaptın kadronu koruyamadın şampiyon olduğun senenin üstüne düştüğün duruma bak. 10 maç deplasmanda maç kazanamadın. rezillik..
Naby Keita, Thiago Alcantra beklentilere bakGelen isim şu ana kadar Kourbelis oldu. Çıta bu, bu minvalde hayaller kuralım
#11Yattara | 97 Tellioğlu
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
uğurcan kesinlikle gitmeli.. yoksa daha da geri gidecek!! şu an piyasası 12-13 milyon eur ediyorsa yakında a. ömür gibi 2-3 milyon eur seviyesine gerileyecek.. o yüzden mutlaka gönderilmeli..
yerine kale çizgisinden çıkmayı beceren ve kalesine gelen topu maraton alt d blok önüne şutlamayan birini almak lazım!!
Attan inip eşeğe bindik!
https://www.transfermarkt.com.tr/iva...spieler/226097
bi girişim oldu mu acaba? yine zagreb çıkışlı. öyle olunca hep acabada kalıyoruz. hocanın zagreb geçmişi maffetti bizi![]()
Kurun hizla degismesi nedeniyle cok fazla acilmamamiz lazim.
Acik konusmak gerekirse cok ivme kazanmis BJK, son sampiyon GS ve her zaman oldugu gibi delice para sacacak olan fbyle sampiyonluk mucadelesi vermek kolay olmayacak.
Bunun yerine Avrupa Kupalarina katilim hedeflesek daha akilci olur.
Eksik ve gedikleri devre arasinda ya da gelecek sezon yapilacak takviyelerle kapatabiliriz.
O nedenle nicelik yerine nitelige yonelmeliyiz.
Eldeki curuklerden cikip kalanlardan maksimum verimi almak durumundayiz.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Katiliyorum .Bizim en az 2 sene zamana ihtiyac var sampiyonl olabılecek takım kurmak için.bu yıl Euro kur 28 olur senin gelirlerin ile maaşları bile karsılıyamasın. Transfer yasağı oyuncuların maaşları zor öderiz.
Konuşulan isimler şu ana kadar tatmin edici değil.
Sezonun ilk maçına 62 gün kaldı ilk kampa 4-5 hafta .
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 6 misafir)