Sayfa 3312 Toplam 3510 Sayfadan BirinciBirinci ... 2312 2812 3212 3262 3302 3310 3311 3312 3313 3314 3322 3362 3412 ... SonuncuSonuncu
Toplam 87750 adet sonuctan sayfa basi 82,776 ile 82,800 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası - 16 -

AyhanPe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Mert Acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım eldekileri nasıl çıkaracaklar en merak ettiğim konu.
    Yine fesihleri döşeyecekler gibi.
    Tabiki..Yaptiklari akil disi sözlesmelerle klübü hortumlarken fesihlerde para aklamak icin iyi bir arac olabiliyor..

Futbolcu satislariyla klüp ekonomisini düzeltmeye calismiyorlar, cünkü hedef bu degil..Gelir kaynagi bu kadar az bir klübün ulastigi borc yüküne bak..Birde sip diye bulduklari 400 küsür milyonla klübü ayakta tuttuklarini söylüyorlar..Karsiliksiz soktuklari paraymis Hedef mali disiplini saglamakmis..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Nereden
    Ankara

Ahmet Kutucu acayip bir şutör olup cikti. Adamin siradan golu yok
    ERTUĞRUL DOĞAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜŞMANIYIM

crixus_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

bilginsem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu sıkma bi haber okudum sodiq modiq bişeyler, ne kadar doğru bu? Fas liginin süperstarı Lahtimi'yi alıp teneke bağlamıştık hatırlatırım..

Şu tarz liglerden 150-200 bin euro ya 1-2 deneme yapıp kampta kadro dışı bırakabilirsiniz, size kimse bir şey demez.

Ama herifleri buraya getirip vay efendim 1 milyon euro maaş gibi şeyler yaparsanız yemin ederim efsane mefsane dinlemem emeği geçen onayı olan kim varsa benim için yürüyen cesettir artık.i
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Mert Acar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Adryelson: İsmi geçenler arasından en makulu gibi duruyor. Atletik bir futbolcuya benziyor. Boyu kısa dezavantajı o olabilir.
    Tolisso: Sakatlık geçmişinden dolayı aslında hiç istemediğim bir futbolcuydu. Fakat biraz araştırdım Lyondaki performansı iyi görünüyor. Taraftarlar arasındada öyle. İsmi geçenlerden Hamsik,Sosa vibe alabildiğim başka da futbolcu yok maalasef.
    Zubkov: Kanat için daha iyi bir isim beklerdim fakat ilgilendiklerimiz arasında yine en makulu. Visca'nın iyi dönemine benzettim. Batagov içinde iyi olabilir.
    Bu 3lü fena durmuyor. Ekstra alternatif için de Eskihellaç.(Bek rotasyonumuz çok zayıf.)

Ama asıl olay gidecekler de:
    Denswil,Türkmen,Barisic,S. Asan,Bardhi, Bozok var. Ekstra olarak çıkabiliyorsak Savic,Visca. Yine ortasahadaki rotasyonu da daraltmak lazım.
    Konu Mert Acar tarafından (04.01.2025 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Nereden
    Ankara

Alıntı crixus_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu herifin her paylasimi yalan oldugundan, bunun da yalan oldugunu düşünüyorum

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Lyon zor durumda deniyordu, kadroda düşünmedikleri adamı bile salmıyorlar.

3,5a almışlar, oynatmadan geri göndermişler. Biz isteyince kıymete binip 5-6 çekiyorlar.
    ( ゚д゚)

crixus_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Turgay Atalay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum

Courage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Thiago Silva yerine tolisso . ... umarım daha kaliteli bir sakatın peşine düşmemişizdir.

Ben olsam transfer yaptıran değil elden oyuncu çıkarmayı kolaylaştıran bir menajerle çalışırım.Bize eşeği boyayıp at diye satacak çakal lazım.
    Konu Courage tarafından (04.01.2025 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Ertan 51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde

Alıntı Turgay Atalay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet yalan gibi duruyor,
    Atila arkadaş sol stoper değil mi,
    Brezilyalı da sağ stoper,
    İkisini birden alacaksak ona bişi diyemem
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

bu serdar denen arkadaş ne iş yapıyor gazeteci midir. bu haberleri nereden alıyor. senelerdir sosyal medyada görüyorum bir şey anlamadım.

Nereden
    Ankara

Alıntı Doğukan Uçan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu serdar denen arkadaş ne iş yapıyor gazeteci midir. bu haberleri nereden alıyor. senelerdir sosyal medyada görüyorum bir şey anlamadım.
    Yaptigi şey basit. X de arama butonuna Trabzonspor yaz, karsina cikan ilk yabanci dilde paylasimi Türkçe'ye cevir, bu kadar. Kardesim bunu keklemek icin ismi hic duyulmamis bir topcuyu twittera yazdi, o ülkenin bir gazetesini de kaynak gosterdi, bu da hic sorgulamadan direkt paylasti. Adam paylasimi yayiyor sadece

Nereden
    İstanbul

https://www.transfermarkt.com.tr/dom...spieler/177843

Birileri sakat oyuncu mu dedi ))

Şaka bir yana kararsız kalırım
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı special one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.transfermarkt.com.tr/dom...spieler/177843

Birileri sakat oyuncu mu dedi ))

Şaka bir yana kararsız kalırım
    Berardi topçunun dibidir yaa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

Kulübün beşiktaş gibi bir an önce olağanüstü kongreye gitmesi lazım.

acan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

3 transfer fazla olur bu takıma 2 transfer lazım başkan ve td.

Onur Erçetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Stoper yok,sol bek yok,oyun kurucu yok,sağ kanat yok.Ertuğrul sen ne mal bir adamsın amk.

Nereden
    İstanbul

Kuracağınız kadroyu da sistemi de düzeni de. 11 tane herhangi bi adama üstünlük kuramayan bi takım. Herkes 38 yaşında Nwakayeme pas atma derdinde. Başka sorumluluk alabilecek kimse yok. Takımda yedeği geçtim 11 de bile kanat oyuncusu yok. Lundstram Barisic bilmem ne. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert Acar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

yerel basın gir bakalım seri olarak transfer haberlerini hayde...
    ya da dur pöyük başgan trabzonunu kurtardı tam 43245345 milyon euro ödeme yaptı. böyle bir haber girin önce.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Nereden
    İstanbul

Trabzonspor tarihinin en kötü başkanı. Parası batsın. Vizyonsuz herif. Seve seve ya da s s bu hocaya 5 tane kaliteli adam alacaksınız. Avcıyı yalayarak aldığınız milyon euroluk adamların hesabını da biz düşünmeyelim. Hani paranız var ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onur Erçetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Bu saatten sonra bu o.çocuklarını Trabzonda protesto etmeyen taraftar grupları da şerefsizdir.Paracı şenol itiyle,yalancı sahtekar Doğan y.vşağı bir daha şehre adım atmamalıdır.

Ozanını al götüne sok Şenol.S.ktir git bu kulüpten.

Doğan sende o Torreiradan iyi dediğin Lundstramı alıp götüne sok ve s.ktir git.

Ulan o.çocukları.Parası olmayan Ağaoğlu döneminde Mikel,Sosa,Ekuban,Waka,Sörloth izledik lan.
    Konu Onur Erçetin tarafından (04.01.2025 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

Bu çapsızlar devre arasında transferi toparlamaları imkansız. Kı.ımıza giren yılanın boyu çok büyük bu sefer.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Çok ciddi küme düşme tehlikesi var paran yoksa bir halt yapamayacaksan niye başkan ve yonetici oluyorsun bunun tek açıklaması var kulübün parasını yiyorlar haram lokma peşindeler çünkü ben ortada kulüp yönetmeye çalışan birilerini göremiyorum.

TS gibi marka rezil oluyor hala transfer yok, en az 3-4 ismin bitmiş olması lazımdı hiç mi çalışma olmamış eğer yaptığın hatayı düzeltecek çapın yoksa niye tekrar başkan oldun çıkarın nedir Ertuğrul Doğan???

2001 sezonunun benzeri olacak mevcut oyuncularımızın çoğu karaktersiz ve vasat isimler. Bunları temizleyip yeni en az 5 oyuncuyla sahaya çıkmak yerine hala Ozan, Lundstram, Cihan mihanla sahaya çıkıyoruz takımı 1461 e çevirdiler utanmaz arlanmazlar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Nereden
    İngiltere

Bu saatten sonra beklemenin hiçbir anlamı yok.13 ocakta transfer dönemi başlıyor,yarından tezi yok bu takımın transferleri halledilip 13 ocağa herbiri yetiştirilmeli.(Yazarken buna ben de inanmıyorum ama olması gerekeni söylüyorum sadece)

Savunma oyuncularımız net kağnı gibi,minimum bir bence 2 tane hızlı ve hava hakimiyeti iyi olan stoper,iki bek kesinlikle oyun aklı olan bir oyun kurucu 8, mendyyi yedekleyecek 6,birebirde etkili sağ ve sol kanat,banzanın yanına en az bir bence 2 tane forvet..

Kesinlikle yabancı kontenjanı gibi bir saçmalık duymak istemiyorum, zaten sözleşmesi bitmeye yakın oyuncularla fesih yapıyoruz,bu yol yakınken yapılıp kadroya yeni oyuncular katılmalı.

Özellikle de lundstram aveli... son yıllarda orta sahaya yapılan en kötü yabancı oyuncu net lundstramdır.Ben hayatımda bu kadar düz, bu kadar vasat bir oyuncu görmedim.

Tek yaptığı şey aldığı topu yanındakine vermek başka hiçbirşey yok.Şimdi bu oyuncu senin yabancı kontenjanını dolduruyor öyle mi?aldığı ücrete de hiç girmiyorum.Allah belanızı versin.

Öncelikle direk lundstram,barisic,bardhi,denswill gönderilip kontenjan açığı yaratılmalı.Bu isimlerin hiçbir faydası olmayacaksa kadroda kalmalarının da bir anlamı yok.Zaten kalsalar da o parayı senden alacaklar hem de sana,hiçbir şey vermeden...

Bugün oyunu izlerken gözlerim kanadı resmen.5,6 oyuncu ile atağa çıkıp hiçbir oyuncunun mesuliyet alıp topla rakip ceza sahasına giremeyişine mi?kendilerinin birşey yapamayacaklarını bildikleri için,topu aldıkları her pozisyon transfer edildiğinde en çok eleştiriye uğrayan wakaya atmak isteyişlerine mi?

Yoksa geldiği günden beri topu kaldırmayı beceremeyen,tüm pozisyonlarda çizgiye inip topu rastgele yerden içeriye gönderip tüm pozisyonları heba eden malheiroya mı?kime üzüleyim bilemedim.

Kadrodaki birçok isim için trabzonspor bir lütuf...
    Konu Macellan tarafından (05.01.2025 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.

nchls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Utanma sıkılma da yok çabada yok. En elzem hangi noktaya transfer gerekli ona bile karar veremiyor insan. Stoper yok, sol bek yok, ortasaha yok, 8 yok, kanatlar yok, yok yok. Sonra da insan sizin transfer yapmanızdan bile ürküyor. Neticede bu hale getirende sizsiniz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)