Bi Atiba bulamadık be. Bizim de bi ahtapotumuz olsun artık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tam sag açık olmayacak zaten 4-3-3de ben ayaktan ziyade bitiricilik , içeri kosular, topsuz oyunda geriye yardımı falan dikkate alınır diye düşünüyorum.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Bi Atiba bulamadık be. Bizim de bi ahtapotumuz olsun artık
Konu serdaracıl tarafından (08.06.2023 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
En büyük Trabzon
Screenshot_20230608_005220_Chrom.jpg
Ruhun şad olsun Reis.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Orsic sağa çekip çekip zımba gibi şut atıyor. Sevdim. İş yapmama ihtimali düşük o kadar da yaşlı değil.
Solda tempolu ama teknik vasat Eren varken sağ beke oyun kurucu teknik bi bek lazım. Orası da kritik 6 numarayla birlikte.
Borja Sainz çok iyi sezon geçirdi ve serbest kaldı haberleri var sol tarafa alternatif olarak alınabilir. Genç ve potansiyelli
sainz direk alırım. orsic geldikten sonra trezeguet gider diye düşünüyorum. Orsic sağda doğru dürüst oynamamış. Tre sağda çok verimsiz. Sainz hem iki kanatta oynayabiliyor hem de çok ciddi potansiyel. Henüz üst limitine ulaşmadığını düşünüyorum.
Ben olsam diack da gözüm kapalı alırım. Topla ilişkisi ve pozisyon bilgisi umut vaad ediyor.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
pereyra gündemde varmı acaba? Takıma cuk oturacak isim.
alioski maliyeti yüksek olmazsa alırım. Hocanın oynatmak istediği oyuna uygun bir bek. Eren ve arif ile sezona başlamak çok büyük risk.
--------------ugurcan---------------
***------*****------******---------eren
--------***-----korbelius---bakasetas-----
visca----------petkovic-----------orsic
yedek klubesine de bir forvet daha alınır.
m.taha-serkan,taha,hüseyin,larsen-dorukhan,siopis,ömür-bardhi,umut/transfer,arif
maxi,tre satışından para kazanılır. hocanın bardhi ve larsen ile malesef devam edeceğini düşünüyorum.
Takımın son kurşunu kaldı, bu transfer dönemi de karavana olursa, çöküş dönemi hayırlı olsun.
Bize her yer TRABZON
Bizim taraftarda bir transfer sevdası tutturuldu gidiyor. Ne kadar yabancı sevici oldu bu taraftar. Paralı arapları göre göre normalleşti, araplardan çırptığını yabancıya verir olduk.
Bu orta bütçelerle;
Sol tarafa kim gelirse gelsin arif boşluktan fazla katkı ya-pa-maz, bırakın oynasın çocuk
Stopere kim gelirse gelsin taha altıkardeşten daha fazla katkı ve-re-mez.
M.gomez veya umut satılmayacaksa forvet a-lı-na-maz. M.gomez + umut 20 gol katkısı verdiyse gelecek olan 40 ve-re-mez
Sağlıklı bir visca trezege varken kanat oyuncusu a-lı-na-maz.
vs vs
trabzonspor bir sevdadir...
Yine özel uçak furyası başladıysa borç katlanmaya devam ediyor demektir. Yahu yok mu 21-22 yaşlarında 3-4 milyon Euro’ya alınabilecek yetenekli Hırvat,Sırp,İskandinav oyuncu felan. Bırakın abi 35 yaşındaki adamları hiç mi akıllanmayacağız? Bjelica sana güvendik sende fos çıktın transfer konusunda.
Bakasetas'ı orada konumlandıracağını sanmıyorum. Kourbelis gelirse ve sağlıklı kalırsa Dorukhan (Veya kalırsa Abdülkadir Ömür) sağ içte oynar. Sol içe de transfer yapar.
Hocanın açıklamalarından anladığım sol bek ve kaleci transferi düşünmüyor. O pozisyonları yerli oyuncuyla geçecek. Az önce yazdığım gibi Dorukhan / Ömür'ü de o kapsamda oynatacaktır.
Gidecek oyuncular tahminim / beklentim:
Bakasetas
Trezeguet
Uğurcan
Bartra
Siopis
Gomez
* Ömür (İyi bir teklif gelirse)
Serbest kalacaklar:
Yusuf
Gbamin
Markovic
Süleyman
Hamsik
Satış opsiyonu olanlar:
Djaniny
Flavio
Emre
Belirsiz:
Parmak
Koita
Kiradakiler:
Enis
Hakan Yeşil
Arda
Kerem Şen
Batuhan
Murat Cem
Transfer yapılmasını beklediğim pozisyonlar:
Sağ bek
Stoper x 2
Kourbelis
Orta saha
Forvet
Sol açık
Zaten hoca da "6-7 oyuncu ekleyeceğiz" demişti. Bu sonradan bir iki oyuncu yükselecektir.
Hoca trezeget kalsın diye rapor vermisken bizim icin astronomik sayilabilecek bir rakam gelmedikce trezeget gonderilecegini sanmiyorum.ha orsicle birlikte kanat forvet de oynayabilen boupenza da gelir o zaman visca yada trezegetin birisiyle vedalasilir mecburen..hem butce kaldirmaz hem gereksiz kadro sisklinligi olur..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
transferlerden önce önemli olan bakasetas ve dorukhan ve siopis in kontratlari.
1 yil kaldi.
ya sat, ya uzat.
bizimkilerin bi türlü beceremedigi is.
sene sonu yine bedava gidecekler.
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
seneye yabancı kuralı devam edecek. uğurcan, ömür ve dorukhan bu takımın banko üç oyuncusudur.
bunların yerine oynayabilecek yerli oyuncu kovalamak lazım.
yerli rotasyonumuz çok kötü malesef.
şu alt yapıdaki oyuncular bakalım yaz kampında nasıl performans gösterecek.
Trabzonsporun borcu son 3 gunde doviz kuru sebebiyle 300 milyon tl daha artti.bu ekonomik sartlarda ne bizim klup ne istanbul klupleri ayakta kalabilir yok boyle birsey ya.bir sezonluk gelir 3 gunde borc olarak yaziliyor istedigin projeyi yap oyuncu yetistirip satmadikca alt yapiya adam gibi deger verilmedikce turk klupleri batmaya yada satilmaya mahkumdurlar.hele bizim gibi geliri kasikla gideri kepceyle olan kluplerin gelecegi yok malesef..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Daha erken, bakalım görelim ama gidişat yine ligde rekabetçi bir konumda olmak için gençlerden ziyade orta yaş ve veteranlardan kurulu bir takım görmek üzerine gibi duruyor.
Bir senede U20 ile oynamaya dönelim demiyoruz ama yine de ciddi bir gençleşme şart. Daha erken zamanlar tabii, belki farklı ilerleriz.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)