inşallah önce şu deniliyi yenelim
Yeni galibiyet bekliyoruz
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
alırız inşallah biraz zor ama
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
valla hiç umudum yok , hücüm gücü yüksek bir beşiktaş bizi Avni Aker'de hüsrana uğratabilir açıkçası
Ama çıkmadık candan umut kesilmez misali bi umut diyoruz
Denizlinin 3 yiyen takım mazallah bu maçta neler yapabilir .
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Denizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.
Bu tür maçlar her zaman üç ihtimallidir.Biraz iyimser davranacağım;kazanacağız diyorum...
gökhan zan gibi iyi bir defansları sakat bizim kadro tam ve 2 üstüste galibiyet aldık bjk bu haftayenildi .. yani maçı alacaz gibi görünüyor umarım öyle olur
BJK forumlarına adamın birisi yazmış "İstanbulda 3 attılar, Trabzonda 5 atarlar" diye,
Ama bizim teknik direktor Ziya Dogan. Onu unutmussun.
Eğer Ziya stepiyi oynatırsa ve bugünkü kadar pozisyon vermezsek maçı alırız diye düşünüyorum..
Bir Gün Mutlaka!!
denizliden 3 gol yersek bjk dan 10 yeriz mantığı çok komik olmuyor mu? bjk öyle çok üst düzey bir takım değil. hem kaleleri hemde defansları inanılmaz kötü. baki mercimek saatli bomba! runje'nin kaleciliğinden şüpheleniyorum... korkulcak tek yöneleri nobre ve bobonun formu! eğer bunları kilitlersek maçı kazanacağımıza inanıyorum. hatta denizli maçından daha rahat bile olabilir bu. ayrıca maça daha çok var ne olacağı belli olmaz ama sanırım ricardinho sakatlanmış...
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Bugünkü gibi oynarsak kaybederiz.Kendi sahamızdaadam gibi yop yapmalı ve ilk maç gibi topu kanatlara taşıomalıyız.Tabii ceyhun boşda adam varken şut çekme sevadısından vazgeçerse.Musampa daha iyi oyun kurar gibi geliyor bana...Belkide yanılıyorumdur.
bu maçta ziyanın hatasından dönüp erdinçin yerine stepanovu oynatması lazım...yoksa bobo ve nobre affetmezler....
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
ya arkadaşlar denizli kötü takım değil ki adamlar bu maça çıkmadan önce görmediniz mi nasıl yemin ettiler futbolcular teknik heyet hep beraber? birde derbi maçların havası farklı olur bunun farkında olmadan cvplar yazmayalım trabzon bu sene 3 derbiden 2 sini kazandı biraz daha düşünerek cvp :tsmeşale:
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Ziya hoca takımı korkak oynatmasın bjk yi çok rahat yeneriz çünkü onlarda bizden daha fazla stres var aklımızı kullanırsak bu maç bizimdir.
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
bugunki maçta gökdeniz ve hüseyin sarı kart görmediler yoksa bu maçta eksikliklerini hissedebilrdik....
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
ufukhan.............step..........erdinç.......... .....çağdaş
....................ayman...................hüseyi n............
Yattara ...................Ceyhun...............Gökdeniz
......................Umut Bulut........................
bundan sonraki maçların kadrosu bu olmalı...böyle çıkarsak beşiktaşın şansı yok...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
yok abi 10 deil 50 60 tane atarlar ilk yarıdaki maçtada böle konusuodunuz abi sonuç
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Denizliyi yenemeseydik beşiktaş maçı prestij mücadelesi olurdu Denizliyi yenmek bu maçın önemini 2 kat arttırdı inş. yeneriz şu eziq kartalları
Kazimişi gzas vorert
İnönüde olduğu gibi AVNİ AKER'de de yeneceğiz.
Uzun bir aradan sonra bir taraftar olarak tribünde bu maçta yerimi alacağım.(en son gs maçına gitmiştim) İnşallah yeneriz ama çok zor bir maç olacak.Tabi bir haftada neler olmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)