Sosyal medyada Eren’i iyi paraya satıyomuşuz diye gördüm. Hadi inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sosyal medyada Eren’i iyi paraya satıyomuşuz diye gördüm. Hadi inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlla futbolcu transfer edeceğiz diyorlarsa , sol beke Malheiro yaşında mümkünse aynı uyruğa sahip biri alınmalı.
8 numaraya 30 - 31 yaşını geçmemiş , üst liglerde ortalama ve ya ortalama üstü oynamış bir isim getirilmeli.
Kanatlara ise uyruğu fark etmeksizin , ceza sahasına koşu atabilen pır pır diye tabir ettiğimiz iki isim alınmalı. ( Mümkünse 28 yaş altı )
Ondan sonra takımın geleceği yeri konuşabiliriz.
Forvete ise takımı oynatacak değil , defans arkasına koşu atabilecek defansı karıştıracak bir isim bulmaları gerekiyor...
Son zamanlarda kuzey ülkelerinden bu tipte çok isim çıkıyor. Gidip 2 sene araştırsınlar ama tek seferde doğru birini alıp gelsinler . Yıldım artık ya.
Kiralık oyuncu işini biz, maliyet esaslı bakıldığında beceremiyoruz. Gerçi bu yönetim maliyet esaslı olarak hiç bir şeyi beceremiyor daNeyse.
İLK 11 için adam yokken rotasyon bu takıma lüks olur... geçen senelerde berat-umut gibi ligin en kötü ikilisi ile ilerledik, neyse ki biraz düzeldik ama hala eksik var...8 bence kesin lazım. forvete gerek yok, iki hücümcu kanat daha iyi olur... ve elbette stoper. bunlar gerçekleşirse mevcut oyuncular da oynamaya başlayacaktır...
Transferlerde karavana şansınmız kalmadı ancak geçen isimler tamamen fecaat bu kulübe en başta acilen bir futbol aklı alınması lazım kadro planlaması yapacak Şota bu iş için biçilmiş kaftan.
Takım yavaş yavaş küme düşme hattına inerken
yıldız (!) transfer haberleri artacak
mağlubiyetler geldikçe, sıralamada aşağıya indikçe adı geçen topçuların isimleri yükselecek, yükselecek (ronaldo bile denilecek bakın görün)
ocak ayı geldiğinde sakat, milyonluk eşekleri çakacaklar bizim eli mecbur, neticesi tutuşmuş eşşeklere
olan kulübün itibarına (düşme hattına inme, oradan köstek olanların destekleriyle çıkartılmış gibi gösterilme),
parasına (eldeki çöplere yenileri katılacak),
geleceğine (avrupa, istikrar yine hayal)
olacak
öyle bir ikinci yarı bekliyor bizi tam kanserlik
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Trabzonspor muhtemelen sakatlıklar yüzünden futbol hayatı bitme noktasına gelen futbolcu eskillerinin son bi vole vurmasını sağlayan bir şebekenin eline düştü
En büyük Trabzon
İstedikleri menajerlere yetki verebilecek topçuları alırlar, isim önemli değil.
KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Orta sahaya şu potansiyelli elemanı çekelim uyguna. Fazla süre alamamış.
Matthias Braunöder
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Dışardan bir göz daha doğru ve gerçekçi yorumlar yapıyor.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Bu sene hangi çöpleri alıyoruz, oynat bakalım
Konu pReN@_61 tarafından (06.12.2024 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.
Bitik hali bile maç çözdü paşa adına.
( ゚д゚)
3 transfer lazım diyordum. Hızlı stoper ,lider 8, gol asist yapabilen hızlı kanat.
Kararım.degisti. 4 transfer lazim en az. 1 tane de gol atabilen forvet.
Ve forvet transferi ilk transfer olmalı.
Gol atamadan maç kazanamazsin.
Forvet için tek adayım var ,parası ne olursa olsun Onuachu alınmalı.
Küme düşme riskinin bedeli 10 milyon euradan daha fazladır herhalde
Anlamıyorum yaa
ivanildo fernandes
gaston campi
serdar saatçı
la şunları bulup geleceğine şu paşadaki opoku gibi bir adam alsana ya
çok mu iyi, değil
ama şu yukarıdakilerden kat kat stoper adam
önüne iki sağlam stoper al at kulübeye
ne zarar edersin
milyonları içi geçmiş, cılız, vitaminsiz adamlara vereceğine onların çeyreğine alır gelir elinde tutarsın böyle adamları
takım takım gibi, defans defans gibi görünür
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Onlar başkanın finoları olduğu için olaylara yalnızca yönetimin eleştirilmeyeceği perspektiften bakıyorlar.
Hala ne olduğu belli olmayan transfermarkt şişirmesi topçularla ilgileniyorlar. Bu arada çoğu futbolcuyu da 5-6 milyon seviyelerinde bonservis istendiği için beklemeye alıyorlarmış. E.D'nin alışveriş hastalığı var gider 6 milyon vermemek için transferi çıkmaza sokar onun yerine kadroya giremeyecek 3 tane 2 milyonluk adam alır.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)