Fatih Tekke gelsin
Fatih Tekke gelsin
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Bu takım 2 sene önceki gibi full defans yapıp 1-0 yenme alışkanlığını kazanmalı
Gbamin, larsen, denswill, Yusuf, bardhi acilen gönderilmeli. Bartra da memnun değilse gönderilmeli. Bu takıma Onyekuru gibi sprinter ve çalım atabilen, yetenekli kanat oyuncusu lazım.
Bakasetasın artık forvet arkası oynaması lazım.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Kaleci: As Kaleci Transferi veya Arda yada Kağan, yeni istekli hedefleri olan bir arkadaşla devam etmek zorundayız. Taha’nın ayakları düzgün ama, yan toplarda çok zayıf kalıyor. Kaleyi de dolduramıyor. Refleksleri de ortalama. Bu sezonluk denenebilir, zaten lig bitti ama daha potansiyelli birini ligin 2. yarısı hazırlamak isabetli olur. Uğurcan’ın talibi yoksa yedek olarak kalacak.
Sağ Bek: Peres’e bir bakmak lazım. Temposu, geri dönüşleri eğer olacak gibiyse 2. Yarı deneyebiliriz ama benim gördüğüm Peres bitmiş belini döndüremiyor. Larsen’in zaten derhal menejeri Trabzon’a çağrılmalı ve klüp bulmalı. Ayrıca takımdan ayrı antreman yapmalı. Bu bölgeye maliyeti cuzi bir sağ bek kiralamak şart. Hakan Yeşil’e şans verilmeli.
Stoper: Barta, Hugo, Denswill, Hüseyin kimin taliplisi varsa gidebilir. İlla biri kalacaksa Hugo kalır. İlk aşamada kısa vadede Denswill ve HT4’ün gitmesi için şartlar kolaylaştırılmalı. Taha’da hiç süre alacak potansiyel yoksa oda gönderilmeli. Göndereceğimiz oyuncu olursa ona göre transfer düşünülebilir.
Sol Bek: Arif kullanılmalı. Fiziği, ayakları ile şans bulmayı hakeden görüntü vermişti. 5-10 maç ısrar edilmeli. Kimlere ne şanslar verildi. Eren en fazla yedek olabilir şuan. Yatıp kalkıp orta çalışmalı oda. Buraya transfer lüks olur.
6 Numara: Gönül ister Dorukan olsun ama yok. Gbamin sert bir oyuncu değil, YY97 ile CSKA’daki maçlarına da baktığımda kadife öne oynayan, top süren 8 vari bir oyuncu gibiydi. Asla stoper olmaz zaten. Muhtemelen sezonu bizle tamamlar. Bir daha stoper oynamamalı. Siopis, bizimle devam.
8 Numara: Hamsik, Napoli gibi bir fırsat olay varsa gitsin. Yoksa oda bizle sezonu tamamlar. İç saha maçlarında Hamsik-Gbamin merkezi ile maçlara başlamalıyız.
Sol açık: Bu pozisyonda Trezeguet oynayacak. Başkası değil. Sakatlanmıyorsa da çıkmayacak. Evet futbol zekası yetersiz ama şu kadroda alternatifi yok.
Sağ açık: Gönül ister Visca olsun ama o da yok. Burda oynayacak oyuncumuz yok. Bizim takımdaki atletizm ve fizik açığını kapatacak “Osayi Samuel” tarzında bir sağ kanata ihtiyacımız var. Ekuban’ın bu bölgede yaptıklarına yakın işler yapabilecek. Dönüşlerde rakibi Ekuban gibi kovalayacak. Süper yetenekli olmasada sprinter ama Kouassi gibi çakma sprinter değil, Osayi gibi. Zaten Visca dönebilirse bu oyuncu alternatif olacak. Yarın sende sağ beke evriltirsin belki. Visca dönene kadar burayı Lahtimi yedekler.
Forvet arkası: Bakasetas oynayacak. Alternatifi Ömür. Bardhi ve Yusuf Yazıcı ile en kısa sürede yollar ayrılmalı.
Bardhi olmadı, olmadığı gibi olacağını da sanmıyorum. Ömür var zaten elde. Yabancı Ömür’e gerek yok. YY ile derhal fesh. Hiç 1 dk daha durmasına gerek yok.
Santrafor: Maxi, Umut ile mecbur devam edeceğiz. Djaniny’ye mutlaka bir klüp bulmalıyız. Kim istiyorsa. Değişik adam da, yetenekli de geçin bu işleri. 30 maçta 5 maç katkı verecek 25 maç zarar verecek. Böyle kafası nerde olduğu belli olmayan oyuncuların işi yok burda.
Hoca devam etmeli ama yapılan yanlışlar nedeniyle tasarruf ve maliyet düşürmeyi kabullenmeli.
Gidecek oyunculara göre takviye olabilir.
Oyuncularla sözleşme düşürme konusunda görüşmeler de yapılmalı. Bu performansa bu ücretler anormal.
Yönetimi zorlu bir süreç bekliyor. Oyunculara gelecek tekliflerde ürkek olmalarına gerek yok.
Dorukan, Bakasetas ve Visca hariç herkes satılabilir.
Konu Sefa Murat Dokuz tarafından (09.01.2023 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
takımda hoca var abi
alacaksan budan iyisi sağlam yabancı hoca olur
ama anlamadığınız şu kadro laızm takıma kadro bizde eksik olan bu
takımı bitiren başkan hoca değil abi
"Annuit cœptis"
Biz gerçekten kendi kimliğimizden vazgeçtik. Takımı gençle doldurup yanlarına 2-3 yaşını almış oyuncu katacağımıza hepsini yaşını almış oyunculardan oluşturduk. Başarıya aç oyuncu lazım. Kiralık sevdasını bırakmak lazım. Trezeguetin son maçlardaki hırsını seviyorum fakat bu hırsı bazen bize maç kazandırırken bazende kaybetmemize neden olur. Nwakaeme bireysel oyuncu diyorduk ama adam neredeyse her sezon double yaptı.
Komple yeniden yapılanmaya gitmemiz gerekiyor. Takımdan ayrılmak isteyen buyursun gitsin. Zorlu sürece girdik.
Mesela Bartra önemsemiyor mu yolla. Vitor gitmek mi istiyor yolla. Bin tane transfer yapılmaz diye söylenenler olabilir ama geldiğimiz nokta bu. Trip sevdalısı futbolcuların olduğu noktaya geldik. Geçen sene ilk yarı rakibe top göstermeyen takımda bu, kaleye şut atamadan 5 tane yiyende bu takım.
Hocanında payı yok mu tabiki de var. Fazlasıyla. Bakasetası forvet arkasından aldı adamın performansı düştü. Tekrar eski yerine geldi yükseldi derken tekrar geri çekildi. Abdüşün de kazanılması lazım bu ayrı konu. Bu seneye geçiş sezonu diye bakarım artık.
Sezon sonu Abdüş,Uğurcan ne teklif gelirse 3 5 bakmadan gönderilmeli.
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
Benim anlamadim sezon öncesi ne oldu da bu transferleri yaptik.Sezon öncesi as sag Stoper diye tuturdular. 2-3 nokta transfer ile devam edevegiz dediler sonra 12-14 transfer yapildi.Cogu da pahali transferler.
Kumar oynamak istediyseler Batum surda gidin orda oynayin.
Baskan böyle anlamsiz ya tutarsa transferler yapardi cogu tutmaz di ama genede o kadar pahaliya patlamazdi.
Ne oldu bu sezon transfer politikasi kamp baslamadan bir kac hafta öncesi 180 derece döndü?
Simdi 40 mio euro sadece maas gideri var.Onca transfer taksiti var. icralar geliyor.
Kimse burda hepsini yolla komple yeniden yapilanma demesin.Senin paran yok. yollamak istedin oyunculari maaslarin büyük kismini istiyecek.
Bonservisini ver gitsin olmaz o is. en azindan cebine parasini da vereceksin.Sonra yeni topcular almak icin bonservis ve maasi nerden bulacan?
Maaslari bile bu sezon en az 2 ay icerdeyiz.Gecen sene tam zamaninda maaslari ödiyorduk belki primler gec veriliyorduk.
Kimse burda Onur Bulut vs gibi vasat yerli transferler ile gelmesin.Kayseride oynamak baska Trabzon da oynamak baska bunu kac kez daha görmeniz lazim?en fazla 3 mac veriyorum.3 mac kötü oynasin burda Onur Bulut vs tarzi transfer isteyen ana avrat söver. Bazilari forum da bazilari Statta bazilari tv basinda.
Cözüm ne o zaman? Benim gördüm tek cözüm kademeli yeniden yapilanma.Bu yapilanmada persembeden itibaren bazi oyunculari simdiden satip almak lazim.Altyapi topculara sans vermelisin.Böyle durumlarda biz altyapiidan topcu cikartik Yusuf Ömür Ugurcan vs sadece son senelerden birkac örnek.ra transferin de Szcymkoviak Novak gibi is yapan topcular bulduk.
Milyonluk maas vermekten vazgecilmeli gelmiyorsa adam gelmesin.Bizim bütce bu.Garanti ücret bu gol assit vs bonusu bu diyeceksin.Imza paralari ya hic ya cüzi miktar olacak.Zor ama yapacagimiz ancak bu.Basit görünsede zor is.
Hoca ve Yönetim bu sorunun bas sorumlusudur.Yönetim istifa desen yerine yeni yasa ile kimse gelmez.Hekimoglu vs diyenler bos derler ne paralari yeter ne Baskanlik yetenekleri.
Hoca istifa desen yerli hoca kimse kendini kandirmasin yok .
Yabanci olarak Adana Hocasi fena degil ama onuda vermezler.
Gelelim Avci hocaya aslen Rizeli bizim orali ve bizim kötü huylar ondada var inatci bildim bildik kafasi dikine gidiyor biraz egoluyuz.Olmaz bu.
Sezon öncesi istedikleri herseyil aldilar 1 secenek olmadiysa onun listesine göre 2. 3. 4 vs sirada gittiler.
Hep kötü huyumuz yok iyi huylarimiz da cok. Pratik zeka bizde cok gelismistir sorun varsa pratik cözüm buluruz.
Tez canliyiz herseyi hemen yapmak isteri ( hem iyi huy hem kötü huy) bunlari kulanmak lazim.
Dün ibb adana maci icin yazmistim kanat organizasyon izlesin bizimkiler.Alanya macina bakin adana macina farki görürsün.Burda tarfatda 90 yillarda kaldi kafa olarak kanat organizasynda.Kanat akininda sadece kanada git cezasahasina orta yap biliyor sadece ama cesit cesit varyason var bunun.
Transfer satis konusuna gelelim.Sezon öncesi Ugurcan 20 mio asa olmaz diye burda yagara kopariyordu herkes.Ama ftboldan anlayan herkes Avrupali o kadar para vermez diye bilirdi maks verecegi 10-13 mio bonuslar ile.Ben 15 bulursak sat demistim.
Gene ne zaman satmasini bilmeyen yönetim ve taraftara denk geldi.Colman yattara vs dolu örnek var.
Ama bu genel Türkiye sorunu.
Gelelim waka konusuna.Iyi fiyat verildi ama imza atmadi sonra kapi kapi gezdi kimse vermedi onu istedigi parayi transfer sezonu kapndi veya kapanmak üzeri oldunda arapa ligine gitti.Benim düsüncem giden geri dönmesin.Yusuf icin de gecerli.Ömür ve Ugurcan gidese icin de gecerli.Gecmiste yasamiyoruz.ileri bakmaliyiz .
Ha dersen gidenin yeri dolmuyor bal gibi doluyor ama Adam gibi isini yaparsan.Jaja gitti doldu yattara gitti doldu su gitti doldu.Dolmasaydi en hafif tabiri ile gecen sezon sampiyon olamazdik.Söroth gol makinesi gitti ama orda isini iyi yapan ( 1 -2 sezon gecikmeyle ) Corneliusu buldu.
Su an bu kadar ama gidisat bu sezon ve gelecek sezon iyi degil birsey degismese
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Uğurcan, Hugo, Larsen, Bartra, Bardhi, Ömür, Yusuf, Denswil, Djaniny… Kuruş hesabı yapmadan gönder gitsin. Gelen paralarla oturup saçma sapan adamlar almadan ihtiyaçlarını karşıla.
Bir tane merkez, bir tane stoper, bir tane kanat oyuncusuna ne duruma gelecekken 15 tane transferle ne hale geldik inanılır gibi değil.
daha önce bu düşüncedeydim yine aynını düşünüyorum . bu kadro alanya ve karagümrükden fark yiyecek bir kadro değil . bu oyunun çok daha iyisini oynamalı oynadı da .
hocada ya bir motivasyon kaybı var ya da dediği gibi denedikleri şeyleri oyuncular uygulamıyor .
///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
küçülmeye gitmemiz lazım.. kuzey ülkelerinden fizikli, iş ahlakı olan topçular bakmalıyız.. bizim çok özel olmadıktan sonra bir oyuncuya 2 milyon eur verecek lüksümüz yok ne yazık ki..
Attan inip eşeğe bindik!
Aslında seneye için sıkıntı değil. Devre arası ve yaz sezonunda erken planlama ile düzlüğe çıkabilirsin maaş anlamında. Takımdaki oyuncuların oturması desen belki seneye kötü olabilir. Belki de iyi.
Mesela ;
Her ne kadar sevmesemde Türkmen-Vitor defansı ile devre arasına girip. Bartra, Denswill den kurtulmak lazım.
Larsen gönderilip Peres takımda tutulmalı. Peresnin performansını da bilmiyoruz gerçi.
Devre arası Bartra,Djaniny,Denswill,Larsen yüklerinden kurtulursan bütçende çok güzel şekilde indirime gitmiş olursun. Kalanı sezon sonuna halledilir.
Djaniny Bardhi gönderilmeli. Marek Hamsik oynatılmayacaksa gönderilmeli.
Yerlerine
Merkez Orta Saha için Roberto Pereyra. 32 yaşında sözleşmesi bitecek. Bu sezon 17 maçta 2 gol 6 assisti var. geçen sezon 24 maçta 3 gol 5 assist. Hamsik yokluğunda tecrübesi ve tekniği ile aratmaz diye düşünüyorum.
Libero için Gregore. Bu oğlanı bahia da iken yazıyordum. Bunu almayıp arkadaşı flavio yu almıştık. Extremum özellikleri yok fakat mükemmel bir kesici. Fizikli. Sert oynayan ve uzun pas yeteneği olan isim. Şu an için bizim eksiğimiz bu. Pas yeteneği ve biraz daha hareketlisini alalım desek zaten pazla para vereceğiz.
Stoper için sözleşmesi bitecek Juan Jesus, Djiku, Timo Hübers gibi isimler alınabilir.
Santrafor veya kanat için ise gönül dovbyk ister fakat ulaşılmaz artık.
Ve artık alt yapıya yönelmemiz gerekiyor. Süleyman Cebeci, Hakan yeşil, Arif gibi isimler formayı hak ediyor.
Konu CasTo tarafından (10.01.2023 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.
şampiyon olduktan sonraki planlama bence şuanki geldiğimiz durumu özetliyor öncelikle tony gönderiyoruz ama yerini doldurmadan sonra abdülkadir varken yerine kopyası bardihi getiriyoruz sonra shorlotta olduğu gibi kankasını alıp corneliosu gönderiyoruz abi bu filmi daha önce izledik niye tekrar yapıyoruz ara pası vercek adam yok kanat desen yok..uğurcan bence sezon başı gönderilmeliydi yediği goller hep hatalı şampiyon olduktan sonra iyi şekilde uğurlanmalıydı.
Adam eksiltebilen, rakip defansın dengesini bozup 2 3 kişiyle marke edilen bir oyuncun yoksa ne yazık ki bu durumlara düşüyorsun. Soldan ya da sağdan rakip defansın dengesini tandemini tehdit eden bir tane adamımız yok buna Visca ve Trezege meczubu da dahil. Bu tehdidi veremediğimiz için de orta sahaya yığılıyor sonuç alamıyoruz.
Nwakaeme nin sözleşmesi bitmesine 1 sene kalmışken, dünya kupasında şov yapan Fas milli takımının sol açığı Boufal da sözleşmesini Southempton la fesh etmişti. Ama vizyoner yönetimimiz Boufal değil Kouassi aldı.
Boufal almış olsan elinde ne Nwakaeme nin gidişine salya sümük yanan taraftarın olurdu ne de maliyetinden kurtulmak için Çine e itelemeye çalıştığın futbolcu. Hayır madem boşta bonservissiz futbolcu sevdan var Boufal değil de neden Kouassi ? Başarıdan daha zor bir şey varsa o da sürdürülebilir başarıdır.
KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Hızı ve dayanıklılığı iyi olmayan ama onun dışında Ronaldinho vari bir oyuncu olan Nwakeameyi gönderip takımı sığırlarla doldurup üstüne bu sığırlara 40 milyon euro veren veya verdiren adamların İho veya Ustadan ne farkı kaldı şimdi.Özel oyuncular gönderilmez.Madrid 37 yaşındaki Modrici göndermedi.Messi 35 yaşında dünya kupasını kaldırdı.Dünya kupasını uçan adam Mbappe kaldırmadı,kariyerinin sonuna gelmiş dayanıklılığı düşmüş ama ona rağmen tekniği ve zekasıyla oynayan Messi kaldırdı.
Wakayı göndermicektik.Hamsikin yerine adam alacaktık.Birde ileri uca Dovbyki getirecektik.Kontrollü oyuna devam edecektik.Hepsi bu kadar.
Biz ne bok yedik.Geniş kadro ayağına takımın anasını diktik.Bartra gibi ağır adamı Hugo gibi ağır adamın yanına koyduk,neymiş ayakları iyiymiş.Ayağını dikeyim kardeşim biz daha 3 top üst üste yapamıyoruz arkada Bartra olsa ne olur.Orada Edgar vb.hızlı ve teknik bir stoper olmalıydı
Gbamin gibi vasat adam aldık.Bardhi gibi vasat adam aldık.Lahtimi gibi 3.lig topçusu aldık.Naci gibi bal yapmayan arı aldık.Yazıcı gibi kafasında futbol kalmamış adamı kiraladık.Gomez gibi cezasahası golcüsü aldık ama topu adama getiremiyoruz.Bozok gibi bomboş bir forvet aldık.Eren ve Larsen gibi aşırı düz iki bek oyuncusu aldık.
Avcı artık fiziksel ağırlıklı dikine oyun oynayacaz dedi.Yahu kardeşim yetenek ve zeka olmadan sabaha kadar koşsan yine de bir dikim olmaz.Bunu o kalın kafana sokacaksın önce.
Fenerbahçe, Jorge Jesus'un talimatları doğrultusunda ilk transferini savunmaya yaptı. Sarı-lacivertliler, Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki stoperin bonservisi için Adana Demirspor'a taksitler halinde 4 milyon euro ödeyecek.
eğer doğruysa güzel kazık yemişler bu transferi nasıl yaparlar aklım almıyor.
Allah'tan Bay Güneş Beşiktaş'ta da bizim camia bu sabaha "Şenol Güneş" sloganlarıyla uyanmadı. Gerçi sezon sonu ayrılacağını hissedip Maraş Caddesi turlarına da başlayabilir.
Sezon başında Göztepe'den ayrılarak Belçika ekiplerinden Westorlo'ya transfer olan Halil Akbunar Türkiye'ye geri döndü. Tecrübeli futbolcu, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'la 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Şunu bile alıp kenara koyamadık,gittik Bardhi aldık.Yetmez gibi mevkisinde oynatmadık.
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Dedigim gibi hocanin kalacagi kesin. Ömür ve Ugurcan basta olmak uzere kadro disilar yolda. Yusuflar'a fesih geliyor. Bir iki saate kalmaz açiklanir her sey. Ugurcan'in kaptanligi alindi, kendisiyle devam edilmeyecek. Taha'nin performansina gore devre arasi bir kaleci transferi gerceklesebilir. Giresun'un kalecisi ihtimaller arasinda.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)