Evet
Hayýr
Bunu bir tartýþma konusu olarak açýyorum.
Bu sezonun ilk maçýndan itibaren þampiyonluk serüvenimize katký saðlayan fakat gerek sakatlýk (Edgar vb) gerekse transfer (Yusuf Sarý vb) sebebiyle takýmdan ayrýlmak durumunda kalan oyuncularýn, her ne olursa olsun þampiyonluk kutlamalarýna çaðýrýlmasý gerektiðini düþünüyorum.
Takýmla birlikte sahaya çýksýnlar demiyorum, fakat özel davetiye ile onore edilebilir, kendisine "katkýlarýný unutmadýk" diyecek düzeyde bir plan yapýlabilir.
Hatta, 2011 þampiyonluðundaki kadromuz dahi çaðýrýlmalý.
Sizin düþünceleriniz neler?
Konu Yiðit SARI tarafýndan (07.04.2022 Saat 15:17 ) deðiþtirilmiþtir.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Hemfikirim, muazzam olur
Biz TRABZONLUYUZ, bükemediðimiz bileði kýrarýz...
Gelmek isteyen herkes / Her futbolcuya davet verilmelidir. Camia komple büyünleþmeli büyüklük bunu gerektirir. Ben Burak Yýlmaz ýn gelmesini çok istiyorum zaten gelecektir kendisi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu çok yoruma açýk bir konu…ama sabah YouTube da bir kez daha Abdullah Ercan’ýn konuk olduðu NTV programý “kýrýlma anýný” izledim…aslýnda bu 5. Ýzleyiþim oldu galiba. Abdullah’ýn 96 sezonu geneli ve özellikle o karanlýk gece için anlattýklarý beni çok duygulandýrdý. Ýzlediyseniz - izlerseniz o duygunun size geçmemesi mümkün deðil. Camianýn genelinde ki algýnýn “bizi sattý fenere gitti” gerçek olmadýðýný iyi Trabzonsporlular biliyor zaten. Bolu’da antrenör seminerindeyken FB delegesi zamanýn kulüp baþkanýmýz tarafýndan eþya gibi satýldýklarýný ( ogün’le birlikte) biliyoruz. Ben Abdullah Ercan’ýn orada olmasýný isterim.
Join the dark side ...
Hakkýmýzýn gasp edildiði her sezon için bir oyuncu çaðrýlýp onore edilmelidir . 96 için Abdullah, 2005 için Fatih Tekke , 2011 için Burak Yýlmaz …benim fikrim. Gökdeniz, yattara ve Tolga zengin de eklenebilir.
Join the dark side ...
Bir de orada görmek istemediðim ilk isim Cumhurbaþkaný … yönetim bu iþin içinden nasýl çýkar bilmem ama onun oraya gelip , bize cebinden kupa bahþetmiþ havalarýna katlanmam söz konusu olamaz .
Join the dark side ...
2011'in þampiyonluk kutlamasý ya 2012 yýlý olmadan kutlanacaktý ya da önümüzdeki yýllarda türkiyenin kurumlarýnýn baðýmsýz olmadýðý gerekçesiyle FIFA ve CAS'a baþvuru sonucu çýkacak olan kararlardan sonra kutlanmalý! Þuan böyle birþey benim için anlamsýzdýr.
Baþýboþ sokak itleri toplanýyor...
Diðerlerini bilmem de þikeli sezondaki tüm ekip gerekirse evlerinden alýnmalý.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Bu konu , eski futbolculardan siyasetçilere doðru kayacak gibi..
Eski futbolcularý kulübün çaðýracaðýný düþünüyorum.. özellikle edgar
Siyasetçilere gelince kulübün ne kapýsýna ne de stada sokulmamasý gerekir..en üstünden en altýna..çýkar kasmak isteyen baþka kapýya gitsin..kutlayacaklarsa Haziran'da kutlayabilirler..bu kadar sene bekleyip sevincimiz heba olmasýn..
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Gelmek isteyen her oyuncuyu çaðýrabilirler bence,Burak gelsin Selçuk gelmesin diye ayýrmamak lazým.
2021-2022 Sezonunda emeði geçenler hariç sahada kimse olmamalý,
geriye kalanlar ise çok isterlerse tribünlere davet edilebilir
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
2011 kadro gelsin diyenler varda, 2016 da 6saray bizi sikeyle yendinde üstelik 4 kisi az adamla oynadimis macta, penalti olmiyan pozisyonunda Umut bulut kendisini yere birakarak penalti aldi.
Atan ya Umut du yada Selcuk Inandi, adam olsaydi penaltiyi disariya atardilar!! AMAN gelmesinler!
Yere atlayan umut, penaltýyý atan selçuktu.
2010 kadrosu konusunda ben de çok emin deðilim. Jaja, alanzinho, colman, yattara, giray, serkan, onur gibileri görmek isterim. Ama yanýnda selçuk, ceyhun, umut gibiler de gelecekse eksik kalsýnlar. Hele hele filozof efendi mümkünse þehir sýnýrlarýnda dahi olmasýn.
30 Nisan 2022 - Þampiyon TRABZONSPOR
8.KUÞATMA
Mutlaka çaðýrýlmayacaklar vardýr. Bunlarýn sayýsý bir elin parmaðýný geçmez.
Fakat diðer oyuncularýn çaðýrýlmasý, birlik ve beraberlik anlamýnda büyük kulüp olmanýn bir göstergesidir.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
2021-2022 sezonunda kadroda olan oyuncular dýþýnda kulüp kimseye davet yollamamalý. Katýlmak isteyen varsa bilet alýp Akyazý'ya gelebilir.
Not: Yönetim birçok siyasi isme davetiye gönderecektir.
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Herhangi bir Trabzonspor taraftarý daha fazla hakkediyor davet edilmeyi, gelmek isteyen biletini alsýn gelsin bence.
Özkan SÜMER
Seremonide olmalarý saçma, tribüne her isteyen gelebilir.
Ýhtilali yaratan eski baþkan Þamil Ekinci mutlaka orada olmalý hem de formalý..Ali Kemaller Necatiler Turgaylar hepsi orada olmalý...Seremonide kupanýn bir kulbundan Uðurcan diðer kulbundan Ahmet Suat tutmalý..Ölmüþlerimiz hayatta olmayan deðerlerimizin simalarý skorborddan yansýtýlmalý..Mezarlar kupayla ziyaret edilmeli...Þanýmýzý þerefimizi tutkumuzu bütün Türkiye görmeli..
Bu davet hususunda hem isim bazýnda hem de gösteri bazýnda yapýlacak çok iþ, çaðýrýlacak çok kiþi var..Kulüp o büyük gece için kendi bünyesinde bir ekip kurup çalýþma yapmalý Trabzonspor'u tutmamýzý saðlayan kramponlarýn alayý onore edilmeli..Hiç kimse ama hiç kimse unutulmamalý...
Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)