Stoper,sağ bek,8 numara ve 10 numara lazım takıma.Sezon sonunda Onuachu giderse santrafor da lazım olacak.
avciyla bi alakasi yok. Montella afana demirde yusuf sarida oldugu gibi abdusu de bizdeki hocalardan daha iyi taniyor. Yoksa yana ve geriye pas atarak oyuncu mu gelisir. Abdullah avci bu zamana kimi gelistirdi ki abdusu gelistirsin. Bizde eger oyuncu gelistirecek olsaydi yusuf sariyi adam ederdi. Ahmetcan kaplan yerine huseyin turkmen oynatan kisi adam gelistirecek.
abdullah avci nin bu kadar genc oyuncu aldirdigi cok nadir olmustur. En son basaksehirdeki son senesinde 2018 yazinda kolnden 26 yasindaki milos jojici aldirmisti ki o da fos cikmisti.
Konu jpositve tarafından (20.11.2023 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.
şikecilerde Semih şentürk e emekli olana kadar genç semih dediler .
abdülkadir ömür ün "toparlanıyo galıba , şu kadara gier , avrupaya gderseksu kadara gider meseleside baydı artık .
tam bir klişe oldu . hiçbir şey olacagı yok bu çocuktan .
Recep niyazdan bir farkı yok şuan kabul edelim.
aralarındaki fark menejer ve yönetimin sahip çıkması .
Azılı bir ihocuyum
Bakasetas ile anlaşılamadı diyorlar twitterda
trezeguet çok formda ve pepe form tuttu.
Uzun zaman sonra çift kanat ile oynayacağız. Eğer doğru merkez ortasaha kurgusunu oluşturabilirsek uzun bir seri yaklayabiliriz.
Bakasetas ile kontrat yenileyen net Trabzonspor düşmanıdır.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Abdullah hocam milf futbolcu sever.
Konu Anıl C tarafından (21.11.2023 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Piotr Zielinski, olurmu?
Bence bu bizde is yapar ;-)
Bardhi kalır bence.Millli takım performansı çok iyi.10 numara,8 numara ve sol kanat olmak üzere farklı mevkilerde de kullanılabiliyor.Performans olarak evet ciddi bir fark ortaya koyamıyor ama en azından belli bir katkısı var.
İtalyan teknik direktörü Spaletti Bardhiyi övdü.Üstelik dün İngiltere ile yaptıkları maçta da golünü attı.
Sergio Pena - Malmö
Jeppe Okkels - Elfsborg
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Bakasetasın imzalamayıp ayrılacağı kesin gibi. Devre arası yollar ayrılmalı yerine topla üst düzey ama beli de dönen bir 8-10 karışımı adam alınmalı. Bir tarafta Pepe Visca bir tarafta Trezege Orsic varken merkeze bir şef şart. Mendy zaten yük alır. Üçüncü adam kim olur bilmiyorum ama hoca Ömürü de bol bol oynatır.
Oyun kurucu sağ bek de lazım. Topla oyunumuzu bir üst seviyeye atabilmek için sağ bek, ayağı temiz stoper ve maestro lazım. Fiziksel iyi bir takımız zaten.
Yapmamamız gerekenler
-Transferde tüm yetkiyi hocaya vermek,
-İspanyadan oyuncu almak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu Halil Alemdar tarafından (21.11.2023 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Uğurcan sakatlandı hadi geçmiş olsun..
Konu yorumsuz6117 tarafından (21.11.2023 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.
I am not in danger , I am the danger..
ï¸ Alexander Sörloth:
"Trabzonspor kariyerim, çılgın bir deneyimdi. Şu ana kadar yaşadıklarımı o kadar canlı hatırlıyorum ki, eğer pazar günü bir maçımız varsa cuma günü taraftarlar antrenman sahasına gelir sizi o atmosfere hazırlardı. Maç olduğu günler inanılmazdı. O maç günlerini özlüyorum. Çünkü stadyumdaki atmosfer, karşılaştırılamaz. Maçtan 1,5 saat önce taraftarların sesini duymaya başlıyorsunuz. Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerini hatırlıyorum. Sahada yaşadığım en güzel anlardan biriydi. O sezon tüm önemli maçlarda gol atmıştım. Kupa da almıştık. Başarılı ve iyi bir sezondu. Beni kendimle ilgili iyi şeyler yapmaya yöneltti."
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 6 misafir)