3 maç yetti size kaosa girmek için valla.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Hiç sorma
Bazıları ergen bazıları her dem pesimist, bazıları da araya sızmış mikser
Eleştiri elbette, ama 30 Temmuz’da yahu, 1 ay olmadan Kupa kaldıran takım buydu, Bartrasız-Bardhisiz…
Her yoruma saygı duyuyorum, ama her yorumu PIRLANTA GİBİ YERLİLERİMİZİ, Hocamızı hele efsane Başkanı gömenleri dikkate almaya gerek yok!
Önümüze bakalım…
Yusuf
Sörloth
Bozok azcık
hangisi olursa bi tık vites artar
Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile şampiyonluk gibi artık!
Şahsen geçen sene de oyunu çokça eleştirmiştim. Sonuç alınınca problemler sümenaltı edildi. Şimdiki serzeniş 3-5 maçlık değil son 15 + 5 maçlık oyunun getireceği kötümser tabloyadır. Biz ya hücumu ya savunmayı kusursuz yapmak zorundayız. Hücumdan beklentimiz yok artık ama geçen sene çoğu maçın yıldızı Uğurcan olduysa ortada ciddi sorun vardır. Fener ve bjk gibi full tempo yapacak kadar aptal olmamalıyız ama yeri gelince rakibi ürkütmemiz lazım. O kadar yavaş oynuyoruz ki sürekli set hücumu yapmak zorunda kalıyoruz öldürücü pasta top kaybı olunca da o kadar emek çöp oluyor. Hiç değilse ilk 20-25 dk öldürücü top oynamalıyız. Bunu yapacak yetenek olmasına rağmen yapmıyoruz. Ligteki stoperler saatli bomba ama bunun ekmeğini yiyemiyoruz. 3-4 adamla hücum yapıp sonuç bekliyoruz. Ceza sahası içi ve çevresinde oyuncumuz yok. Nasıl gol atacağız bu şekilde
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar eski günlere döndüysek Sosa , Nwakame ve Perreiranin emeği çok büyüktür.
Bu futbolcuları her zaman çok büyük bir saygıyla anacağım.
Ama bugün de yazdım. Futbolda dün diye bir şey yoktur.
Nasıl 2 sene önce Sosa'ya o parayı vermemek ne kadar doğruysa Nwakameye de istediği parayı vermemek o kadar doğruydu.
Hatta kadar doğru ki zamanında ligin içersinden geçen adamı bu ligden hiç kimse almadı.
Böyle oynayacaksak kalmaliydi diye de bir şey yok. Bu maçın dönüşü olmadığı için ekstra yavaş oynadık. Yarın Hamsik ile beraber Nwakame yine bize zaaf oluştururdu. O yüzden Nwakame muhabbeti bize artık zarardan başka bir şey vermez.
Eleştirilerin genel olarak Wakaeme dönsün üzerine değil de, Wakaemesiz oyuna dair planlama eksikliğimiz üzerine olduğunu düşünüyorum.
Hoca ve bir çok kişi, Wakaeme’nin defolarından da rahatsızdı. İşte fırsat, Wakaeme’siz takım savunmasının daha az aksadığı ama takım olarak ürettiğimiz bir model niye kurulamadı?
Bizim 1996’dan beri takım olarak 2004-2005 ve 2011’in belli dönemleri hariç çok iyi futbol oynadığımız sezon nerdeyse yok ki.
Buna 2019’da dahil, 2019’da da yine oldukça bireysel performanslar ile maçları kazanıyorduk. Bireysel hatalarla kaybediyorduk. Geçen senenin sınırlı bir döneminde Hamsik varken bir tık takım oyunu sinyalleri almıştık. Beni berabere biten Alanyaspor maçı çok umutlandırmıştı ama geçen sezonun son 3-4 ayı bunun olmadığını gösterdi. Visca alınmasaydı onun skor katkıları olmasaydı epey zorlanacaktık gözüktü.
Şimdi bu fırsatı kullanacak bir sistem kuruyor muyuz. Bazı hamleler ona işaret etsede bazı hamleler öyle değil.
Trezeguet tam olarak Wakaeme’nin yerini doldurmaya yönelik transfer ama defansif olarak yedirdiği Antalya maçındaki gol, zaten keşke hiç geriye gelmese dedirtti. Hadi bir hatadır olur, ama önde o kadar çok zorluyor ve bireysel oynuyor ki bu adamın zaten geri gelip de savunmaya katkı vermesi mucize olur.
Bu klübe bir oyun felsefesi kazandıran antrenör en büyük hizmeti vermiş olur. 2. Kopenag maçında belli bölümlerde Ünal Karaman’ın 80 metrede futbol oynatma saçmalığını bile gördük sahada. 4-1-1-4 dizilişi vardı özellikle 80. Dk sonrası.
Oyuncu transfer edip, yetenek farkıyla üretkenlik kazanmak bir yöntemdir ama buna hocanın katkısı ne ki?
Hoca’nın oynattığı aşırı temposuz yavaş oyun geçen sene özellikle Trabzon’a gelen küçük takımlara cesaret verdi, oyunda tutundular, puan için umutlandılar. Geçen sene yazdık, bizim böyle takımların fişini işini ilk 30 dk çekmemiz lazım. Gördük hepimiz, küme düşecek olan İstanbulspor bile 45-70 arası inanılmaz umutlandı ve direnç gösterdi bize. Puan alabiliriz diye cesaretlendiler. Rakiplere bu fırsatı tanımaya gerek yok.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
yusuf yazıcı transferi olmamış çünkü lille az sonra maça çıkıyor ilk 11 de başlıyor. transfer olacaksa olsa forma giymezdi bence.
Avci ne zaman tempolu oynattı ki... Avci basaksehir doneminde de daha çok pas yine daha az pozisyon veriyordu ama basaksehirdede çoğu macini 1 0 la kazaniyirdu hocamızın tarzı bu... Avci hiç c bir zaman geçiş oyunu otnatmaz erken final pasını topun 1 orda 1 burda rus ruleti gibi olmasından hoşlanmıyor... 1 buçuk yılda 3 kupa kazandıysa oldukça başarılı bir hoca bir iki kötü sonuçta gideceğini sanmam
UEFA’ya listeler ne zaman verilecek? O zamana kadar gelecek olan gelir.
Maçlar 8 Eylül’deymiş, sanırım listeler 1 Eylül’de verilir.
Haji Wright akıyor yine..
I am not in danger , I am the danger..
Cidden bazı insanlar hesap kitap yapmayı öğrenmeden, 2 tane kitap okumadan konuşmaya, ders vermeye çalışıyor ya, insan kendini kaybediyor. 2 maç kaybettik sanki dersin küme düştük, hayatımızda 1 kez gittiğimiz lige gidemediğimiz için herkesi topun ağzına koydu adamlar.
Öyle bir sonraki transferini 20 milyona yapacak, genç bir defans oyuncusu bu lige gelmiyor babam öğren artık ya, vallahi yıldım. Şu lige hangi zamanda harika bir bek oyuncusu gelmiş, ben mi bilmiyorum, tırlatmak üzereyim. Rakibin, ulan bu bende olsa dediğin bir tane defans oyuncusu var mı ya 1? Herkes kulübün olmayan parasını harcayıp duruyor. Hele Kopenhag? Yemin ediyorum Falk, Daramy dışında 1 tane adamı bu kulüpten içeri dahi sokmazsınız ama hala daha göremiyorsunuz bunun isimlerin işi değil, organizasyon işi olduğunu. Bu kadar da kör olmayın, en azından bu denli olmayın.
23 yaş altında dünyanın en değerli 50 sol bek oyuncusundan birini "hem de Türk" alıyorsun, burun kıvırıyor adamlar. Önerin ne babam, ne yapalım diyorsun? bulacaksın abi arayacaksın diyor adam. Alphonso Davies gelse yemin ederim orta açamıyor bu diyecekler adım gibi biliyorum.
Danimarkada 50 kez milli oyuncuyu sağ beke getiriyorsun, yok bu aranan kan değil başka da alın diyor.
10 numarada Yunanistanın kaptanı, Makedonyanın kaptanı, Slovakyanın kaptanı var yok bize Talisca gibi bi adam lazım diyor
5 Milyon avro veriyorsun Cornelius alıyorsun, herif Danimarkada gidip Fransaya 2 gol atıp yeniyor sezona harika başlıyor, bunla olmaz abem bana Sorloth gerek diyor. Ulan 1 kez de sor bu adam neden burada yapamıyor da orada yapıyor bu işi diye ya.
Lazım da lazım. Sol bek lazım, sağ bek lazım, 6 numara lazım, 8 lazım, forvet lazım. Ya bu futbolu takip etmeyip telefondan candy crush mı oynasanız? Kopenhag 25 tane transfer yapıp mı eledi bizi ? Taş gibi defans yaptılar, çatır çatır oynadılar. Biz de hocamıza sabredelim demek aklınızın ufacık köşesinden geçmiyor mu sizin?
Falk 6 yıldır oynuyor
Haraldson altyapı
Zeca 6 yıldır oynuyor
Kristiansen altyapı
Daramy altyapı
adamlara gelen futbolcular biliyor ki ben uzun vadeli plan yapan bir takıma geldim. Senede 22 transfer yapıp, ortalama yılda 1 hoca yollayan bir takıma gelmedim. Burada bir sistem var. O sistemin bir parçası olacağını biliyor.
Sanırsın ki herifler gidip saldırmış dünya yıldızları getirmiş. Ulan adamlar bir sistem kurmuş, altyapıdan oyuncu çıkartıyor. Bazı bölgelere de düşük maliyetli oyuncu buluyor, oynuyor. 8.5 Milyon euro harcamışlar total transfere bu adamlar bu sene. Transferler kampa yetişmiş midir sizce? Hayır. Sezona kalecisiz başladı herifler, kalecileri bizim maçtan 2 hafta önce geldi.
Bu adamların oynattığı altyapı oyuncuları bizim olsa yemin ederim itin g.tüne sokarsınız onları. Onlar hata yapmıyor mu? Yapıyor. O herifler de sezona 3 yenilgiyle başladı. Taraftarı içerde ne şekildeydi gördünüz. Biz ne yaptık? Takımı yuhaladık.
Siz buraya gelen her futbolcuyu ya öldürüyorsunuz ya da Mehdi ilan ediyorsunuz ben bu işi cidden anlamıyorum, siz futbolu nerede öğrendiniz arkadaş?
Maç başlar Abdülkadir, maç biter Abdülkadir. Bu Abdülkadir burada sizin yüzünüzden oynayamıyor, bunu siz niçin göremiyorsunuz, insanı niçin delirtmek için konuşuyorsunuz? Herif iyi oynuyor "Bundan bi b.k olmaz" , bir top kaybediyor "Altyapı çöpü" vs vs. El insaf ya bu şekilde mi kazanacaksın bu oyuncuyu sen arkadaşım? Herkesi s. edip yollamak ve yerlerine zıpkın gibi yabancılar almak istiyorsunuz biliyorum. Bu çözüm değil çok zeki kardeşim. Bunu Real Madrid bile yapmıyor, yapmıyor. Siz sadece futbol cahilisiniz, futbol izlemediğiniz ve gram futbol bilmediğiniz için Abdullah Avcı kredisini bitirdi diyorsunuz. Ulan 40 yıl sonra şampiyon oldun, 2 maç mı ya!!! Deli olacağım 2 maç da değil toplam 2 yarı kötü futbol oynadık ya!
Bırakın şu profesyoneller işini yapsın, gidin takımınızı destekleyin. Yenilse de alkışlayın, ulan ne kadar zor ya.
Hayır bir de oturup ciddi ciddi anlatıyoruz. Bak kardeşim bu işi yapan örnek kulüpler gibi bir yapı kuruldu bu kulüpte azcık destek ver diye uğraşıyoruz, yok. Biz vasatçıymışız. Ulan biz 40(yazı ile kırk) yıldır şampiyonluk kutlamadık sizin gibi adamlar yüzünden bir b.ku beğendiğiniz yok her kurulan düzeni de yerle bir ediyorsunuz yeter be.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Sociedad, Sorloth ve Depay paketi yapıyormuş.
Konu BatuhanB tarafından (26.08.2022 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
şahsım olarak ben Trabzonsporun başarılı olmasını istiyorum.ve malesef eleştirsek de eleştirmesek de bazı şeylerin değişmediğini görmek üzücü.negatif durumlarla karşılaşıyoruz.kadromuz belli.ben d ebıktım aslında negatif şeyler üzerine konuşmaktan ama negatifliğe sürükleniyoruz düzgün iş yapsa yönetim bu böyle olmayacak.koca bir yaz boşa geçti inanılır gibi değil. futbol keyfimiz yok sorun da bu zaten.keşke olsa
"Annuit cœptis"
Rossyy@tslubela6161·31sn
Naci Ünüvar, Umut Bozok ve Yusuf Yazıcı hayırlı olsun.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)