Orban mı? hemen indir hemen. Bizim ligin tozunu atacak adam tam.
Orban mı? hemen indir hemen. Bizim ligin tozunu atacak adam tam.
Komple satılık Lyon'dan en azından Fransa liginde başka bir takıma nasıl atamıyor bu adam kendini hayret.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Gift Orban'ı da Billing'i de alamaz bizimkiler.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Şu an Avrupa’da transfer kapandı, takımların Avrupa kupaları listeleri verildi. Banza gibi bu da tam fırsat transferi, hatta bonservisini alırsak ondan bile önde. Lyon’da iş yapmaması önemli değil, bizim ligi dağıtır.
Konu ilelebeTS tarafından (05.09.2024 Saat 09:19 ) değiştirilmiştir.
şenol güneşin tarzı tek forvetli oyun sistemleri diye biliyorum . (4-2-3-1)
orban santrofor degıl kı
Azılı bir AVCICI'yım.
yarışta olacak bir takımın en az 60-70 gol atması lazım..
ona göre eldeki oyuncuların skor katkısını hesap edin..
henüz sıfır gol attık..kaldı 70..
Attan inip eşeğe bindik!
Visca'yı da hemen gözden çıkarmayın. Tamam yaşı geçiyor ama çalıskanlığı ve kondisyonu ile bilinen adamın sezonun daha başında bu kadar bitik gözükmesi normal değil.
Bol izinli değil de normal antrenman düzeniyle toparlar yine.
Gift Orban bitirici. Kanat oynamadı, oynamak istemez, istese de oynayamaz. FOx in the box bu çocuk, tüm etkinliği ceza sahasında.
Kenarda top alıp adam geçecek, topu taşıyacak falan.. Yapamaaz. Ki Banza'nın da olayı ceza sahası içi.
Şu scout ekibini bazen tokatlamak istiyorum.
Banza-Orban ikilisinden en azından birinin sözleşmesinde opsiyon mutlaka olmalı. İkisini de bir yıllık kiralamak mantıklı bir iş değil. Bence Orban'ı alırsak satın alma maddesi olur mutlaka; olmalı da...
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
22 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu adamın mevkisi daha oturmadı, direkt santrafor o boyla oynayamaz. Ya ikinci forvet olacak ya kenar forvet. Hızı, çalım özelliğiyle gayet de kenar forvet oynayabilir bana göre.
Güneş zaten adamı ceza sahasında istiyor, klasik kanat gibi değil.
Konu ilelebeTS tarafından (05.09.2024 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
orbanda opsiyon bizim lehimize olmalı.. bu çocuk çok potansiyelli.. ben normalde böyle şeyler yazmam hayatta buralarda..
bizde tutarsa iyi paraya okutma şansı da olur..
normalde avcının sisteminde hiç topla buluşamıyor diye bir yıl sonra fesih ederdik.
Attan inip eşeğe bindik!
Orban çok mantıklı alınabilirse tabi. Enayi Southampton'da Onuachu'dan kazanabileceği 6milyon euroyu da kazanamasın alsın turşusunu kursun devre arası bedavaya gönderir
Konu Yıldıray Emanet tarafından (05.09.2024 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
Orban’ı alıp kanat almayacaklarsa bence yanlış iş olur. Eğer Nwakaeme 3-5 yaş gençleşmezse kanatlarımız sıkıntı. Oyun aklı olan, üretken bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
10 11 kadrosunda engin her zaman 11 değildi.
Bir çok maçta Brozek umut burak arkalarında jaja ile oynadık.
Hem burak hem umut kanat forvet gibiydi
Dragos
Orban
Banza bu tamımlamaya uyuyor. Tabi bazı maçlarda wala tadic tarzı bir kanat da gerekir. Waka ölmedi ritmini bulunca katkı verecektir.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Şu anda 88 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (15 kayıtlı ve 73 misafir)