Pogba mı ima ediyorsunuz beyler![]()
22/23 Uyluk sakatlığı 37 gün
22/23 Adductor sakatlığı 30 gün
22/23 Kasık gerilmesi 26 gün
22/23 Uyluk gerilmesi 79 gün
22/23 Diz ameliyatı 143 gün
22/23 Menisküs sakatlığı 49 gün
21/22 Alt adale sakatlığı 35 gün
21/22 Uyluk sakatlığı 87 gün
20/21 Uyluk sakatlığı 42 gün
20/21 Bilek sakatlığı 17 gün
20/21 Koronavirüsü 18 gün
19/20 Ayak bileği problemleri 165 gün
19/20 Ayak bileği problemleri 84 gün
19/20 Bilek sakatlığı 28 gün
19/20 Bel sakatlığı 11 gün
18/19 Uyluk gerilmesi 11 gün
18/19 Kas yaralanması 18 gün
17/18 Üst adale yırtığı 63 gün
16/17 Uyluk sakatlığı 18 gün
15/16 Ayak bileği burkulması 7 gün
14/15 Uyluk sakatlığı 49 gün
Alınabilitesi olsa fb kaçırmazdı bence.
Konu Alper Beyazay tarafından (20.07.2023 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
Paul Labile Pogba, Fransız millî futbolcudur. Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giymektedir. Orta saha mevkiinde oynayan futbolcu hem defansif hem de ofansif nitelikte oynayabilmektedir. Pogba, ilk profesyonel kulübü tarafından "güçlü, becerikli ve yaratıcı" bir oyuncu olarak tanımlanmıştır.
Doğum tarihi: 15 Mart 1993 (30 yıl yaşında), Lagny-sur-Marne, Fransa
Şu andaki takımı: Juventus FC (#10 / Orta Saha)
Maaş: 10,26 milyon EUR (2023)
Boy: 1,91 m
ÇOK MALİYETLİ. ALAMAYIZ.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Kışın yazmıştım bu mesajı. Sonra Fransa'ya gidip seyretmiştim. Önceki gün transfer olmuş. Benim için pek anlam ifade etmese de yaygın kanaat oluşturduğu için belirtiyorum, Transfermarkt değeri de ikiye katlanmış.
Yine önceki sene Salis Abdul Samed için Clermont - Montpellier maçına gitmiştim. Çocuk Lens'e gitti. Lens ligdeki konumuyla paralel bir performans sergiledi. Sakatlık yaşamaz ve doğru zamanda doğru takıma giderse üzerine koyar.
Biraz hocanın tarzı biraz taraftarın sabrı biraz yönetimin süreci doğru yönetmesiyle gelişip satılır bu çocuklar. Çiçeği bile toprağa diktikten sonra sulayacaksın, kuştan rüzgardan koruyacaksın açması için.
Pogbalı mesajları görünce paylaşmak istedim. Pogba, 2013'te Trabzon'da U20 Dünya Kupası'nda oynadı. Evet, o zaman da hypeı yüksek bir oyuncuydu. Tarama, takip vs. işleri bizde tam olmuyor. Hazır olacak, başkası alıp geliştirecek, biz para verip alacağız.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (20.07.2023 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.
Zaten amaç bunları destekleyip sattırmak. Özkan Sümer, Süleyman Seba gibi başkan gelse arkasında durulmasıma dahi izin yok. Sen süreci rezalet yönetiyorsun diye suçlu kulüp değil ki, bu yüzden satmak çözüm değil.
Gelen adam da siyasi destekle gelecek güvenecek misin? Kefil olacak mısın?
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Kulübün hissesinin bile güvenirliği dogecoin kadar şu an bu itibarda satılsın derdinler, müthiş bir iş bilmezlik ki yerli sermaye almayacak alırsa. Kulübü hayallerinde katarlılara satıyor arkadaşlar.
Herif gelip kulüp arazisine çökecek, siyasetçiye sakal atacak ve şehre b.k gibi otelini avm sini hastanesini dikecek. Millet cidden aşırı saf bakıyor bu işlere şu an kamuoyunu yokluyolar açık bulsalar yapuştıracaklar koca camiaları komisyon uğruna
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Koita’yı 2 Süperlig klübü kiralamak istiyormuş. Ama maaşını ödemek istemiyormuş. Trabzonspor’un oyuncularına piyasada çekilen muamele bu. Biz eşek olduktan sonra sırtımıza çok binen olur. O kardeş takım , bu dost , bu akraba diye maaşını ödeyerek topçu verirsek sağa sola az bile bize. Kardeşlerimiz gelsin kurtarsın şimdi bu durumdan bizi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.hurriyet.com.tr/amp/gund...dilar-42295373
Haberde fotoğrafım da var, "Ne olacak bu TS hali .." diye düşünüyordum o sıra çekmişler.
Neyse reklamı geçeyim, şu üstteki haber için Boğaz'da emniyet ekipleriyle gezindik, ne kadar tekne yat vs. varsa çıktık denetledik.
Turistlerin ve teknelerde Boğaz'ın keyfini çıkaranların büyük kısmı Arap dostlardı... Ve şöyle bir detay, üzerinde TS forması olan çok Arap turist vardı.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Var mı gelişme?
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
https://twitter.com/sportsdigitale/s...Ye5Lag7-SYoUWA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu HasanTezel tarafından (20.07.2023 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
Trabzonspor daha şampiyon olamaz, farkı açtı istanbul büyütülmüşleri masalı da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!
Paul Pogba değil ama genç bir Pogba peşindeymiş bizimkiler
doğandan kalpler geldi. teklic için sanırım
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Ben bazı kulüpler farklı demiyorum ki Papara iç sermaye arada çok fark var. Bu kulüpler yabancıya satılmayacaksa belli koşullar altında karşı da çıkmam. Fakat elin Rusu arabı senin gözün kaşın için çalışmıyor burada ve elini kolunu sallaya sallaya da gidebiliyor işine gelmezse? Sence nasıl gidiyor? Uluslararası bir sözleşme varsa cukkacı bir Kansız olmasa adamın ensesine yapışmazlar mı canım kardeşim?
He nolur böyle bir kültürü olmayan takımı satarsın amenna. Fakat bu ülkede 30-40 milyar tl borcu var diye nereden baksan toplam 20 milyon taraftarı olan bu takımların potansiyelini dış sermayeye bağlamak korkunç bir hata.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 6 misafir)