Beşiktaş Sörloth işi hikaye,2 seneye ancak gelir o Türkiyeye. Galatasaray veya Fenerbahçe ikilisinden Beşiktaş ve bize gelmez.
Beşiktaş Sörloth işi hikaye,2 seneye ancak gelir o Türkiyeye. Galatasaray veya Fenerbahçe ikilisinden Beşiktaş ve bize gelmez.
değerli eleştirilerine saygım var ancak bu lig çok gol atanın borusunun öttüğü bir lig. Defans oyuncuları kesinlikle zeki değil.İyi hücum eden takımlar bu ligde her zaman iş yapar.
Yazdığım kadroyu dikkate alırsak mevcut kadroya göre umut güneş yerine carascal,visca yerine zupkov var. Bu değişikliğin çok büyük defansif açık yaratacağını düşünmüyorum.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Bizim aldığımız adamların geneli hep olmamış adamlar. Bu adamları değerlendirmek için en az 1 sezon devamlı oynamaları lazım. Bazısı 2 sezon. Bu gelişim teknik ekip kadar futbolcuya da bağlı. Bu iyidir bu kötüdür demek için en az 1 sezon gerekiyor yani. Bunları Zubkov tarzı adamlarla harmanlarsak gelişimleri daha kolay olur. Orta sahadaki 8 o açıdan önemli. Oraya gelecek adam hem Mendy hem de Cham'ı oynatacak.
Azarovi gibi yatirimlik hızlı ve hucumcu bek yok mu, Mustafa kim, Antep te ne yaptı da bize gelip ne yapacak? Buna vereceğin bonservis ve yıllık ücrete git Azarovi gibi birini getir en azından oynar satarız diye umudumuz olur.
Yine ahmak ahmak transfer peşindeyiz, dünyaları harcıyoruz kadro hala eksik ve hala güçlenmiyor, merkezimiz Mendy de dahil vasat kalıyor.
Mendy icin 12m euro civarı teklif nasıl gelmez anlamıyorum. Şunu satıp merkeze birer tane çift yönlü Selçuk ve Colman alsak 2011 modeline dönüş yaparız.
Elde güzel örnekler var, macera peşindeyiz. Kadro mühendisliği berbat.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Sörloth, TR'ye gelmeye ikna olacaksa gideceği başka bir kulüp olmamalı. Olma ihtimali varsa da mani olunmalıdır.
Zubkov ve Sikan transferleri ile kadro bir şeye benzemeye başladı. Sosa-Hamsikvari 8 nerede?
Konu Enaldo61 tarafından (04.02.2025 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Bugün ismi geçenler
Merkez orta saha: Hugo Vetlesen, Shaparenko
Sol Bek: Ulisses Garcia, Mustafa Eskihellaç
Stoper: Kota Takai
-----------------mendy
------------cham------carrasca
-----zubkov-------------------waka(sik)
-------------------banza(sik)
Orta saha için ismi geçenler arasında heyecan verici tek isim Kolombiyali oyuncuydu. Haberler kesildi demek ki vazgeçtik ama ona da 5, 6 ne istiyorlarsa taksitle vs basıp alsak kadro bir şeye benzeyecek.
Eriksen falan istemiyorum yaşlı oyuncu almasınlar, Hamsik hariç tutan olmadı kim gelse başımıza bela oluyor. Para yatiracaksak bari genç oyuncuya yatıralım. Kolombiyali arkadaş Sosa, Engin Baytar karışımı değişik bir şey. Cham ile iyi ikili olabilir yükünü de hafifletir alın şuraya iyi birini. Para yoksa sat Eren'i hazır 2 tane enayi var.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Shaparenko (Vetlesen de olur, hiç yoktan iyidir)
U.Garsia tanımam ama profili işimizi görür cinsten,
K.Takai acayip heyecan verici.
Şu 3 oyuncuyu alsınlar var ya,
O kadar mız mızlandığımız boşa gitmiş olur,
Sakatlık,aksilik yaşamazsak tabanca gibi bir takımımız olur.
Keşke, keşke.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
bodo üç günde bodo olmadı aga
doğru teknik adam bulup istikrar yakalıyorlar
https://www.transfermarkt.de/kjetil-.../trainer/22987
knutsen 7 yıldır takımın başında
her yıl 15 transfer ile bu işler düzelmez hocam, doğru bir teknik adamı bulup istikrarlı şekilde yola devam etmek gerekiyor
FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...
hız demişken dün antep gs maçında bir enstantane dikkatimi çekti
barış alper ve eskihellaç sprint attılar ve eskihellaç galip geldi, sanırım barış sarı kart görmüştü yetişemediği için
eskihellaç ın diğer özelliklerini bilmiyorum, izlemedim, ama hızlanma olayını gördüm
fm de hızlanmaya 70 vermiş, hız a 60 vermiş
https://fminside.net/players/5-fm-24...afa-eskihellac
bu arada azarovi
hız 65
hızlanma 70
https://fminside.net/players/5-fm-24...irakli-azarovi
bu arada mendy nin en önemli eksi tarafı hız ve hızlanma olayı, fm de 55
https://fminside.net/players/5-fm-24...-batista-mendy
uzun boylu oyuncuların genelde bu dezavantajı olur futbolda
günümüzde orta saha oyuncuları genelde 1.75 - 1.80 boy ve hızlı oyuncular tutuluyor,çünkü top kaptırdığında hızlı reaksiyon vermen lazım, vermezsen kalende kontra atak yiyorsun
Konu jairzinho tarafından (04.02.2025 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.
Poyraz Efe kiralanacakmış.
Bir oyuncuyu kiraladık mı ondan umudu kesiyorum.Takıma dönen ve iyi futbolcu olan hatırlamıyorum.
Bir tek Fatih Tekke var o da kiralanmamış, kulüpten gönderilmişti.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Uğurcan
Pereira-Hosseini-Hüseyin-Novak
Mikel-Onazi-Sosa
Ömür-Sorloth-Waka
bu kadro bence böyle değil idi
şöyleydi
uğurcan
perera-zargo-macid--novak
--------parmak-sosa--------
ömür------yazıcı---vakayeme
------------sörlot--------------
(rodellega)
güzel oyun oynadığımız tiki taka yaptığımız 6 nosuz oynadığımız gençlerin ve tecrübelilerin karışımı makul maaş bütçeli, hafızalarda güzel izler bırakan ,avzı nın 21-22 kadrosundan daha iyi olan bir kadro idi, vede eksiklikler olsada güzel bir projeydi, oyuncu satışlarıda geldi ayrıca, hem güzel oyun hemde maddi olarak kar elde eden bir yapı idi
her zaman söylerim 18-19 ve 19-20 sezonları özel sezonlar idi, ondan sonra maddi manevi çöküş başladı : avzı , uyutan futbol , bol maaşlar
21-22 de kazanırken aslında kaybettik , kazanan her zaman haklıdır mantığı doğru değil, nasıl kazandığın daha önemli, zaten bunu hemen kopenhag maçlarında gördük, ''kazandıktan'' hemen sonra çöküş başladı, tabi bana göre çöküş 20-21 sezonu ile başladı ama süper ligdeki tabelada alınan skorlar bunu gizledi
Mustafa Eskihellaç tamam diyorlar...Her yeri yedekleyecek adam....Çok sevindim hayırlı olsun....
Konu Larking tarafından (04.02.2025 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Shaparenko 2 sezon önce çapraz koparmış. Bizim daha önce çapraz koparan herhangi bir futbolcudan hayır görmüşlüğümüz var mı? Benim hatırladığım Ömür, Trondsen, Gervinho, Edgar, Dorukhan ve Orsic bizde çapraz kopardıktan sonra eskisi gibi olamadılar hiç bir zaman. Zamanında Arçil de 2 kere çapraz koparmış ve Şota'dan aldığımız verimi ondan alamamışız bildiğim kadarıyla.
Eskihellaç'ı koy sol beke oynasın, bu sezon sol bek oynamış zaten..
I am not in danger , I am the danger..
Mustafa geldiyse Serkan'ı direkt göndersinler artık, bakımevi değil burası
Şu anda 34 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (6 kayıtlı ve 28 misafir)