futboldan sonra basketbol ve yüzmeye yatýrým yapýlmalý bence
Basketbol
Bilardo
Futbol
Yüzme
Bunlardan bir kacý .. sizce futboldan sonra en cok yatýrým hangi brans a yapýlmalýdýr ?
futboldan sonra basketbol ve yüzmeye yatýrým yapýlmalý bence
Önce bir þampiyon olalým futbolda da ...diðerlerine bakarýz...
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Bence bu branslara da ilgi gosterilmesi lagzim... 1 nci lige cikmamiz lagzim Trabzonsporla .. Basketbol... Sampiyonluk sevinci yasadigimiz zaman tam yasiyalim da.
Saldýrýn Seferoðullarý
Bordo Mavi . Net
bunlar amatör branþ. bi yardým yapýldýðý falan yok. sadece trabzonspor ismini taþýmalarýna yardýmcý oldular okadar.
trabzonsporlu eski lisanslý bi yüzücüsü olarak yüzmeye daha da yatýrým yapýlmasýndan yanayým.
trabzonda futboldan sonra en çok beðenilen spor hentbol ve yüzmedir.
basket de günümüzün sporu. bence biraz daha ilgi alaka hakediyolar. hiç bir yöneticinin bu branþlarla ilgilendiði falan yok. maddi ve manevi hiç bi destek yok. belki durum gereði ama futbolla diðer branþlarýn alakasý olmamasý lazým. bütçeni ayarlarsýn ilgini alakaný eksik etmezsin olur biter.
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
hepsine yapýlmalý tabiki ama ilk etapda basket takýmýna yaýtrým yapmalaý ve onu 1.lige çýkarmalý
sorma neden...
hamiiiiiii mandýralýýýýýýýý...
Branþ mranþ anlamam. Tek kelime: Stadyum! Hem de adam gibi, 3d çizimlerini gördüðümüz stadyumun aynýsý.
Yýldýz falan görece kavramlar. Ben yýldýz konusunda verilen sözün tutulduðunu düþünüyorum. Ancak stadyum konusunda hala bir yol alýnamamýþ olmasý "yalancýlýk" suçlamalarýný gündeme getirenlere eskisi kadar antipatik bakýlmadýðý gerçeðini bizlere gösteriyor.
Yatýrýmdan kasýt bir maç hasýlatý ile alýnacak çok kaliteli 5 bilardo masasý, 3 dünyaca ünlü yüzme hocasý ise eyvallah... Ama ben stadyumdan baþka yatýrým istemem. Onu yaptýktan sonra ne yaparsa yapsýnlar.
Bir kulubun her alana yatýrým yapmasýnýn gerekli oldugunu sanmýyorum. Futbola yogunlasýlmalý. Trabzon da Trabzonspor dan baþka Sporlarda kurulursa spor geliþir. Trabzonspor umuzun bütçesini fazla zorlamamak lazým. Basket voleybol yeter
Önce TRABZONSPOR
Basket tabii ki. Sormaya ne hacet![]()
Sâhipsiz olan memleketin batmasý haktýr;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktýr!- Eomer -
beko baketbol liginde bir trabzonspor takýmý mutlaka olmalý
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
Ütopik gelebilir sizlere ama bence her branþta Bizansa kafa tutmalýyýz...
bence ilk kulübümüze yakýþýr bir stad yapýlmalý sonrada basket takýmýna yatýrým yapýlmalý.
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Alanýmýz tek olsun.yönetim,Taraftarýmýz ve takýmýmýz la artýk bir butunluk olsun![]()
Vallaha bence ilk baþta adam gibi bir kurumsalaþalým, profesyonelleþelim. Sonrasý nasýl olsa çorap söküðü gibi gelir. 70'lerin 80'lerin yönetici kafasýyla bu iþ olmaz. Geçti artýk o devirler.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
kesinlikle önce kurumsallaþmalýyýz..bordo mavi hayatýn her alanýnda markalaþmalý bir kere..
ts clublar..lisanslý ürünler..halka arzýn ciddi þekilde yürütülmesi..kulübün birçok þehirde iþler vaziyette mekaný(halýsaha,tesis,altyapý tesisi,lokal vs...) olmalý...bu ve benzeriþeyler...öncelikle türkiyede herkesin aklýna gelen bir marka olmalýyýz.
sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
bu konuda bir çok arkadaþtan farklý olarak Trabzonspor un bütün amatör branþlardan elini eteðini çekmesi gerektiðini ve sadece ama sadece FUTBOL kulübü olmasý gerektiðini düþünüyorum.Bence Trabzonun ve Trabzonsporun yapýsýna en uygun spor futbol...Bütün kaynaklar Futbola,alt yapýya,stadyuma aktarýlmalýdýr...Yapýlacak yeni bir stad Trabzonsporumuza yeni bir heyecan getirecektir...Trabzonspor futboluyla var olmuþtur, olmalýdýr...
"Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...
Trabzonspor' un futboldan sonra baþta yelken olmak üzere tüm su sporlarýnda Türkiye'ye öncülük etmesi gerekiyor bence...
Sporun her dalý Tesisin her türlüsünde yatýrým olabilir ancak kimliðinizi ortaya koyabileceðiniz hedeflerinizi yakalamak için yatýrm yapmanýz gerekir.Bu nedenle öncelikle Trabzonspor kendi kimliðine yatýrm yapmalý.Bu nasýl olacak derseniz Günü kurtarma politikalarýndan kurtulup kurumsallaþmayý tamamlamasý, özgörevini öz bakýþýný ortaya koymasý ve bu doðrultuda politikalar üretip hedefine ulaþmak için çalýþýlmasý gerekir.
Zaten yaþadýðýmýz bu fellaketler zincirinin temelinde ortaklaþa oluþturulmasý gereken kimlik sorunu , TS kimliðini algýlayamayan TS nin önemini yeterince kavrayamamýþ yönetici profili ve onlarýn günü kurtarma hesaplarý yatmaktadýr.
Ayrýntý meselenin ta kendisidir.
tabikide basketbola yatýrým yapýlmasý þart...istanbul eziklerinin basketbol takýmlarý yýllardýr var biz geç kaldýk onlara yetiþip geçmemiz için bu alana yatýrým þart...
futbol takimini belli seviyeye cikaramadiktan sonra diger branslar klube ayak bagi olur...once futbolda kalici ve surekli yatirimlar yapilip basari yakalanir daha sonra diger branslara da gerekli yatirimlar yapilir kanaatimce....
.........::::ýl cApiTaNo::::.......
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)