Benim önerim; Lig Þampiyonluðu mu? Þampiyonlar Ligi Þampiyonluðu mu?
Açýlsýn
Açýlmasýn
Merhaba.
Forumumuzda yeni bir kategori oluþturmak istiyoruz.Bu kategorimizde,her hafta bir konu ile forum kurallarýna uygun olarak her konuda ( siyaset vb. hariç ) özgün tartýþma baþlýklarý açarak,farklý bir alan oluþturmayý planlýyoruz.
Daha anlaþýlýr olmasý açýsýndan örnek bir konu linki býrakýyorum.
https://forum.bordomavi.net/showthre...B1m-Sevgisi-mi
Bu yeni kategori için de bir anket oluþturduk.Bu anket ile bu baþlýk altýndan ilgili alaný sizlerin seçimine býrakýyoruz.Ayrýca yine bu baþlýktan daha iyi nasýl yapabilirizi de konuþuyor olacaðýz.
Fikirlerinizi ve katkýlarýnýzý bekliyoruz.
​Bordomavi.net
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Benim önerim; Lig Þampiyonluðu mu? Þampiyonlar Ligi Þampiyonluðu mu?
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Futbolculukmu? Hocalikmi?
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Bu tartýþma konusu sadece spor ile ilgili mi olacak yoksa siyaset dýþýnda herhangi bir konu ile ilgili olabilir mi ?
Özgün tartýþma konularý diyince bir çok konu baþlýðý aklýmýza gelebilir..
Konu nevzat61 tarafýndan (28.01.2022 Saat 13:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Taraftar mý takýmý ateþler? Takým mý taraftarý ateþler![]()
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Futbol ve spor disindaki konularin islenmesini isterim ancak burada taraftarlar kendi tuttuklari takim icinde bile anlasamiyorken baska konularin islenebilecegine ihtimal vermiyorum. O yüzden acilmasina oy verdim.
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþurlar. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zaman ayýrýrlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandým ya da öðrendim
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Tartisma alani icin tartismanin yapilabilecegi saglikli bir ortam gerekiyor. Onun icin de forumda var olan genel kaniya ters olan her goruse karsi gonderi ya da rep yoluyla, bilincli veya bilincsiz ifa edilen linc kulturunu ortadan kaldirirsaniz forum tartismaya daha uygun bir hale gelir kanaatindeyim. Aksi takdirde forumun, bir grup pirana surusunun domine edip baska turlu canli birakmadigi bir akvaryumdan farki kalmiyor.
Yahsi Bati 51:28
Ben sizin gibi düþünmüyorum.. bir kaç kiþi haricinde, buradaki üyelerin çoðunluðu bu olgunluða sahip.. madem tartýþma baþlýklarý altýnda kaynaþmak istiyorsunuz bunu kapalý karanlýk bir odanýn içerisine hapsederek yapamazsýnýz..sizin yapacaðýnýz tartýþma deðil, belirli argümanlar üzerinde konuþmaktan öteye geçmez..
Örnek olarak verdiðiniz konuya olan ilgi ortada..
Konu nevzat61 tarafýndan (28.01.2022 Saat 15:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Bu forumda 10 yýlý aþan bir yöneticilik geçmiþim var. En güzel günleri de en kötü günleri de gördüm. Yorumumu bu tecrübeye dayanarak yapýyorum.
Biz her türlü tartýþmaya olanak saðlarýz ama günün sonunda yine oluþacak ortamýn suçlusu biz oluruz. Tabi ne olursa olsun mutlak doðrusu olmayan bir konu. Açýðýz.
þu günlerde açýlmasý gereken baþlýk çok net aslýnda. Nwakaeme ile sözleþme uzatýlmalý mý ? Uzatýlmamalý mý ?
TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO
Örnek konumuzu tekrar paylaþýyorum,muazzam bir konu bana göre.
https://forum.bordomavi.net/showthre...B1m-Sevgisi-mi
Tekrar özetlemek gerekirse siyaset dýþýnda her konu olabilir.Özgünlük ilk tercihimiz.Örneðin Nwakaeme sözleþmesi gibi hususlar için futbolcunun kendi konusu mevcut.Takýmýmýza ve futbola odaklanmak zorunda deðiliz.Amacýmýz belirli baþlýklara sýkýþýp kalmamak,forumu daha eðlenceli hale getirmek.
Öncelikle anketemizi sonuçlandýralým,oylamaya göre kategorimizi açtýktan sonra tekrar bir baþlýkla detaylarý konuþuyor olacaðýz.
CL þampiyonluðu gerçekçi görünmedi. Ancak bu yýl þampiyon olup seneye þampiyonlar liginde çeyrek final yapýp ligi de 2. sýrada bitirmek bence sezonu baþarýlý kýlar. Çeyrek final baþarýsý sayesinde çok iyi satýþlar yapabiliriz ve bu da þampiyon olamadýðýmýz için kaybettiðimiz parayý bire getirir. Bunun akabinde 3. sezon þampiyonluðun açýk ara favorisi oluruz.
Avrupada olmayan bir Trabzonspor düþünülemez.
Açýlabilir.
Açýlsýn dedim.
TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
Jean Marie Pfaff
Açýlsýn...
Öz evlatçýlýk yapýlmalý mý yapýlýrsa nereye kadar yapýlmalý, yoksa hiç yanýndan bile geçilmemeli mi?
HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Trabzonspor ligin yeni ALFA'SI, onu yenmek bile þampiyonluk gibi artýk!
YENÝ BAÞLIK ÖNERÝSÝ
Cornelius, Bakasetas, Viþça, Nwakaeme 31 Galatasaray takýmý 28 Gol attý, yahu bir geyik dönüyor sosyal medyada ölürsünüz gülmekten, gece yatmayanlar varsa, YENÝ BAÞLIK ÖNERÝM ÞU; GALÝBÝYET SONRASI EN KOMÝK ALINTILAR, sadece komik yazý-resim
Þimdi okudum hem keyiflendim hem gururlandým, medyanýn açýk ara en yapýcý-iþi bilen Trabzonspor yazarý:
Erdal Hoþ: "Serkan Asan, biliyorsun ki o þans sana bir daha gelecek. Geldi iþte. Performansýn ile, 'Peres yoksa Dorukhan deðil ben oynarým' diyecektin. Üçüncü senen artýk. Sonra gidiyorsunuz, Zeki Yavru gibi þehre düþman oluyorsunuz.
EN YAPICI VE FAYDALI TRABZONSPOR YAZARI KÝMDÝR, baþlýk olmalý, benim sýralamam:
1. Erdal Hoþ
2. Yunus Emre Sel
3. Aksal Yavuz
4. Ömer Faruk Ünal
5. Ýskender Günen
6. Ali Kemal Yazýcý
Maalesef çok yazarýmýz yok, Erman Özgür- vb severim ama etkisiz ve derinlikli yazamýyor...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)