Sørloth-Trondsen
Cornelius-Larsen
Bakasetas-kourbelis
3. Son benzemese bari...
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Morutan + Mustafa Muhammed + 8 milyona karşılık Uğurcan takası olsa yönetime tepki gösterir misiniz ben göstermem sanırım
Klubun resmi borcu an itibariyle 3 milyar tl gecti.vatana millete hayirli olsun bu borcun odenebilirligi yok bu doviz kuru boyle devam ettikce. gelecek olan yillik sponsorluk ucreti diger yan gelirler vs. Takimin 1 yillik maas yukunu bile karsilamaz 25 milyona indirebilsek bile durum bu.. girdaptan cikmanin tek yolu oyuncu bulup yetistirip parlatip satmak yada alt yapidan cikarmak ama gorunen o ki klubun boyle bir niyeti de yok ders alinmamis, alinmayacak gibi de duruyor bundan sonra.eninde sonunda klup satilacak bu gidisle ya bir arap seyhine ya bir rus milyardere tabi o da taliplisi cikarsa yazik cok yazik.oysaki ortam proje gelistirmek yeniden adam akilli planlamaya gitmek icin cok musait taraftarin gazi alindi zaten ,klubun gelecegi mali disiplinden geciyor neden bu yola girilmez anlamak mumkun degil
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
https://youtu.be/BTWtV3iHJW0
Hollanda'ya İskocyaya gittiğinde 10 milyon avro olacak şimdiden alsak 2-3 milyon arasına direkt geleceğe yatırım tam ligin forveti
Hocamızın sisteminde berat iş yapar mıydı ? Berat ilk geldiğinde çok güzel oynuyordu. Sonraki sezon geriye atılınca kötü oynamaya başladı. Yani merkeze kayılınca daha iyi oynar mıydı ? statü sıkıntısı yöneltiyor bu seçeneğe. Hızlı oyunda daha çok kendini gösteriyor diye düşünüyorum. Liberoya atıp top kesmesini bekledik adamdan. oraya da yumuşacık kaçtı
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Bu yunan gibi boş adamlara çuvalla paraları vereceğimize gençleri oynatmak daha iyi, zaten batığız hala daha bu tarz transferlerin açıklaması yok, ne özelliği var bu adama 900 bin euro, 20 trilyon maaş bağlayacaksan, bu salak zihniyet devam ettiği sürece en sonunda Trabzonspor diye birşey kalmayacak.. 10 tane boş transfer yapacağına 3 tane kaliteli transfer yap..
I am not in danger , I am the danger..
Aaron Boupendza söylentileri var bonservisiyle olmaz kiralık alınabilir mi Arabistan'dan tekrar Türkiye'ye bilemedim hatay spordaki gibi oynasa bizi zirveye taşır...
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Boupendza uyar mı bize?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Petar Musa aradığımız santrafor mudur?
Bize uyar gibi geliyor. Sørloth'un sağ ayaklısı gibi bi hava sezdim.
Yanına da boupendza çekersek fişek gibi takım oluruz.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu CaptanBarbosa tarafından (03.06.2023 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
Görüşülen sağ beklerden birinin Igor Silva olduğunu düşünüyorum. Alınan o mu olur bilmiyorum.
Şahsen bu tarz bir profile sıcak da değilim, direkt Ibanez hatırlattı...
Boupendza—-Petar Musa—-Trezege
Hasan Tuncel yalanladı Boupendza'yı
https://twitter.com/sportsdigitale/s...Ye5Lag7-SYoUWA
Hadi inşallah 3-5 bir şey çözebilirsek müthiş.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)