3. tekrarý seyretsem diye düþünüyorum![]()
Uðurcan Çakýr
Bruno Peres
Vitor Hugo
Stefano Denswil
Tymoteusz Puchacz
Berat Ayberk Özdemir
Dorukhan Toköz
Anastasios Bakasetas
Anthony Nwakaeme
Edin Višća
Andreas Cornelius
Emmanuil "Manolis" Siopis
Ahmetcan Kaplan
Yunus Mallý
3. tekrarý seyretsem diye düþünüyorum![]()
Baþýboþ sokak itleri toplanacak!!!
Süper özetlemiþin bro eline saðlýk. + Ortasahaya kesin bir transfer lazým. Stoper bölgesinde çok zayýf kalýyoruz.Ýþte avcý sayesinde maçý aldýk ancak maç bir ara gitti geldi dedim ama bu maçý 2-1 veya 3-1 alýrýz demiþtim ilk devre yenik olmamýza raðmen. hani uðurun muazzam bir þekilde bizim oyuncuya çarpýp dönüp bir sýfýrken çýkardýðý bir top vardý bence maçýn kader aný o. ek olarak bence takýmda eksikler var yani ama bunlar sakatlýk eksikleri dðeil tabi. Avcý bu eksiklere raðmen mucize gerçekleþtirdi. solbeck yok aslýnda var ama yok. laf olsun diye kiraladýlar.stoperlerin durumu malum. ama bu eksiklerle farkettiðim þu : biz gol yemeden ataða kalkmýyoruz tuhaf bir psikoloji geriye düþmeden iyi oynamýyor bizim topçular. ben bunu zayýf halkalara baðlýyorum beratýn yüzünden ve solbeck çok zayýf kaldýðý için o taraftan çok top kaptýrýp gol tehlikesi yaþýyoruz ve onlar bize gol olarak dönebiliyor. bence kiralýk alýnan solbeck iyi bir yedek olur o kadar- atak gücü iyi ama defans gücü çok zayýf bir oyuncu. diyeceðim þu ki seneye çok transfer lazým.Þampiyon oluruz tabi ki ancak önümüzdeki maçlarý sanki rakiplerle aramýzda çok az puan var gibi çok ciddi oynamamýz lazým. Yönetim biraz topladý kendini ancak þu bol alalým yerine nokta atýþlarýna yoðunlaþmalarý lazým. gençleri transfer etmeli güzel bursadan saðlam genç oyuncular almýþýz bu iyi bir þey. devre arasý saðlamýndan bir stoper alsaydýk iyidi.
Konu erenslash tarafýndan (26.01.2022 Saat 03:39 ) deðiþtirilmiþtir.
"Annuit cœptis"
Günaydýn canlar
Her akþam iþten gelince 5 dakikalýk özeti izliyorum.
Bakasetas ve Visca golleriyle kendimden geçiyorum.
Bu ne büyük bir mutluluk
Ýyi ki varsýn TS efsanesi
Ýyi ki seni tanýmýþ ve sevmiþiz.
TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
Jean Marie Pfaff
Maçýn 2.yarýsýnýn linki var mýydý? Hiçbir yerde bulamadým.
DÝK OYNA!
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GÝBÝ SEV!, DOZER GÝBÝ OYNA!
Macin özeti 0:30 da adamin dedigi
https://youtu.be/YQsXQVxAa_M
TRABZONSPOR 1967
Futbolda 6 puanlik maclar vardir..bu mac cok daha fazlasiydi ve kazanmak cok iyiydi yaaa
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Maç anlýk olarak beinsportda yayýnlanýyor tekrardan.
viscanýn bu golü bence þampiyonluðu getirdi...
Adam aldýðý paranýn hakkýný verdi...
Trabzon bir aþk hikayesi deðildir.
Trabzon Aþktýr gerisi hikayedir.
Bu arada Galatasaray yönetimi de ayrý bir teþekkürü hakediyor yoðun kar yaðýþýna raðmen saha gayet güzeldi.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)