Yeteri kadar para verildikten sonra Uğurcan istediği takıma gidebilir; ancak Galatasaray medyasının kullandığı dil çok itici. Mesela böyle bir durum olmamasına rağmen böyle haberler yaptırılıyorsa ben de yarın yerel basının önemli isimlerine aynı dilde "Trabzonspor Kerem'i istiyor" haberini yaptırırım. Ne de olsa almadıktan sonra istemek bedava.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Birde bu Galatasaraylılarda öyle bir hava var ki sanki Uğurcan Trabzonspor'u değil de Galatasaray'ı tutuyor. Uğurcan için yurtiçi sınır 15, yurtdışı ise 10'dur. Bu ikisini karşılayamadıktan sonra takımda kalması en doğru olanıdır.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Gecmis yillardaki tecrubelerimize gore biz istesek de istemesek de gayseliler oyle ya da boyle bu isi kotarirlar
Baskana sirlenmeye basliyorum.
Baskanlik sadece para ile olmaz.
Ugurcan olayi diger olaylar bu isi götüremiyecek gibi sinyaler veriyor.
Ilk önce Ugurcan ile konusmali böyle söylemeli sadece yurtdisi transferine + Türkiye dönüs maddesi eklenmeli.
Sonra Ugurcan ile beraber basina cikip sezon elestirisi yapip planlarini anlatmali ve Ugurcan bu gs durumunu ayar cekmesi lazim.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
gsde para bol olmasını geçtim borçlarını da siliyorlar. İnanılır gibi değil aga bu ülkede gs kadar yardım edilen başka bir kurum yoktur fb dışında. Adamlarda sürekli akan bir nehir var. Tıkanınca devlet el atıp açıyor. her sezon bir yönetici çıkıp konuşacağım vs. diyor. Gs çok şerefsiz bir kulüptür, 2010 sonrasını bilenler bilir. Diğerleri de aynı. Rıdvan'ın bir cümlesiyle fb'ye arazi tahsis ettiler bu ülkede namussuz herifler. Bunlarla mücadele edemezsin, transferde vs. sıfıra yakın hata, iyi bir teknik adam, birleşmiş camia vs. ile ancak yarışabiliyorsun.
Arkadaşlar Uğurcanı tanırım böyle bir ihtimal yok sakinleşin. Tekrar sorarım yakın zamanda bu durumu.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Şerefini bilmem de geçen sene bu aylarda kongre yapamadı adamlar. Takip ettiniz mi bilmiyorum, çıkan her aday gelir getirici NET projeler ortaya koydu. Bizim havalimanı işi ortaya ne zaman atılsa Florya - Kemerburgaz işini anlattım. Bir Kartal'daki yeri senelerce çözemedik. Yönetici dediğin iş çözer. Adamlar çözüyor. Şerefiyle veya şerefsizlikle... Biz yine şerefli kalalım ama iş çözelim. Diğer türlü sürekli şikayet eden günlere dönmeyelim. Saha içini profesyonellere bırakalım. Dışındakiler transfer konuşmasın bir zahmet. Zeyyat Kafkas'tan transfer dinlemeyelim. Şampiyon takıma sponsor bulsunlar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
bonservisi olmayan
pereyra
diagne
djiku
şu 3 transferi çözebilsek elimiz felaket rahatlıyacak.
------------ugurcan--------------
dorukhan-----djiku------calvo----------eren
-----bakasetas-----Kourbelis----pereyra------
boupedza--------diagne------------trezeguet
-----------günay/m.taha--------------
serkan----taha------hüseyin-----arif
-----ömür----siopis/hakan.y------behlül/kerem
visca----------umut/enis------------batuhan k.
biraz dar ama bu sene işimizi görür. Seneye süsleriz kadroyu.
Konu asilhamsi tarafından (05.06.2023 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.
Eğer ki uğurcanın menajeri ağabeyi değil de sağlam bir menajeri olsaydı şu an çoktan Avrupada iyi bir kulüp yapmıştı kendine.
Çıkarmış olduğu harika sezonlardan sonra onu hala burda tutmak asıl büyük skandal olurdu.
Ağabeyi de sağolsun bunu başardı.
Ben hayatım boyunca bir menajerin futbolcusu için bunun ederi budur daha fazla bir teklif gelmez deyip,futbolcusunun değerini düşürenini görmedim.
Bu açıklamadan sonra zaten hala menajeri olarak yoluna devam ediyorsa,bunun tek açıklaması var o da kardeş olmalarıdır.
Yeniden bir sezona moralsiz, gitse mi kalsa mı tartışmalarının arasında, düşük performanslı uğurcanla girmek istemiyorum. Bir yere gidecekse bir an önce gönderelim kapansın mevzu. Kalacaksa da çıksın seneye de buradayım transfer yok desin kafasını takıma odaklasın.
Satılmayacak oyuncu yoktur kusura bakmayın. Hele ki bu döviz kuru ve bunca borçla.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Bjelica
"İlk günlerde mental yıkıma uğramış bir takım vardı. İlk antrenman başlangıcında hoşuma gitmeyen durumlar gördüm. Kendi düzenimizi oluşturmak durumundaydık. Oyuncularla konuşarak kurallarımızı aktararak iyi bir seviyeye ulaştık diyebiliriz. 14-15 tane her zaman çalışmaya hazır oyuncu grubumuz olduğunu söyleyebilirim. Gayet iyiye giden bir takım olduğumuzu söyleyebilrim. Daha üst seviyeye çıkarak başarı sağlayabiliriz"
Bjelica
"Yönetimimizle; yeni gelecek oyuncuları, nasıl bir takım oluşturmamız gerektiğine dair konuları bütün gün boyunca konuşuyoruz. 6 – 7 oyuncu aramıza katmayı düşünüyoruz. Ama tabi bu sayı aramızdan ayrılacak, sözleşmesi feshedilecek, kiralık veya diğer konularla alakalı ayrılacak ya da katılacak oyuncuların durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Panathinaikos’un kaptanı Dimitrios Kourbelis aramıza katılacak. Bu oyuncularla birlikte kadromuzu düzenlemek ve iyi bir kadro kurmak istiyoruz. Şu an görüşmelerimiz sürüyor. Basın önünde isim vermek doğru olmayacaktır. En iyi kadroyu oluşturmak adına elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalışıyoruz"''Bütün pozisyona oyuncu aradığımızı söyleyebilirim. Bek pozisyonunda fazla bir arayışımız yok. Kalecilerimiz de gayet iyi kaleciler. Onun çok büyük bir transfer yapması durumunda değerlendirebiliriz."
Seneye keyif aldığımız bir futbol oynayıp derbilerde de iyi performans göstererek ilk 3 e girelim benim için kafi. Bi şekilde avrupada yarışmacı olmak lazım bu lig boş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Bu Rıdvan videosunu yazan kardeşimi tebrik ediyorum, BUNU FORUMDA BİR BAŞLIK YAPMALISIN, 3 büyütülmüşe çekilen peşkeşler diye.
Bak araştırdım bir haber daha buldum;
https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol...azisi-7175882/
Nerdeyse bedava alınan Samandıradaki 230 dönümün değeri 400 milyon Avro
https://emlakkulisi.com/guncel/fener...degeri/1683182
Üstüne 125 dönüm daha almış o da 200 milyon Avro
BAKIN RAKİPLERİMİZ DEVLETTEN 600 MİLYON AVRO ALIYOR, dün gs de 35 milyon piyasası olan ve kuruş para ödemediği Zaniolo yu ve 50 milyon piyasa değeri olan 750 bin euro ödenen Icardiyi izleyen olayı anlar, DEVLET AKITIYOR BUNLARA SEÇİM MEÇİM AYAĞINA...
Trabzonspor, taraftarı bahane ederek ülkenin en zengin şehri İstanbulda 100 dönüm arazi istemeli, başka türlü Icardi-Zaniolo-Abobakar vb dünya çapında aranan adamlara Kourbelisle ancak ALTLIK OLURSUN-SEMPATİ KAZANIRSIN!
Ülke, 3 büyütülmüş ile eski efsane arasında yarışın olduğu ve kayırılanların kazandığı bir arenaydı. Kayrılmadan büyük birşey kazanıldığının tek ıspatı Trabzonspor idi ve yine yaptı, bu çok büyük bir iş, başaranların başarısı dünya çapında bir iş!
Beyler gs nin bir Türk kaleciye 12 -15 milyon bandında para vermesi olası değil hayal bile değil K. Çilingiroğlunun da dediği gibi gs batık bir takım bakmayın reklam yapmalarına yok villa yapacaz yok şu kadara satacaz 23 yıldır aynı hikaye gs bu ülkedeki en tehlikeli takımdır fb den nefret ederiz ama fb bunlardan 10 kat şeffaftır onun için uğurcan ya Avrupa'ya gidecek ya takımda kalacak keşke bu paraları veren olsada takım maddi açıdan rahatlasa ama en iyi zamanında bu paralar etmeyen adam dip yapmış haliyle kaç para eder.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
"Uğurcan kafa olarak bitti,sattık sattık satmadık elde kalır,kovacan" v.b sözler özellikle sosyal medyada taraftarimizdan bu kadar çok dillendirilirse adam 8 de der 4 de... bunlara bu cüreti biz veriyoruz bir önceki sene şampiyon olmuş takımın kalecisi iç transfer dışı alternatifsiz kalmış gibi bir hava var. Gs alsa diyelim 15'e musleranın arkasında mi bekleyecek direk 11 için Şampiyonlar ligi için alınacak. Demek ki güncel performans dikkate alınmadan potansiyel bazlı bir transfer düşünüyorlar. Ben bütün iddiamı çöpe mi attım ki ligin kaleci sınıfında en iyi yerlisini rakibime gönderiyorum?
Bir de hocanın beklere takviye düşünmüyoruz dememiş olmasını umut ediyorum.Tercume hatasıdır yada hamsik vedasindan etkilendi duyguları karıştıözellikle sag beke transfer şart bunu görmüyor olamaz.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)