Formda deðiliz. Bakalým yine puan kayýp edecekmiyiz?
Uðurcan Çakýr
Bruno Peres
Vitor Hugo
Stefano Denswil
Tymoteusz Puchacz
Berat Ayberk Özdemir
Dorukhan Toköz
Anastasios Bakasetas
Anthony Nwakaeme
Edin Višća
Andreas Cornelius
Emmanuil "Manolis" Siopis
Ahmetcan Kaplan
Yunus Mallý
Bu sezon maç baþlýklarýnda 5 te 5 yaptým. Hadi bakalým yeni bir derbi zaferi için totemimizi yapalým.
Formda deðiliz. Bakalým yine puan kayýp edecekmiyiz?
Bu akþam oldukça üzüldük, gerildik ama yolumuza bakmaktan baþka çare yok. Yenildiðimizde deðil vazgectigimizde kaybederiz. Bugün þampiyonluk falan gitmedi. Ne olursa olsun son ana kadar destek vermeye devam.
Hüseyin ve Yusuf Erdoðan olmayacak.
Waka, Djaniny ve Hamsik ise belirsiz.
Çetin havalarda yol kazalarý elbette olur. Þimdi o yolu temizleyip önümüze bakma zamaný.
Uðurcan - Peres, Denswil, Hugo, Puchacz - Dorukhan, Hamsik, Abdülkadir - Visca (Djaniny), Nwakaeme, Cornelius ile alýrýz. Cornelius atar.
Baþarýlar Fýrtýna!![]()
Farklý galip gelecegimiz bir mac olacagýný dusunuyorum. Maca damga vuracak olacak adam ise BAKASETAS olacak insallah.
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaþayanlar zümresindenim.
bütün kredileri tükettik malesef kalesinde ismail çipe olan bir takýma puan kaybedersek geçmiþ olsun.
Eksikler can sýkýyor. Gs taraftarýyla büyük maç reaksiyonu gösterecektir.
Ýþimiz zor. Travmatik bir gündü bugün.
Kazým'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Bizim için zor maçlar kolay gözüken maçlar oldu hep.. eðer eksik oyuncularýmýz formda olarak dönerse GS dan puan yâda puanlar alýrýz..aksi tarafýný düþünmek bile istemiyorum
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Eksikler dönüyor ve takým gereken dersi aldý. Üstelik GS açýk oynamak zorunda. Hocasý da ligi bilmiyor.
Bu maç Giresun maçýndan çok daha kolay geçecek. Yazýn bunu bir tarafa.
Ýlk yarý 2, maç sonucu 2. Net.
Eksiklerin dönmesi lazým.
Trabzonsporlu olmak bir ayrýcalýktýr.
eksikler gerçekten dönecek mi? nwakemenin karantinasý bitti iþallah.. hemen bi pcr testi yapsýnlar yarýn..
konsantrasyon!!
Puan kaybedecek miyiz ? Puanýmýz silinecek küme düþeceðiz tarihten silineceðiz öyle ki bizim hafýzalarýmýz bile resetlenecek.
OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Hoca prese karþý bir þey üretemezse iþimiz zor. 3 yaþýndski çocuk bile presin oyunumuzu bozduðunu biliyor. Ýyi bir ana plan hazýrlamalý.
Eksikler de önemli. Nwakaeme ve Hamsik kesin dönmeli.
Maçtan önce Giresun maçýndan daha çok çekiniyordum, gittik berabere kaldýk.
Gs maçý daha kolay geçecek, açýk oynayacaklar, eksiklerimiz de dönecek ve bir iki tane lüzumsuzdan da kurtulduk sanýrým.
Özkan SÜMER
Eksiksiz bir kadro ile eze eze yenip kötü havayý kýralým.
————-uðurcan
peres—densvil—hugo—puchaz
————berat(dorukhan)
visca——-ömür-hamsik—vaka
—————cornelius
bakasetas oynarsa dorukhan sað bek ömür kulübe
Bir Sevdasýn Trabzonspor'um..
Giresun maçýný hep 2009 sezonundaki Konyaspor ve Denizlspor maçlarýna benzemiþtim. Korktuðum oldu. Ama bu maç için rahatým. Yeneceðiz.
Takým þu þekilde ve içeride maçlarda baskýyla baþlamalý:
--------------------Uður
---Peres-Denswill-Hugo-Puschaz
------------Dorukhan-Hamsik
------------Visca-Ömür-Waka
--------------------Cornelius
Eksiler dönüyor bir aksilik olmazsa.
Bu adamlarý böyle yakalamýþken artýk fýrsat tepmemeli,doðrudan galibiyete odaklanmalýyýz.Buradan gelecek galibiyet Bjk,Fb hepsinin direncini kýrar.
- “Vatan savunmasýnda gereðinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Ýnþallah Konya, BJK ve FB puan kaybederde bu maçýn önemi kalmaz. Yoksa yenemeyiz.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)