3 yerli kuralı bu sezon da uygulanacak, bu nedenle uğurca-umut asla satılamaz...dorukla sözleşme uzatma. stoperler tam enkaz, özellikle sol stopere 2 tane adam lazım...
Batuhan kardesim biz boylelerini almayiz, yok mu Kasimpasada isimize yaracak adam, onlari paylas. Aracilarin karni acikti
Şu ileri hattı iş yapmaz mı?
Visca.............. Trezeguet
......... Diagne..... 4-3-3'ün ileri üçlüsü. Diagne sezon sonu bedava.İmza parasız yıllık 1 milyon euroya alınabilecekse Gomez, Umut, Diagne üçlüsüne kısa vadede bize yeterli gibi duruyor. Eğer Gomez satılırsa kısa ve daha hızlı bir forvete yönelmeli.
Bu çocuk 14 yaşındaEvet '' ON DÖRT ''
Konu Yıldıray Emanet tarafından (23.05.2023 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
Keşke orta alan da şöyle olsa ama hayal gibi.
............... Elnany..........
.... Ömür.............. Zajc........
Takım , psikolojik destek kurumu değil.
Dolayısı ile , koita ile aynı karaktere sahip Diagne ' nin takıma katılmasını geçtim bu konunun burada konuşuluyor olması dahi hata.
Adamın takımı ne zaman 10 kişi bırakacağı belirsiz . Keyfi ne zaman gelip de oynayacağı belirsiz .
Bu tip adamlara para yatırma lüksümüz yok.
Takım zaten maddi olarak uçurum kenarındayken , bu tip riskler bizim alabileceğimiz riskler değil .
Hocanın scouting kısmında iyi olduğu söyleniyordu . Dolayısı ile forvet konusunu kendi çözecektir.
Denenmiş ve fayda görülmüşü varken aksinden de canı yanan örnekler varken ne diye gidip diagne gibi adamı alalım. Herif sözleşmenin orta yerinde ben sıkıldım futbolu bırakıyorum diyebilecek bir adam. Önünde sorloth cornelius gibi örnekler var. Disiplinli soğuk kanlı, aldığı görevi yerine getiren çakı gibi forveti alıp geleceksin. Böyle adamlarla vakit kaybetmemeliyiz. Üstelik ucuz bile olmaz diagne. Yedek olarak gelsin desen bu sefer de rahat durmaz sorun çıkarır. Kaldı ki bu hoca asla o tip biriyle de çalışmaz.
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Kopenhag'ı bile geçemedik. Şikayet edecek yönlerimiz var tabi ama onun bahtsızlığımız olduğunu düşünmüyorum. Transfer konusunda kısmen katılıyorum ama onda da bize gelmeyi hiç istemeyen oyuncuların yatıp kalkıp kapısında beklememizin etkisi var.
Dürüst olmak gerekirse kolay rakip gelse de Avrupa’da uzun zamandır pek birşey yaptığımız söylenemez.Ekonomik getirisi dışında o kulvarda en son başarımızın üstünden koskoca 9 yıl geçti.
Çok gariptir ki Sivas,Başakşehir,ligde yıllardır leş atan FB ve gs nin bile puan olarak ülkeye getirisi çok daha fazla oldu.
Şu dönemler ülke olarak bu puanlara çok ihtiyacımız var.Şikeciler bile Avrupa’da galip gelse üzülmem çünkü bırak 2.yi,2. zaten kalamayacak da,1.bile artık zar zor gruplara kalacak duruma geldi.Gitsinler de biraz ülke puanını düze çıkarsınlar.
Yoksa,bu ekonomik yükün altından yalnızca ligdeki başarınla (kaldı ki orada da başarılı değilsin) kalkamazsın!
Bir kısım istemiyor ama Diagne bence garanti isim. Bizde de 20 golü geçer. Petkovic mesela 4-5 milyon euro bonservis konuşuluyor Diagne kadar atamaz. Ben olsam 1+1 yıllık çekerim Diagneyi 1 milyon euro maaş 250 bin euro da 20 gol primi. Avrupada yokuz ligi de her türlü süpürür. Aynı şekilde bonservissiz Borini de 1+1 lik sözleşmeyle düşünülebilir
Konu Kemal Öztel tarafından (24.05.2023 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Kişiliğini bir kenara koyup Diagne ile uğraşacağıma aynı kafada ama daha kalitelisi Balotelliyi alırım
İsmi geçen hiç bir forvetin bizi hedefe taşıyacağı yok hocanın yada yönetimin kısır liste ile aylarca oyalayacagini da sanmıyorum herkesin olur vereceği bir golcü alınacaktır.
Yani umarım...
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Haji Wright treni kaçtı mı ? sanki eskisi kadar göz önünde değil gibi. Hem yaşı Diagneye göre daha genç hem milli takımında da oynuyor. Son transferi biz olmayız en azından
Diagne yedek oturtmayacaksanız alınacak bir isim. Bu takımda da as oyuncu olamaz
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Ben yedeğe 23 yaşlarında oyuna aldın mı kendini yırtacak adam alma taraftarıyım. 31 yaşında papaz, alfa takılan bir yedek istemiyorum. Takımı karıştırıyorlar bu tipler, genelde yedek yancıları da oluyor ve takım bütünlüğünü zedeliyorlar.
Bunu oyundan alacak hoca bazen el kol yapacak, biliyorsunuz. Ne diye istiyorsunuz anlamıyorum. Herifin attığı gollerin çoğu penaltı. Ayrıca başarılı olduğu takımlar genelde kendi sahasında oynayan takımlar. Baskın takımda oynadığında ne oynadığını gözlerinizle izlemiş olmanız lazım.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
İlla ki sorunlu oyuncu alacaksan aldığın oyuncudan o sene performans alıp ertesi sene satmayı planlaman lazım. Örnek Zaniolo mesela. Uzun süre Türkiye'de tutman hem mümkün değil hem de tutsan bile ocağına incir ağacı diker ve performans da vermez. İyi bir takımın varken o tip bir adamı kendine getirip satacaksın. Ha yok ben as forvetimi hem de kadrom kısıtlıyken o adam yapacağım dersen senenin yarısını yedek forvetle geçirmek zorunda kalırsın. Takımı karıştırması oyundan çıkarken hay huyu en ufak maaş gecikmesinde ihtarı da cabası. Böyle oyuncudan yedekse hiç olmaz. Diagne bundan sonra sağda solda takılır canı isterse bırakır survivor falan yapar. Bize futbola aç başarıya aç disiplinli çakı gibi adam lazım. Sorloth gibi Cornelius gibi işini layığıyla yapan adamlar bulacaksın. Her ne kadar hoşuma gitmese de Cornelius bile 6 milyona gitti. Sorloth'u saymıyorum bile. Maxi gomez için olumsuz bir ifade asla kullanmayacağım sadece bizde olmadı. En ufak falso bir hareketi olmadı adamın. Doğru bir oyun oynamadık o da zaman içinde bence özgüvenini kaybetti. Karakter olarak çok yırtık bir adam olmamasının dezavantajını yaşadı. Ben bu seneki oyunculardan bir Yusuf'a çok öfkeliyim. Diğerlerine sadece olmadı gözüyle bakıyorum hata gözüyle bakıyorum. Bir de gbamin de çok emin olamıyorum. Fakat geri kalanlar bu boktan sezonda bile bir şeyler yapmaya gayret ettiler. Umarım önümüzdeki sezon yine düzgün karakterli ama aynı zaman sisteme uyumlu adamlar alabiliriz.
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Gecen sezon Batshuayi istenmiyordu bu sezonda diagne! gomez ve bozok tu kaka oldu preblem takimin genel durumuyla ilgili tek basina sorun cozecek oyuncu lazim yattara jaja waka sorloth gibi oyuncular bulmakta ogle kolay degil tek umut fazla beklentiye girmeden alinan bir iki oyuncunun patlama yapmasi ayrica visca dorukhan omur ugurcan bu dortlu kendilerine tam anlamiyla gelirseler takimin santraforuda o derecede yararli olur
Konu objek tarafından (25.05.2023 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
Herkesin bir değeri vardır, bu değeri göreni satmak lazım. Bunun anlaşılması için kaç kere daha acı tecrübe yaşayacağız. Şuan konuşulan isimlerde benim gözümde değerler şunlar ve teklifler anında değerlendirilmeli.
Gomez - 5+
Trezeguet - 6+
Bakasetas - 7+(Son yılı)
Siopis - 3+(Son yılı)
Barthi - 3+
Ömür - 8+
Upurcan - 12+
Bartra - Üstüne kuruş dahi vermeden her teklif kabul edilebilir.
Denswil - Üstüne kuruş dahi vermeden her teklif kabul edilebilir...... Hee bu teklifler gelmedi mi niye zarına yolluyoruz anlamsız.Yıllığından indirim talep et onu da kabul etmediyse koy kulübeye otursun, üstüne para vereceğimize kulübede beklesinler.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)