Uğurcan Çakır
Bruno Peres
Vitor Hugo
Stefano Denswil
Tymoteusz Puchacz
Berat Ayberk Özdemir
Dorukhan Toköz
Anastasios Bakasetas
Anthony Nwakaeme
Edin Višća
Andreas Cornelius
Emmanuil "Manolis" Siopis
Ahmetcan Kaplan
Yunus Mallı
3. tekrarı seyretsem diye düşünüyorum![]()
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Süper özetlemişin bro eline sağlık. + Ortasahaya kesin bir transfer lazım. Stoper bölgesinde çok zayıf kalıyoruz.İşte avcı sayesinde maçı aldık ancak maç bir ara gitti geldi dedim ama bu maçı 2-1 veya 3-1 alırız demiştim ilk devre yenik olmamıza rağmen. hani uğurun muazzam bir şekilde bizim oyuncuya çarpıp dönüp bir sıfırken çıkardığı bir top vardı bence maçın kader anı o. ek olarak bence takımda eksikler var yani ama bunlar sakatlık eksikleri dğeil tabi. Avcı bu eksiklere rağmen mucize gerçekleştirdi. solbeck yok aslında var ama yok. laf olsun diye kiraladılar.stoperlerin durumu malum. ama bu eksiklerle farkettiğim şu : biz gol yemeden atağa kalkmıyoruz tuhaf bir psikoloji geriye düşmeden iyi oynamıyor bizim topçular. ben bunu zayıf halkalara bağlıyorum beratın yüzünden ve solbeck çok zayıf kaldığı için o taraftan çok top kaptırıp gol tehlikesi yaşıyoruz ve onlar bize gol olarak dönebiliyor. bence kiralık alınan solbeck iyi bir yedek olur o kadar- atak gücü iyi ama defans gücü çok zayıf bir oyuncu. diyeceğim şu ki seneye çok transfer lazım.Şampiyon oluruz tabi ki ancak önümüzdeki maçları sanki rakiplerle aramızda çok az puan var gibi çok ciddi oynamamız lazım. Yönetim biraz topladı kendini ancak şu bol alalım yerine nokta atışlarına yoğunlaşmaları lazım. gençleri transfer etmeli güzel bursadan sağlam genç oyuncular almışız bu iyi bir şey. devre arası sağlamından bir stoper alsaydık iyidi.
Konu erenslash tarafından (26.01.2022 Saat 03:39 ) değiştirilmiştir.
"Annuit cœptis"
Günaydın canlar
Her akşam işten gelince 5 dakikalık özeti izliyorum.
Bakasetas ve Visca golleriyle kendimden geçiyorum.
Bu ne büyük bir mutluluk
İyi ki varsın TS efsanesi
İyi ki seni tanımış ve sevmişiz.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Maçın 2.yarısının linki var mıydı? Hiçbir yerde bulamadım.
DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Macin özeti 0:30 da adamin dedigi
https://youtu.be/YQsXQVxAa_M
TRABZONSPOR 1967
Futbolda 6 puanlik maclar vardir..bu mac cok daha fazlasiydi ve kazanmak cok iyiydi yaaa
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Maç anlık olarak beinsportda yayınlanıyor tekrardan.
viscanın bu golü bence şampiyonluğu getirdi...
Adam aldığı paranın hakkını verdi...
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Bu arada Galatasaray yönetimi de ayrı bir teşekkürü hakediyor yoğun kar yağışına rağmen saha gayet güzeldi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)