Millet o su bu diye isim sallayıp takipçi kasarken,zeyyat başkan içimize su serpiyor resmen!
Gondermezsek 1,2 oyuncu alıp kapatırız transferi diyor,zeka küpü yönetim.
Siz de sallayın onunla ilgileniyoruz,bununla ilgileniyoruz diye.Nasılsa yiyen tayfa var
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Simdiye kadar o kadar eksik bolge varken yeterince inanmadığımiz için mi transfer sezonu kapatılıyordu?
Takımdaki gidecek oyuncular senin isteğine göre değil eğer teklif gelirse gonderiliyorlar,yoksa hem alırken hem de gönderirken cebine parasını sen koyuyorsun.Bunu kaçına yapabileceksin ki.
Adam açık açık seni en kötüsüne hazırlıyor,satamazsak almayacağız diyor.Gerçekçi olması için daha ne söylemesi gerekirdi?
Adamların taraftarın gönlünü hoş tutmak gibi bir amacı olsa tam tersini söylemesi gerekmez mi?
Mesele inanmak yada inanmamak değil,geçmişe bakıp ders almak ve olmasını istediğin gibi değil de realist yorumlar yaparak değerlendirme yapmak.
Uğurcan Gs muhabbetine karşı değilim. 12-13 milyon getirdikten sonra nereye gittiğinin benim için önemi yok. Bu işlere çok duygusal bakmaya gerek yok. 12-13 milyon bizim için müthiş para. Gidesi de var belli ki. Günay Münay çekip devam ederdik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu kafayla kulüp yönetilmez. Para yok, dükkanı kapatalım. Bu kafa miskin adam kafası. Arayacaksın, çalışacaksın, yoku var edeceksin. Rakiplerin bir çalışıyorsa sen üç çalışacaksın. Bak elin adamı gürcüstandan genci buldu aldı. Sen de bulacaksın. Yosa öyle yöneticiliği şaziye teyse de yapar![]()
Konu serdaracıl tarafından (03.06.2023 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
En büyük Trabzon
Hocanın Trezeguet in satılmasını/gönderilmesini isteyeceğini düşünmüyorum.
diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Araplar flavionun bonservisini alacaklar muhtemelen yunan geldigine gore siopisde satilabilir..sezon biter bitmez bakaya gel diyeceksin uzatiyormusun uzatmiyorsa onunda yolu acik olsun 5 6 ne gelirse kar 1 senesi kalmis adam icin..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Hamşik’in başlığına hoşçakal yazmaya gidiyorum. Daha maç biter bitmez adamın başlığını kaldırmışlar. Ne işgüzar insanlar var arkadaş
En büyük Trabzon
O gidiş Tolganın bjk'ye gidişine benzemez hocam ,sezon başlar takım kaptanımızi bizi şampiyon yapan adamı gs'nin forması ile görmek acıtır gerçekten.
İstenilen parayı masaya koyup gideceği tek yer yurtdisi. Ben gidenlerin yerini dolduramayislarimizdan ders alınmadığını düşünüyorum. Günay,dogan ...bunlar mı bizi ilk 2ye sokacak?
Maaş ise maaş prim ise prim. Gidecem diye sıtma tutmadiysa ben kaptanimi bırakmam asla.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yusuf Sarı Bjelica tedrisatında çok katkı sağlar, Adana D.'de de Montella'nın kendisine verdiği süreyi çok iyi değerlendiriyor, yerli oynatma zorunluluğu olan bu ligde fazla maliyet altına girmeden, takasla vs. bir şekilde tekrar takıma kazandırılmalı. Keza Yunus Akgün de Trabzonspor'un bu oyun mentalitesinde katkı sağlar. Şampiyonluk için kadro derinliği önemli.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Ugurcan icin gs 15 milyon euro verecekse dusunelim. ama o paraya cikamayacagina gore bu konuyu konusmak bile abes. Ugurcan uzun sure.daha bizde devam eder.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)