Sayfa 2141 Toplam 3512 Sayfadan BirinciBirinci ... 1141 1641 2041 2091 2131 2139 2140 2141 2142 2143 2151 2191 2241 2641 3141 ... SonuncuSonuncu
Toplam 87798 adet sonuctan sayfa basi 53,501 ile 53,525 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 16 -

jairzinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı AyhanPe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gs nin mason localariyla oldukca yakin iliskileri oldugu biliniyor zaten..Adamlar bu sene ne istiyorsa sip sak oluyor..Avrupa da cok büyük rahatlik veriyor ellerine..fb den cok daha güclüler..Hangi sampiyonluklarini engelleyebildiler? Bu sene büyük savas olacak ama..Bakalim fb nin performansina..

https://www.medyaradar.com/galatasar...haberi-2054917

Molde morartabilir bunlari ama..Süpriz olmaz benim icin elenmeleri..Zerre kadarda üzülmem..
    molde maçında gs nin avantajı şu

gs oynamak isteyen takımlara karşı daha etkili oluyor,geçiş hücumları yapıyorlar genelde

kayseri ve zalgiris gs yi zor durumlara düşürürken lubiyana ve biz çok fazla zorluk çıkaramadık, maçı yüzde 48 topla oynama ile tamamlamışız,sadece 7 faul yapmışız

https://arsiv.mackolik.com/Mac/38708...ay-Trabzonspor

molde de muhtemelen oynamak isteyecek,buda gs nin işine gelen bişey

ha biz oynayabildik mi top bizde iken, hayır, bence topsuz koşu atan oyuncu eksikliği vardı , herkes topu ayağına istiyor bizde,direzege dahil
    FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...HAYIRLI OLSUN

nakzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

gs nin mason localariyla oldukca yakin iliskileri oldugu biliniyor zaten..Adamlar bu sene ne istiyorsa sip sak oluyor..Avrupa da cok büyük rahatlik veriyor ellerine..fb den cok daha güclüler..Hangi sampiyonluklarini engelleyebildiler? Bu sene büyük savas olacak ama..Bakalim fb nin performansina..

https://www.medyaradar.com/galatasar...haberi-2054917

Molde morartabilir bunlari ama..Süpriz olmaz benim icin elenmeleri..Zerre kadarda üzülmem..
    Yahu güldürmeyelim kendimizi biz gs nin rakibi miyiz de alacağımız adamı engelleyecek abi bu kıytırık hocan ve ıskarta çöp oyuncu grubunla sivasın rakibisin durum açık net ortada bugün izledim şey çaresizlik korkaklı özgüven zafiyeti yeteneksizlik sistemsizlik senin bu halinle adanademir gibi 2 sene önce lige çıkmiş bir takımla bile yarışman mümkün değil gs bjk fb başka boyuta geçti biz anadolu takımlarından bile geriye gittik.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

AyhanPe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı nakzo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu güldürmeyelim kendimizi biz gs nin rakibi miyiz de alacağımız adamı engelleyecek abi bu kıytırık hocan ve ıskarta çöp oyuncu grubunla sivasın rakibisin durum açık net ortada bugün izledim şey çaresizlik korkaklı özgüven zafiyeti yeteneksizlik sistemsizlik senin bu halinle adanademir gibi 2 sene önce lige çıkmiş bir takımla bile yarışman mümkün değil gs bjk fb başka boyuta geçti biz anadolu takımlarından bile geriye gittik.
    Ben bizden bahsetmedim zaten Bu sene sahnede yokuz..3-4 transflerle yolumuza bakacagiz ama lig kalitesizlikten ölüyor..Maclarin cogu berabere..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

OzcanHan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Sefer A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agalaarr
    1dk 1 dk 1dk

Şimdi bakın bundan sonra forum kurallarına eklensin bu
    Artık kimsenim böyle efendime söyleyeyim yeteneksiz beceriksiz takım için "kamp iyi geçti" "kamp yüklemesi önemli" "topçu hazır" falan filan fuzuli kelimeler kullanmasın yasaklansın
    Bunlar fakir avuntusu, çöp takım avuntusu... İcardi kamp mı yaptı ulan ? He ne yaptı kamp yüklemesi mi geçirdi ne ? Söylesenize hadi ?

Yetenek yetenek kalite kalite kaaliiteee
    Bu olmadı mı birr ppoookkk olmaaazz

Bizim takım şu maça rakipten 2 kat fazla hazırlanmadıysa bir şey bilmiyorum
    Ama sonuç? Olmaz olmaz olmaaayaacaaakk
    Ha çok mu fark vardı, hayır, şu maça 2 baba adamla daha çıksaydık 1puanı kapıp dönmüştük 100%
    Ama alacaksın işte o 2 adamı, şu maçta sahada olacaklardı, dengeleri aşt üst edecektin şimdiden
    Sen 4, milyınlar harcayan gs 2puanda olacaktı
    Stres panik karışacaklardı
    Sen de daha rahat önüne bakıp son dk da olsa daha az panikle transfer yapacaktın
    Ne oldu şimdi ?
    O Yes ve Hasan alsın bi taraflarında saklasın o kamp mamp sağlam idman bilmem ne yüklemesi haberlerini
    Hoca da saygınlığını kaybetmesin, adam gibi çat çat konuşsun, yalandan yere çöp adamları da savunmasın... kalite eksikliğimiz var bu net belli desin, gençlerden memnunum falan demesin yalan konuşmasın
    Bu kadroyla daha iyisi olmaz desin

Sokarım sizin kampınıza da yüklemenize de
    Palavranın daniskası bunlar

Bizi şampiyon yapan kamp mamp değildi, şampiyonluk gören, görmese de üst seviye oynayan, taktiğin beşiği İtalya liginde oynayan topçu gibi topçularımız vardı da ondan şampiyon olduk, gerisi hikâye

Geçen sene aynı teknik heyetle kamp yaptık da ne oldu he ?
    Kamp yüklemesiymiş... yalandan yere tıp mıp ile açıklamalarla bunu savunmasın kimse... futbol bu, bilimsellik bi yere kadar
    Yoksa ersun hıyarının laptopları işe yarardı, futbol sahada dğl fm oyunuyla ekrana yansırdı

Kalite kalite kalite
    Bitti o kadar
    Eline sağlık

altına imzamı atarım

kalite, kalite, kalite gerisi fasafiso

Nereden
    Erzurum

rize maçı final maçlarından biri küme düşme tehlikesi yaşamak istemiyorsak rize, Sivas, samsun, pendik, Ankaragücü bunları muhakkak kendi sahamızda yenmeliyiz ben Kayseri'yi antebi hatayı ,konyayı yenebileceğimizi düşünmüyorum.

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

rize maçı final maçlarından biri küme düşme tehlikesi yaşamak istemiyorsak rize, Sivas, samsun, pendik, Ankaragücü bunları muhakkak kendi sahamızda yenmeliyiz ben Kayseri'yi antebi hatayı ,konyayı yenebileceğimizi düşünmüyorum.
    Bu kadro ile yukarıda saydığın takımları da kolay kolay yenemeyiz, son 10 senenin en kötü kadrosu var elimizde, kümede kalmak için ne kadar puan toplarsak kardır.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Nereden
    Almanya

Alıntı jairzinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    molde maçında gs nin avantajı şu

gs oynamak isteyen takımlara karşı daha etkili oluyor,geçiş hücumları yapıyorlar genelde

kayseri ve zalgiris gs yi zor durumlara düşürürken lubiyana ve biz çok fazla zorluk çıkaramadık, maçı yüzde 48 topla oynama ile tamamlamışız,sadece 7 faul yapmışız

https://arsiv.mackolik.com/Mac/38708...ay-Trabzonspor

molde de muhtemelen oynamak isteyecek,buda gs nin işine gelen bişey

ha biz oynayabildik mi top bizde iken, hayır, bence topsuz koşu atan oyuncu eksikliği vardı , herkes topu ayağına istiyor bizde,direzege dahil
    Molde kolay gol yiyen bir takim degil..Gs nin etkili olacagini sanmiyorum. Sacma sapan hatalar yapip kolay goller yiyeceklerini düsünüyorum..Hatta bundan eminim gs ye cok ters gelecekler bence..

Nereden
    İstanbul

müflis tacir eski defterleri karıştırırmış, bende öyle yapayım

acaba avcı kovulduktan sonra feda sezonu için doğru isim ihsan derelioğlu olabilirmiydi, maç sonları yaptığı açıklamaları çok beğenmiştim,şenol güneş tarzı kolej havası yaratacak bir profil gibi göründü gözüme, ihsan hoca o dönemki oyuncularda var olan psikolojiyi çözmüş idi

tabi bu arada erdo ile bir proje yapmak gerçekten zor, kafasında böyle bişey yok,10 açıklamasından 9 u zirve yarışı yapacağız diyor, önce proje yapacaksın aga,sonra zirve yarışıda yaparsın

zaten ekonomik olarak daha dar bütçe ile yarışmak zorundaysan yani parayla kalite(misal icardi) satın alamıyorsan proje yapmaktan başka çaren yoktur,başarı için

bence şu anki asıl problem erdo nun başkan olması

olayın daha da kötü tarafı bu sezonki yüksek maaş bütçesi ile iyi bir proje yapılabilirdi, 18-19 sezonunda yüksek maaş alan sadece sosa ve rodellega vardı,bazı yüksek maaş alanlar ile sezon içi yollar ayrıldı,kucka burak yılmaz vs

orta seviye maaş alanlarda gayet kaliteli isimlerdi, novak perera ekuban vakayeme vs

bu sezonki 20-25 milyon avroluk maaş bütçesi ile 18-19 sezonundan daha iyi bir kadro kurmak işten bile olmazdı, tabi iyi bir başkan önderliğinde

18-19 sezonu kadrosu

https://www.transfermarkt.de/trabzon...saison_id=2018

Timur Bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Takımın şu görüntüsü vizyonsuz ve çapsız Rıza Çalımbay'ın bizdeyken bütün topları Burak'a atın demesinden farksız. Ha o kadroda iyi kötü gelirse atan Burak, Sosa, Kucka gibi kaliteli oyuncular vardı. Şimdi ise takım tam ibretlik.

Nereden
    Erzurum

Alıntı Enes Başkaya60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadro ile yukarıda saydığın takımları da kolay kolay yenemeyiz, son 10 senenin en kötü kadrosu var elimizde, kümede kalmak için ne kadar puan toplarsak kardır.
    Enes ben gs ye yenildik diye söylemiyorum zaten gs güçlü yenilgi doğal sorun takımda 1 tane top alıp gideyim diyen adam yok sorumluluk alan yok cesaretli adam yok takımda öz güven çok düşük panik var her top dandun ileriye saha kenarında saçı jöleli hocalıkla alaksız bir şahıs hiçbir taktik vermemiş takıma katkısı sıfır ben bunlara bakıyorum harbiden korkutucı bir durum var bu maçları alamazsak tünel karanlık.

Nereden
    İstanbul

kalite demişken bazen kaliteyi düşük maliyete de bulabiliyorsun

kulüp doğru yönetilirse bu imkan var

misal vakayeme kalite idi, ne kadara geldi ?

1.1 milyon avro bonservis
    900 bin avro maaş

https://www.transfermarkt.de/anthony...spieler/175988

şu anda sıfır kariyerli baniya için 2 milyon avro bonservis verdik, 750 bin avroda maaş verdik

ağaoğlunu çok arayacağız muhtemelen, adam kiraladığı sörlot dan kasaya 10 milyon avro bonservis kazandırdı,çoh enteresan, erdo ise oyuncularla zarar ederek yolları ayırıyor

Nereden
    Erzurum

müflis tacir eski defterleri karıştırırmış, bende öyle yapayım

acaba avcı kovulduktan sonra feda sezonu için doğru isim ihsan derelioğlu olabilirmiydi, maç sonları yaptığı açıklamaları çok beğenmiştim,şenol güneş tarzı kolej havası yaratacak bir profil gibi göründü gözüme, ihsan hoca o dönemki oyuncularda var olan psikolojiyi çözmüş idi

tabi bu arada erdo ile bir proje yapmak gerçekten zor, kafasında böyle bişey yok,10 açıklamasından 9 u zirve yarışı yapacağız diyor, önce proje yapacaksın aga,sonra zirve yarışıda yaparsın

zaten ekonomik olarak daha dar bütçe ile yarışmak zorundaysan yani parayla kalite(misal icardi) satın alamıyorsan proje yapmaktan başka çaren yoktur,başarı için

bence şu anki asıl problem erdo nun başkan olması

olayın daha da kötü tarafı bu sezonki yüksek maaş bütçesi ile iyi bir proje yapılabilirdi, 18-19 sezonunda yüksek maaş alan sadece sosa ve rodellega vardı,bazı yüksek maaş alanlar ile sezon içi yollar ayrıldı,kucka burak yılmaz vs

orta seviye maaş alanlarda gayet kaliteli isimlerdi, novak perera ekuban vakayeme vs

bu sezonki 20-25 milyon avroluk maaş bütçesi ile 18-19 sezonundan daha iyi bir kadro kurmak işten bile olmazdı, tabi iyi bir başkan önderliğinde

18-19 sezonu kadrosu

https://www.transfermarkt.de/trabzon...saison_id=2018
    Alınacak isim tekti ilhan palut bu kadardı bu iş şu rezil görü tüyü seyretmeyecektik

Nereden
    Almanya

Rize maci gs macindan cok daha zor bir mac..Takim revire döndü zaten..Orta saha isi biran önce cözülmesi lazim..Mümkünse Petkovic yarin gidip alinsin..

Nereden
    İstanbul

Alınacak isim tekti ilhan palut bu kadardı bu iş şu rezil görü tüyü seyretmeyecektik
    ilhan palut psikolojik olarak dağılan bir isim

bir basın toplantısından sonra ilhan palut un yüksek seviye stres yönetmesi gereken kulüplerde başarılı olamayacağına kanaat getirdim

malum basın toplantısı

yerel basın olası kötü sonuçlardan sonra ilhan palutun psikolojisini darmaduman eder

teknik adamlık sadece sahayı yönetmek değildir,camiayı basını oyuncuları da yönetmektir

tolunay kafkas ilhan palut ve benzerleri büyük kulüplerde olmaz

ha ilhan palut un hatayspor macerasını bende beğeniyorum,saha içi gayet olumlu işler yapmıştı,saha dışı sıkıntılı biraz

Nereden
    Almanya

Suan ki kötü kadronun sorumlusu teknik direktör olmadigi icin kim gelseydi farkli bir tablo olmazdi..I.Palut a da yazik olacakti..Rize de basarili olma sansi daha fazla..Takimini ligde tutmasi yeterli..Bizde hedefi ne olabilirdi??

Ben sistem takimi olmamizi istiyorum..Bu bir hayal gerci..Hoca bu is icin cok dogru birisi ama ne yönetim,ne taraftar nede Türkiye de ki futbol düzeni buna hazir degil..

Nereden
    Erzurum

Rize maci gs macindan cok daha zor bir mac..Takim revire döndü zaten..Orta saha isi biran önce cözülmesi lazim..Mümkünse Petkovic yarin gidip alinsin..
    Bu iş baçağzılarına şaka geliyor bakın bu adam bizi toparlayacak oyunculara özgüven aşılayacak adam değil ya bununla başkan konuşak aga hayırdır diyecek yada iyi adamlar alıp sene sonuna kendini atıp bunu deheyeceksiniz bu ligdeki en kötü hoca servet çetin bide bizimkisi.

Numan Yerlikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Beyler sakin Trabzonun ölüsü 4. olurmuş muş muş bıktık bu futbol cahili kendi taraftarımızdan sizde bi gidin artık 1461 i tutun.
    9 transfer yaptık farkında mısınız ?
    Zalgiris köy takımı 2 maçta 6 net gol kaçırdı bizim şutumuz yok uyanın artık
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Nereden
    İstanbul

hocam bazı durumları abartmamak lazım

futbol rakiple oynanan bir oyun

rizesporun kadrosu belli, biz ne kadar eksik olsakta halen kadroda kaliteli isimler var ve rizespordan daha yüksek seviyede

rizespor ve benzeri maçlarda iç sahada özellikle 3 er puanları haneye yazdıracağımızı düşünüyorum

kourbelisin yanına iyi bir 8 no şart an itibariyle,sayısal olarakta eksildik merkez orta sahada

kourbelis-8 no transferi ve önlerinde bakasetas ile yola devam ederiz

bu kadroya bence çok fazla çöp muamelesi yapılıyor,yanlış

doğru olan bişey varsa o da bu kadroya çok fazla maaş veriyor olmamız, bu kadronun maliyeti 10 milyon avro olmalıydı,doğru maaşlar verilseydi

Nereden
    Almanya

Bu iş baçağzılarına şaka geliyor bakın bu adam bizi toparlayacak oyunculara özgüven aşılayacak adam değil ya bununla başkan konuşak aga hayırdır diyecek yada iyi adamlar alıp sene sonuna kendini atıp bunu deheyeceksiniz bu ligdeki en kötü hoca servet çetin bide bizimkisi.
    Haklilik payin var..Bizim futbol sistemine falan ihtiyacimiz yok. Mevcut futbol düzeninde günümüzü kurtarmaliyiz diyorsun..Ben takimimda bir futbol sistemi görmek istesemde sana hak veriyorum..Tekrar edeyim..Bjelica kesinlikle dogru bir hoca ama ne yönetim, ne taraftar nede ülkede ki futbol düzeni buna hazir degil..Bu yüzden hoca bizi bu durumdan kurtaramaz..Maalesef..

I.Palut degil ama belkide sans F. Tekke icin dogabilir..
    Konu AyhanPe tarafından (20.08.2023 Saat 03:18 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Erzurum

Suan ki kötü kadronun sorumlusu teknik direktör olmadigi icin kim gelseydi farkli bir tablo olmazdi..I.Palut a da yazik olacakti..Rize de basarili olma sansi daha fazla..Takimini ligde tutmasi yeterli..Bizde hedefi ne olabilirdi??

Ben sistem takimi olmamizi istiyorum..Bu bir hayal gerci..Hoca bu is icin cok dogru birisi ama ne yönetim,ne taraftar nede Türkiye de ki futbol düzeni buna hazir degil..
    Yahu başındaki adamın sistemle alakası yok hoca değil taktik teknik ne biliyor. Bizde bir hayal var kafamızda bir ütopya kuruyoruz onada herhangi bir adamı yakıştırıp olacak diyoruz olmaz oluyor. MRA yı öve öve bitiremediler herif tam bir leşti 13.sıradayken kovuldu shota şöyle hoca böyle hoca takımı batırdı kovuldu. Hugo bros belçikalı böyle uçak böyle dahi takımı mahfetti.Hayatında adını duymadığın adamın Trabzonspor'a ne gibi bir sistem kurmasını bekledin acaba leekens geldi bu takıma ya adam belçikanın en iyi hocalarından biri ve elindeki kadro efsaneydi olmadı olmuyor.

Timur Bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bjelica ayrıca duruşu ve liderlik yönüyle fazla profesyonel bir adam, daha doğrusu bir liderlik duruşuna sahip degil. Kafada bir sistem var elde ne var ne yok onu oturtmaya çalışıyor. Sistem oturmayınca da şu anda olduğu gibi futbolcuların mental ve motivasyon olarak gelişimine katkıda bulunamıyor. Bununla birlikte oyuncuların mental yönünün gelişmesi için de çaba sarfetmiyor. Bir öğretmen olarak örnek verirsem kimi öğretmen vardır öğrencileri tembel olsa da onlara dokunur, bir şeyler çıkarmaya çalışır. Kimi hoca vardır dersini anlatır, çıkar gider. Bjelica bu örnekte ikinci kısım oluyor. Oyuncu grubu berbat bile olsa bir şeyler yapabilmesi lazımdı.

Avcı'ya saydiriyoruz fakat ilk geldiğinde onun da elinde leş bir kadro vardı ve en azından bir oyun disiplini yakalamıştık. Şimdi ortada hiçbir şey yok. Her şeyiyle sıfır konumdayız.

halilaziz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yerli fetişizmi yapmaya gerek yok
    Takım kötü
    Geçen seneki kötü takımla maç kazanmaya çalışıyorsun
    Olmuyor
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Nereden
    Almanya

hocam bazı durumları abartmamak lazım

futbol rakiple oynanan bir oyun

rizesporun kadrosu belli, biz ne kadar eksik olsakta halen kadroda kaliteli isimler var ve rizespordan daha yüksek seviyede

rizespor ve benzeri maçlarda iç sahada özellikle 3 er puanları haneye yazdıracağımızı düşünüyorum

kourbelisin yanına iyi bir 8 no şart an itibariyle,sayısal olarakta eksildik merkez orta sahada

kourbelis-8 no transferi ve önlerinde bakasetas ile yola devam ederiz

bu kadroya bence çok fazla çöp muamelesi yapılıyor,yanlış

doğru olan bişey varsa o da bu kadroya çok fazla maaş veriyor olmamız, bu kadronun maliyeti 10 milyon avro olmalıydı,doğru maaşlar verilseydi
    Bende bu konuda senin gibi düsünüyorum ama orta saha ve forvet transferi bitirilmeli yoksa olasi kötü bir sonuc bizi cok kötü bir noktaya itebilir..Transferlerle psikolojik olarakta rahatlar camia..Bunu dikkate almak gerekir..
    Konu AyhanPe tarafından (20.08.2023 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Erzurum

Haklilik payin var..Bizim futbol sistemine falan ihtiyacimiz yok. Mevcut futbol düzeninde günümüzü kurtarmaliyiz diyorsun..Ben takimimda bir futbol sistemi görmek istesemde sana hak veriyorum..Tekrar edeyim..Bjelica kesinlikle dogru bir hoca ama ne yönetim, ne taraftar nede ülkede ki futbol düzeni buna hazir degil..Bu yüzden hoca bizi bu durumdan kurtaramaz..Maalesef..

I.Palut degil ama belkide sans F. Tekke icin dogabilir..
    Mesela bjk başkanı salak heralde şenolu getirdi İsmail'in sıçıp sıvadığı aynı takımla şenol kaç aydır maç kaybetmedi hoca var hoca görünümlü adam var bunun sistem hocası felan fıstık alakası yok iyi hoca ve kötü hoca var Newton kümeye oynattığı takıma avcı geldi 4.bir sene sonra şampiyon yaptı Hugo brosun kümeye oynattığı takımı şenol türkiye kupası 1 sene sonra şampiyon oldu. Futbolun doğruları belli fantazi arayarak bir boku başaran yok dünyada.

Nereden
    Almanya

Alıntı Timur Bey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bjelica ayrıca duruşu ve liderlik yönüyle fazla profesyonel bir adam, daha doğrusu bir liderlik duruşuna sahip degil. Kafada bir sistem var elde ne var ne yok onu oturtmaya çalışıyor. Sistem oturmayınca da şu anda olduğu gibi futbolcuların mental ve motivasyon olarak gelişimine katkıda bulunamıyor. Bununla birlikte oyuncuların mental yönünün gelişmesi için de çaba sarfetmiyor. Bir öğretmen olarak örnek verirsem kimi öğretmen vardır öğrencileri tembel olsa da onlara dokunur, bir şeyler çıkarmaya çalışır. Kimi hoca vardır dersini anlatır, çıkar gider. Bjelica bu örnekte ikinci kısım oluyor. Oyuncu grubu berbat bile olsa bir şeyler yapabilmesi lazımdı.

Avcı'ya saydiriyoruz fakat ilk geldiğinde onun da elinde leş bir kadro vardı ve en azından bir oyun disiplini yakalamıştık. Şimdi ortada hiçbir şey yok. Her şeyiyle sıfır konumdayız.
    Orta saha ve forveti olmayan bir takima nasil bir dokunus yapabilir? Elindeki kadrodan maksimumu cikarabilme yetenegi olan S. Günes bile hicbir sey yapamaz suan..Hatta bu macta oyunu 60-70 dk. basa bas götürebilmemizi bile büyük basari olarak görüyorum..

Sayfa 2141 Toplam 3512 Sayfadan BirinciBirinci ... 1141 1641 2041 2091 2131 2139 2140 2141 2142 2143 2151 2191 2241 2641 3141 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)