-------------ugurcan------------------
----------------bartra------hugo--------
perez-----------------------------------trezeguet
--------------------gbamin------------------------------
--------ömür----------------------bakasetas----------------
----------------------------------------------------borini/thauvin
-----------------gomez--------yusuf----------------------
eksik parça tamamlanmış olur. Trezeguet sol tarafta kullanırız.
Konu asilhamsi tarafından (26.01.2023 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Artem bölge olarak en kritik ve ihtiyacımız olan oyuncu profili, peşine iki yönlü pasör 8 ve her iki kanatta tak çalıştır bitirici kanat gelir. Doğru oyuncularla şu 3 bölge takımı ateşler.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Ben bu kafayı anlamıyorum işte. Hala ahbap çavuş ilişkisiyle kulüp yönetiyoruz.
Aynı adamlara desen ki git kendi milyonluk şirketine amcanın oğlunu al proje müdürü yap ama liseyi açıktan zor bitirdi. Dötüyle güler, he amcasının oğlunu alır ama çaycı yapar![]()
Sonra kendi sözünü yiyip menajerlerin eline kalıyorsun. Hem manen hem sportif anlamda rezil oluyorsun. Neden? Futbolcu eskimiz para kazansın diye.
Kurumsal zihniyetten hala çok uzağız. Sadece bizim kulüp değil, ülkenin her alanında çok çok uzağız.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu CaptanBarbosa tarafından (26.01.2023 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir.
Yahu ne Borini’si ya? Gidin eli ayağı düzgün, yaşı genç bi topçu getirin zaten yarıştan kopmuşuz 31-32 yaşındaki adamları oynatıp ne kazanacaksın?
süper ligten ben olsam hayatta adam almam ne borinisi brezilyada arjantinde ne boriniler var daha iyisi hatta
Bizimkiler şu sıralar izleme konusunda berbat vaziyette oldukları için Türkiye pazarı daha cazip geliyor. Taraftarda son yıllarda yapılan transferlerin çoğunun leş çıkmasıyla korku halinde garantici olmak istiyor. Doğru olan yeni colmanlar, wakalar bulmak ama kim takip edecek oyuncuyu (disiplin, yaşantı, sakatlık, gelişim vs.)
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
bardi ye ortalama 2.2 milyon euroluk teklif varmış fransa liginden bence cazip teklif...
VAZGEÇEN OLMAYACAK BİZDE
Bakasetas şuan için müthiş gidiyor.Bakasetasa sezon sonu 12-15 milyon euro arasında bir teklif gelecekse eğer Lille ile Yusuf Yazıcının transferi için görüşülebilir.Yusuf 25 yaşında,sözleşmesi de 2024 de bitiyor.Ayrıca yerli olması da avantaj.
Lille Yazıcı için sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalacağı için maks. 4-5 falan isteyebilir fazlasını isteyemez.
TRANSFER HABERİ: Trabzonspor'a bedava dünya yıldızı! - Fotomaç (fotomac.com.tr)
Kop gel Thauvin.Ghezzalin üst versiyonu kendisi.Gelirse sağ kanatta Peresle coşarlar.
Bizimkilerde o civarda istemişler zaten.isteyen takımda monacoymuş,onlarla yaptığımız 2 maçtada ilk 11 başlamıştı bardhi diye hatırlıyorum, ikinci Maçta fenada oynamayıp birde gol atmıştı sanırım orda görüp beğendiler.
Ben bu işin orta bir noktada buluşulup bitebileciğine inanıyorum,şu an en olası transfer hamlemiz bardhi yi gönderip yerine bir yabancı oyuncu almak gibi gözüküyor özellikle daha elzem ihtiyacımız olan bölgelerden biri için..
VAZGEÇEN OLMAYACAK BİZDE
Evvelden de yazmistim. Arkadas eski Futbolcularin genelde ülkelerinde, misal LEE EUL YOUNG, COLMAN,....
Bu adamlara vereceksin yillik 100.000€ arti her bulduklari ve Sezonda en az 10 mac ilk 11 de cikmis ise bir 50.000€ basari primi....
Hic yapamiyorsan bunu yap arkadas. Bu iki isim ile Kore ve Arjantin elinin altinda...
Bosingwa desen aynisi..... Cöplere Milyon €´lar verilecegine, dersin ki surada Futbolcu izleyen adam var.....
Thauvin mi? Yani temenni olarak anlıyorum, çok iyi futbolcu fakat biz alamayız, çok net. Menajer ısmarlaması haberdir, biz gidip 4 milyon euro maaş vermeyeceğiz tabi ki. Tigres'te 4-5 milyon euro minimum kazanıyordur en son kendisi, meksikada böyle isimlere bir iki kulüp anormal maaşlar veriyor, buraya benziyorlar.
Aradığımız kriterlere cuk diye oturuyor ama bizde aldığı maaşla beklentinin altında kalabilir. Büyük sakatlığından sonra eski performansına hiç erişememiş. Meksika macerasına iyi bakmak lazım.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Çok amatör yönetiliyoruz. Sadece milli takım havuzundaki adamlara bile baksalar U21 u19 gibi daha iyi sonuç elde ederler. Mesela
https://www.transfermarkt.com.tr/nda...pieler/1072407
Richard Ndayishimiye. Başakşehirdeki Ndayishimiye gibi aynı mevkide. Onazi arıyorduk uzun zamandır. Tam ihtiyacımız olan şok presi yapan adam. Ligimizin adamı tam. Böyle ucuz adamları al 10 tane en az 1 i tutsa maliyetini çıkartırsın. Günümüzde inanılmaz bonservisler ödeniyor.
https://www.youtube.com/watch?v=yj9SO1DO2Ls
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Şöyle doğu avrupa liglerinde oralara fazla gelen sağlam bir siyahi yok mu
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
https://www.transfermarkt.com.tr/den...spieler/339314
Oynatmıyorlar. Bizim lig için ideal
yusuf erdoğan koita yunus mallı afobe tarzı transfer bekliyolar tepkiden korkuyolar. son 2 gün 2 3 üç tane saçma sapan adam alırlar.
Konu CasTo tarafından (26.01.2023 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
Austria Klagenfurt'ta forma giyen Sinan Karweina isimli bir sağ kanat oyuncusu var, 2024'te sözleşmesi bitiyor. 17 maçta 2 gol atıp 5 asist yapmış.
https://www.transfermarkt.com.tr/sin...spieler/337816
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (4 kayıtlı ve 8 misafir)