Sayfa 1132 Toplam 2517 Sayfadan BirinciBirinci ... 132 632 1032 1082 1122 1130 1131 1132 1133 1134 1142 1182 1232 1632 2132 ... SonuncuSonuncu
Toplam 62913 adet sonuctan sayfa basi 28,276 ile 28,300 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 16 -

theo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı bordodeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta sahadan kim gidecek acaba? Bakasetas ve Dorukhan değildir umarım.
    yok değil. bakaya gelecek teklife bağlı değişir de dorukhan yok bildiğim kadarıyla.

mechatron61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı CasTo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ocakta sözleşmesi bitecek De La Cruz u alsak keşke. tam ihtiyacımız olan adam.

https://www.youtube.com/watch?v=NxCju-N55fs&t=36s
    Tamam iyi de Bardhi kısa, ömür kısa, siopis kısa
    Ömür'ü göndereceksin o zaman

Ayrıca şöyle ki her ne kadar ocakta sözleşmesi bitiyor olsa da takımıyla ya uzatır ya da az paraya alamazsın.
    Güney amerika sitelerinde yazıyordu çok para istiyorlardı en son.

mechatron61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

ocakta sözleşmesi bitecek De La Cruz u alsak keşke. tam ihtiyacımız olan adam.

https://www.youtube.com/watch?v=NxCju-N55fs&t=36s
    Ocakta serbest kalacaklardan asıl Gustavo Scarpayı alabiliyorsak almalıyız. En son ingiltereye gidecek denmişti.
    Şansımız varsa Bakayı hemen satıp scarpayı almaya çalışmalıyız

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

3 maç yetti size kaosa girmek için valla.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

HasanTezel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Alıntı My Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç sorma

Bazıları ergen bazıları her dem pesimist, bazıları da araya sızmış mikser

Eleştiri elbette, ama 30 Temmuz’da yahu, 1 ay olmadan Kupa kaldıran takım buydu, Bartrasız-Bardhisiz…

Her yoruma saygı duyuyorum, ama her yorumu PIRLANTA GİBİ YERLİLERİMİZİ, Hocamızı hele efsane Başkanı gömenleri dikkate almaya gerek yok!

Önümüze bakalım…

Yusuf
    Sörloth
    Bozok azcık

hangisi olursa bi tık vites artar
    Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile şampiyonluk gibi artık!

falcon_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı My Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsen geçen sene de oyunu çokça eleştirmiştim. Sonuç alınınca problemler sümenaltı edildi. Şimdiki serzeniş 3-5 maçlık değil son 15 + 5 maçlık oyunun getireceği kötümser tabloyadır. Biz ya hücumu ya savunmayı kusursuz yapmak zorundayız. Hücumdan beklentimiz yok artık ama geçen sene çoğu maçın yıldızı Uğurcan olduysa ortada ciddi sorun vardır. Fener ve bjk gibi full tempo yapacak kadar aptal olmamalıyız ama yeri gelince rakibi ürkütmemiz lazım. O kadar yavaş oynuyoruz ki sürekli set hücumu yapmak zorunda kalıyoruz öldürücü pasta top kaybı olunca da o kadar emek çöp oluyor. Hiç değilse ilk 20-25 dk öldürücü top oynamalıyız. Bunu yapacak yetenek olmasına rağmen yapmıyoruz. Ligteki stoperler saatli bomba ama bunun ekmeğini yiyemiyoruz. 3-4 adamla hücum yapıp sonuç bekliyoruz. Ceza sahası içi ve çevresinde oyuncumuz yok. Nasıl gol atacağız bu şekilde

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Kalyoncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Tekrar eski günlere döndüysek Sosa , Nwakame ve Perreiranin emeği çok büyüktür.

Bu futbolcuları her zaman çok büyük bir saygıyla anacağım.

Ama bugün de yazdım. Futbolda dün diye bir şey yoktur.

Nasıl 2 sene önce Sosa'ya o parayı vermemek ne kadar doğruysa Nwakameye de istediği parayı vermemek o kadar doğruydu.

Hatta kadar doğru ki zamanında ligin içersinden geçen adamı bu ligden hiç kimse almadı.

Böyle oynayacaksak kalmaliydi diye de bir şey yok. Bu maçın dönüşü olmadığı için ekstra yavaş oynadık. Yarın Hamsik ile beraber Nwakame yine bize zaaf oluştururdu. O yüzden Nwakame muhabbeti bize artık zarardan başka bir şey vermez.

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Eleştirilerin genel olarak Wakaeme dönsün üzerine değil de, Wakaemesiz oyuna dair planlama eksikliğimiz üzerine olduğunu düşünüyorum.

Hoca ve bir çok kişi, Wakaeme’nin defolarından da rahatsızdı. İşte fırsat, Wakaeme’siz takım savunmasının daha az aksadığı ama takım olarak ürettiğimiz bir model niye kurulamadı?

Bizim 1996’dan beri takım olarak 2004-2005 ve 2011’in belli dönemleri hariç çok iyi futbol oynadığımız sezon nerdeyse yok ki.
    Buna 2019’da dahil, 2019’da da yine oldukça bireysel performanslar ile maçları kazanıyorduk. Bireysel hatalarla kaybediyorduk. Geçen senenin sınırlı bir döneminde Hamsik varken bir tık takım oyunu sinyalleri almıştık. Beni berabere biten Alanyaspor maçı çok umutlandırmıştı ama geçen sezonun son 3-4 ayı bunun olmadığını gösterdi. Visca alınmasaydı onun skor katkıları olmasaydı epey zorlanacaktık gözüktü.

Şimdi bu fırsatı kullanacak bir sistem kuruyor muyuz. Bazı hamleler ona işaret etsede bazı hamleler öyle değil.
    Trezeguet tam olarak Wakaeme’nin yerini doldurmaya yönelik transfer ama defansif olarak yedirdiği Antalya maçındaki gol, zaten keşke hiç geriye gelmese dedirtti. Hadi bir hatadır olur, ama önde o kadar çok zorluyor ve bireysel oynuyor ki bu adamın zaten geri gelip de savunmaya katkı vermesi mucize olur.

Bu klübe bir oyun felsefesi kazandıran antrenör en büyük hizmeti vermiş olur. 2. Kopenag maçında belli bölümlerde Ünal Karaman’ın 80 metrede futbol oynatma saçmalığını bile gördük sahada. 4-1-1-4 dizilişi vardı özellikle 80. Dk sonrası.

Oyuncu transfer edip, yetenek farkıyla üretkenlik kazanmak bir yöntemdir ama buna hocanın katkısı ne ki?
    Hoca’nın oynattığı aşırı temposuz yavaş oyun geçen sene özellikle Trabzon’a gelen küçük takımlara cesaret verdi, oyunda tutundular, puan için umutlandılar. Geçen sene yazdık, bizim böyle takımların fişini işini ilk 30 dk çekmemiz lazım. Gördük hepimiz, küme düşecek olan İstanbulspor bile 45-70 arası inanılmaz umutlandı ve direnç gösterdi bize. Puan alabiliriz diye cesaretlendiler. Rakiplere bu fırsatı tanımaya gerek yok.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

yusuf yazıcı transferi olmamış çünkü lille az sonra maça çıkıyor ilk 11 de başlıyor. transfer olacaksa olsa forma giymezdi bence.

MehmeTS_ADANA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana

Alıntı Doğukan Uçan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf yazıcı transferi olmamış çünkü lille az sonra maça çıkıyor ilk 11 de başlıyor. transfer olacaksa olsa forma giymezdi bence.
    Çok sevindim
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Hiç belli olmaz..
    I am not in danger , I am the danger..

Nereden
    Güney Amerika

Alıntı MehmeTS_ADANA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sevindim
    dünden beri aldık diyorlardı.
    Alıntı yorumsuz6117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç belli olmaz..
    hocam kiralamış olsak niye oynatsınlar belki ayağı kırıldı. futbol bu sonuçta.

Nereden
    İstanbul

Alıntı Sefa Murat Dokuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eleştirilerin genel olarak Wakaeme dönsün üzerine değil de, Wakaemesiz oyuna dair planlama eksikliğimiz üzerine olduğunu düşünüyorum.

Hoca ve bir çok kişi, Wakaeme’nin defolarından da rahatsızdı. İşte fırsat, Wakaeme’siz takım savunmasının daha az aksadığı ama takım olarak ürettiğimiz bir model niye kurulamadı?

Bizim 1996’dan beri takım olarak 2004-2005 ve 2011’in belli dönemleri hariç çok iyi futbol oynadığımız sezon nerdeyse yok ki.
    Buna 2019’da dahil, 2019’da da yine oldukça bireysel performanslar ile maçları kazanıyorduk. Bireysel hatalarla kaybediyorduk. Geçen senenin sınırlı bir döneminde Hamsik varken bir tık takım oyunu sinyalleri almıştık. Beni berabere biten Alanyaspor maçı çok umutlandırmıştı ama geçen sezonun son 3-4 ayı bunun olmadığını gösterdi. Visca alınmasaydı onun skor katkıları olmasaydı epey zorlanacaktık gözüktü.

Şimdi bu fırsatı kullanacak bir sistem kuruyor muyuz. Bazı hamleler ona işaret etsede bazı hamleler öyle değil.
    Trezeguet tam olarak Wakaeme’nin yerini doldurmaya yönelik transfer ama defansif olarak yedirdiği Antalya maçındaki gol, zaten keşke hiç geriye gelmese dedirtti. Hadi bir hatadır olur, ama önde o kadar çok zorluyor ve bireysel oynuyor ki bu adamın zaten geri gelip de savunmaya katkı vermesi mucize olur.

Bu klübe bir oyun felsefesi kazandıran antrenör en büyük hizmeti vermiş olur. 2. Kopenag maçında belli bölümlerde Ünal Karaman’ın 80 metrede futbol oynatma saçmalığını bile gördük sahada. 4-1-1-4 dizilişi vardı özellikle 80. Dk sonrası.

Oyuncu transfer edip, yetenek farkıyla üretkenlik kazanmak bir yöntemdir ama buna hocanın katkısı ne ki?
    Hoca’nın oynattığı aşırı temposuz yavaş oyun geçen sene özellikle Trabzon’a gelen küçük takımlara cesaret verdi, oyunda tutundular, puan için umutlandılar. Geçen sene yazdık, bizim böyle takımların fişini işini ilk 30 dk çekmemiz lazım. Gördük hepimiz, küme düşecek olan İstanbulspor bile 45-70 arası inanılmaz umutlandı ve direnç gösterdi bize. Puan alabiliriz diye cesaretlendiler. Rakiplere bu fırsatı tanımaya gerek yok.
    Avci ne zaman tempolu oynattı ki... Avci basaksehir doneminde de daha çok pas yine daha az pozisyon veriyordu ama basaksehirdede çoğu macini 1 0 la kazaniyirdu hocamızın tarzı bu... Avci hiç c bir zaman geçiş oyunu otnatmaz erken final pasını topun 1 orda 1 burda rus ruleti gibi olmasından hoşlanmıyor... 1 buçuk yılda 3 kupa kazandıysa oldukça başarılı bir hoca bir iki kötü sonuçta gideceğini sanmam

ilelebeTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

UEFA’ya listeler ne zaman verilecek? O zamana kadar gelecek olan gelir.

Maçlar 8 Eylül’deymiş, sanırım listeler 1 Eylül’de verilir.

Nereden
    Bursa

Haji Wright akıyor yine..

Antonio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta

Alıntı yorumsuz6117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haji Wright akıyor yine..
    Biz Trezegueti aldık haji bize gelmez ucuz o.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

bilginsem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Cidden bazı insanlar hesap kitap yapmayı öğrenmeden, 2 tane kitap okumadan konuşmaya, ders vermeye çalışıyor ya, insan kendini kaybediyor. 2 maç kaybettik sanki dersin küme düştük, hayatımızda 1 kez gittiğimiz lige gidemediğimiz için herkesi topun ağzına koydu adamlar.

Öyle bir sonraki transferini 20 milyona yapacak, genç bir defans oyuncusu bu lige gelmiyor babam öğren artık ya, vallahi yıldım. Şu lige hangi zamanda harika bir bek oyuncusu gelmiş, ben mi bilmiyorum, tırlatmak üzereyim. Rakibin, ulan bu bende olsa dediğin bir tane defans oyuncusu var mı ya 1? Herkes kulübün olmayan parasını harcayıp duruyor. Hele Kopenhag? Yemin ediyorum Falk, Daramy dışında 1 tane adamı bu kulüpten içeri dahi sokmazsınız ama hala daha göremiyorsunuz bunun isimlerin işi değil, organizasyon işi olduğunu. Bu kadar da kör olmayın, en azından bu denli olmayın.

23 yaş altında dünyanın en değerli 50 sol bek oyuncusundan birini "hem de Türk" alıyorsun, burun kıvırıyor adamlar. Önerin ne babam, ne yapalım diyorsun? bulacaksın abi arayacaksın diyor adam. Alphonso Davies gelse yemin ederim orta açamıyor bu diyecekler adım gibi biliyorum.

Danimarkada 50 kez milli oyuncuyu sağ beke getiriyorsun, yok bu aranan kan değil başka da alın diyor.

10 numarada Yunanistanın kaptanı, Makedonyanın kaptanı, Slovakyanın kaptanı var yok bize Talisca gibi bi adam lazım diyor

5 Milyon avro veriyorsun Cornelius alıyorsun, herif Danimarkada gidip Fransaya 2 gol atıp yeniyor sezona harika başlıyor, bunla olmaz abem bana Sorloth gerek diyor. Ulan 1 kez de sor bu adam neden burada yapamıyor da orada yapıyor bu işi diye ya.

Lazım da lazım. Sol bek lazım, sağ bek lazım, 6 numara lazım, 8 lazım, forvet lazım. Ya bu futbolu takip etmeyip telefondan candy crush mı oynasanız? Kopenhag 25 tane transfer yapıp mı eledi bizi ? Taş gibi defans yaptılar, çatır çatır oynadılar. Biz de hocamıza sabredelim demek aklınızın ufacık köşesinden geçmiyor mu sizin?

Falk 6 yıldır oynuyor
    Haraldson altyapı
    Zeca 6 yıldır oynuyor
    Kristiansen altyapı
    Daramy altyapı

adamlara gelen futbolcular biliyor ki ben uzun vadeli plan yapan bir takıma geldim. Senede 22 transfer yapıp, ortalama yılda 1 hoca yollayan bir takıma gelmedim. Burada bir sistem var. O sistemin bir parçası olacağını biliyor.

Sanırsın ki herifler gidip saldırmış dünya yıldızları getirmiş. Ulan adamlar bir sistem kurmuş, altyapıdan oyuncu çıkartıyor. Bazı bölgelere de düşük maliyetli oyuncu buluyor, oynuyor. 8.5 Milyon euro harcamışlar total transfere bu adamlar bu sene. Transferler kampa yetişmiş midir sizce? Hayır. Sezona kalecisiz başladı herifler, kalecileri bizim maçtan 2 hafta önce geldi.

Bu adamların oynattığı altyapı oyuncuları bizim olsa yemin ederim itin g.tüne sokarsınız onları. Onlar hata yapmıyor mu? Yapıyor. O herifler de sezona 3 yenilgiyle başladı. Taraftarı içerde ne şekildeydi gördünüz. Biz ne yaptık? Takımı yuhaladık.

Siz buraya gelen her futbolcuyu ya öldürüyorsunuz ya da Mehdi ilan ediyorsunuz ben bu işi cidden anlamıyorum, siz futbolu nerede öğrendiniz arkadaş?

Maç başlar Abdülkadir, maç biter Abdülkadir. Bu Abdülkadir burada sizin yüzünüzden oynayamıyor, bunu siz niçin göremiyorsunuz, insanı niçin delirtmek için konuşuyorsunuz? Herif iyi oynuyor "Bundan bi b.k olmaz" , bir top kaybediyor "Altyapı çöpü" vs vs. El insaf ya bu şekilde mi kazanacaksın bu oyuncuyu sen arkadaşım? Herkesi s. edip yollamak ve yerlerine zıpkın gibi yabancılar almak istiyorsunuz biliyorum. Bu çözüm değil çok zeki kardeşim. Bunu Real Madrid bile yapmıyor, yapmıyor. Siz sadece futbol cahilisiniz, futbol izlemediğiniz ve gram futbol bilmediğiniz için Abdullah Avcı kredisini bitirdi diyorsunuz. Ulan 40 yıl sonra şampiyon oldun, 2 maç mı ya!!! Deli olacağım 2 maç da değil toplam 2 yarı kötü futbol oynadık ya!

Bırakın şu profesyoneller işini yapsın, gidin takımınızı destekleyin. Yenilse de alkışlayın, ulan ne kadar zor ya.

Hayır bir de oturup ciddi ciddi anlatıyoruz. Bak kardeşim bu işi yapan örnek kulüpler gibi bir yapı kuruldu bu kulüpte azcık destek ver diye uğraşıyoruz, yok. Biz vasatçıymışız. Ulan biz 40(yazı ile kırk) yıldır şampiyonluk kutlamadık sizin gibi adamlar yüzünden bir b.ku beğendiğiniz yok her kurulan düzeni de yerle bir ediyorsunuz yeter be.
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Nereden
    Giresun

hocam maçtaki performasına göre diye haberler vardı. zaten forma giyileceği söylendi
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Nereden
    Afrika Diğer

Sociedad, Sorloth ve Depay paketi yapıyormuş.
    Konu BatuhanB tarafından (26.08.2022 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Bursa

Alıntı Antonio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz Trezegueti aldık haji bize gelmez ucuz o.
    Hala daha santrafor transferi bekliyoruz, yazık..

erenslash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

şahsım olarak ben Trabzonsporun başarılı olmasını istiyorum.ve malesef eleştirsek de eleştirmesek de bazı şeylerin değişmediğini görmek üzücü.negatif durumlarla karşılaşıyoruz.kadromuz belli.ben d ebıktım aslında negatif şeyler üzerine konuşmaktan ama negatifliğe sürükleniyoruz düzgün iş yapsa yönetim bu böyle olmayacak.koca bir yaz boşa geçti inanılır gibi değil. futbol keyfimiz yok sorun da bu zaten.keşke olsa
    Alıntı Ceyhun Öncü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem forumu iplemiyorsun, neden burda fikrini paylasiyorsun? Üstelik uslubun itici, sürekli negatifsin, sürekli elestiriyorsun.
    Bizde elesdiriyoruz kardesim. Elestirinin oldugu yerde basarida olur ama iyiye iyi demekte lazim.
    The Ciks vs gibi sahislar yüzünden forumdan sogumuslugum, 1-2 yil ugramamisligim var, surda bir futbol keyfimiz var. Ne gerek var bukadar negatiflige ?
    "Annuit cœptis"

Enaldo61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diğer

Rossyy@tslubela6161·31sn
    Naci Ünüvar, Umut Bozok ve Yusuf Yazıcı hayırlı olsun.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

erenslash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

naci yerine daha net adam lazım kanada. forvet as transferi lazım. umutu as olarak umarım almamışlardır.yusuf hayırlı olsun tabi ama bilemedim buysa transferler sırf yandık
    Alıntı Enaldo61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rossyy@tslubela6161·31sn
    "Annuit cœptis"

Nereden
    Güney Amerika

hocam maçtaki performasına göre diye haberler vardı. zaten forma giyileceği söylendi
    inşallah kötü oynar o zaman.

yusuf bizde çok iş yapar hem duran top hem de uzaktan şut özelliği var.

ilelebeTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Enaldo61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rossyy@tslubela6161·31sn
    Bu hangi Rossi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)