Sonuç: Maçýn Yýldýzý?

Katýlýmcý sayýsý
335. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Uðurcan Çakýr

255 76.12%
  • Bruno Peres

11 3.28%
  • Vitor Hugo

1 0.30%
  • Stefano Denswil

0 0%
  • Tymoteusz Puchacz

1 0.30%
  • Berat Ayberk Özdemir

1 0.30%
  • Dorukhan Toköz

1 0.30%
  • Anastasios Bakasetas

27 8.06%
  • Anthony Nwakaeme

0 0%
  • Edin Višća

13 3.88%
  • Andreas Cornelius

1 0.30%
  • Emmanuil "Manolis" Siopis

5 1.49%
  • Ahmetcan Kaplan

14 4.18%
  • Yunus Mallý

5 1.49%
Sayfa 144 Toplam 146 Sayfadan BirinciBirinci ... 44 94 134 142 143 144 145 146 SonuncuSonuncu
Toplam 3631 adet sonuctan sayfa basi 3,576 ile 3,600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    41

seçuk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize

Burada maç esnasýnda saçma sapan hakaretler ve aþaðýlamalarla oyuncusuna, hocasýna olmadýk hakaretler yaðdýranlar gördüm. Bu foruma sanýrým 2008 yýlýndan beri üyeyim. Arada da olsa yazarým. Ancak bu gün anladým ki aslýnda TS'a faydalý olsun diye oluþturulan bu oluþum sadece zarar vermekte. Ekþi sözlük FB trolleri bile böyle hakaret etmiyordur TS'a. Yazýklar olsun bu insanlara. Üstelik de bunu ligde rekor kýran hoca ve oyunculara yapýyorsunuz. TS taraftarý TRABZONSPOR karþýsýndakien büyük engeldir tezi de böylelikle kanýtlanmýþ oldu.
    bize heryer TrabzonSpor

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    51

Alýntý nevzat61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bakasetas anonsunu en güzel Yalçýn Çetin yapýyor..kulaklarýmdan gitmiyor o ses

"Bakasetassss "
    Benim de hala kulaðýmda o ses.
    Yalçýn Çetin'in o tok ve güzel sesinden dinlemek bir baþka keyif
    Özeti her akþam iþten gelince izliyorum.
    Bakasetassss
    Bu arada top aðlarda büyük hata.... goooolll Visçaaaa
    Konu HOPA'LI TS'LÝ tarafýndan (25.01.2022 Saat 14:29 ) deðiþtirilmiþtir.
    TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
    Jean Marie Pfaff

Emre Çömez - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    28

Bir Trabzonsporlu doðar, büyür, hakký yenir ve ölür.

Nereden
    Ýstanbul

Maçýn tekrarýný hiç izlememiþtim. Hazýr kar tatili tekrar izledim de...Yani...

Affedersiniz ohaaa... gs bitmiþ ya ilk golümüzden sonra hahahaha. Canlý izlerken fark etmiþtim ama bu kadarýný anlayamamýþtým. Ýlk golden sonra normalden fazla üzülüyorlar zaten, jest ve mimiklerden anlaþýlýyor ama sonrasýnda kaçýrdýklarý gol bile onlarý canlandýrmaya yetmiyor. Resmen dipsiz kuyudalar. Gamsýz Babel'in bile suratý çöküyor.

Maçtan önce gs'nin son maçýnda yenilmesinin bu maça muhtemel etkilerini konuþuyorduk. Ýlk yarý onun dezavantajýný yaþadýk, yýrtýndýlar ama ikinci yarý daha doðrusu golden sonra da avantajýný yaþamýþ olduk. Bitmiþ adamlar. Golleri ikinci yarýdaki etkili oyunumuzun, baskýmýzýn bittikten sonra gelmesi harika olmuþ. Ýlk golden sonra bile topa yumuþak kalýp o pozisyonu vermemiz olacak iþ deðil.

Bu arada yoðun kar yaðýþý var maç oynanmayabilir.

Emre Çömez - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    28

Bir Trabzonsporlu doðar, büyür, hakký yenir ve ölür.

gudoz81 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce
    Yaþ
    47

yanlýz bu maçta kornelyus harikaydý.
    hiç bu kadar saðlam görmemiþtim.
    nerdeyse hiç düþmedi adam okadar itiþ kakýþa.

nevzat61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdað

Alýntý seçuk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Burada maç esnasýnda saçma sapan hakaretler ve aþaðýlamalarla oyuncusuna, hocasýna olmadýk hakaretler yaðdýranlar gördüm. Bu foruma sanýrým 2008 yýlýndan beri üyeyim. Arada da olsa yazarým. Ancak bu gün anladým ki aslýnda TS'a faydalý olsun diye oluþturulan bu oluþum sadece zarar vermekte. Ekþi sözlük FB trolleri bile böyle hakaret etmiyordur TS'a. Yazýklar olsun bu insanlara. Üstelik de bunu ligde rekor kýran hoca ve oyunculara yapýyorsunuz. TS taraftarý TRABZONSPOR karþýsýndakien büyük engeldir tezi de böylelikle kanýtlanmýþ oldu.
    Bunlar eleþtiri yapýyoruz zannediyorlar, ancak " visca çöp ,bize kakaladýlar " demek eleþtiri olmuyor.." Bakasetas .. " neyse yazmayacaðým eleþtiri olmuyor.." waka istediði paranýn KDV sini hakediyor " demek eleþtiri olmuyor.." GS Trabzonspor'un içinden geçecek " demek eleþtiri olmuyor.. bunlar Trabzonspor taraftarý olan birisinin söyleyeceði sözler deðil..site yönetimi artýk böyle eleþtiri olmayan hakaret içerikli yorumlar yapaný direk banlamasý gerekiyor..

Bu tipler Trabzonspor yenildiðinde haklý çýktýklarý için sevinecek tipler..bunlara ne kadar taraftar dersiniz bilemem..
    Konu nevzat61 tarafýndan (25.01.2022 Saat 17:48 ) deðiþtirilmiþtir.
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Nazim Can - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý gudoz81 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yanlýz bu maçta kornelyus harikaydý.
    hiç bu kadar saðlam görmemiþtim.
    nerdeyse hiç düþmedi adam okadar itiþ kakýþa.
    Altay maçý dahil bizdeki en iyi maçýný oynadý Marcao gibi Melogillerden bir iti canýndan bezdirdi, bence skor olarak tam. Olmasada oyun olarak Sörlotha baya yaklaþtý.
    No one wins. One side just loses more slowly.

hanzale - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Orta Doðu
    Yaþ
    36

Bunlar eleþtiri yapýyoruz zannediyorlar, ancak " visca çöp ,bize kakaladýlar " demek eleþtiri olmuyor.." Bakasetas .. " neyse yazmayacaðým eleþtiri olmuyor.." waka istediði paranýn KDV sini hakediyor " demek eleþtiri olmuyor.." GS Trabzonspor'un içinden geçecek " demek eleþtiri olmuyor.. bunlar Trabzonspor taraftarý olan birisinin söyleyeceði sözler deðil..site yönetimi artýk böyle eleþtiri olmayan hakaret içerikli yorumlar yapaný direk banlamasý gerekiyor..

Bu tipler Trabzonspor yenildiðinde haklý çýktýklarý için sevinecek tipler..bunlara ne kadar taraftar dersiniz bilemem..
    Ben yine iddia ediyorum, Giresun’a puan kaybedince Zeki üzülmedi diye sevinecek tiplemeler dolu forumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    trabzonspor

tristram - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    38

mac sirasinda insanlarin o gerginlikle,sinirle kufretmesi cok abartiliyor.nabiz olmus tavan.ee normal yani ne bekliyorsunuz.irkcilik isin icine girmedigi surece ufak tefek kufurler hakaretler son derece insani seyler.cok abartiyorsunuz.
    ustte visca'nin golune sevinen renkdaslarin vidyolari var.uc asagi bes yukari herkes maclari o sekilde takip ediyor.gol yedigimizde veya yenildigimizde o vidyolardaki insanlar tuh be yenildik saglik olsun diye tepki verdiklerini dusunmuyorsunuzdur herhalde.bu yasima kadar boyle sakin kalabilen cok az insan tanidim.
    buradan kufuru savundugum anlami cikmasina ama mac esnasinda verilen asiri tepkilerin cok da bir anlami yok.cunku kimse pek saglikli tepkiler veremiyor.

6Þafak Aydýn1 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    45

Alýntý tristram Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    mac sirasinda insanlarin o gerginlikle,sinirle kufretmesi cok abartiliyor.nabiz olmus tavan.ee normal yani ne bekliyorsunuz.irkcilik isin icine girmedigi surece ufak tefek kufurler hakaretler son derece insani seyler.cok abartiyorsunuz.
    ustte visca'nin golune sevinen renkdaslarin vidyolari var.uc asagi bes yukari herkes maclari o sekilde takip ediyor.gol yedigimizde veya yenildigimizde o vidyolardaki insanlar tuh be yenildik saglik olsun diye tepki verdiklerini dusunmuyorsunuzdur herhalde.bu yasima kadar boyle sakin kalabilen cok az insan tanidim.
    buradan kufuru savundugum anlami cikmasina ama mac esnasinda verilen asiri tepkilerin cok da bir anlami yok.cunku kimse pek saglikli tepkiler veremiyor.
    Vakti olan bu arkadas gibi düsünenleri aydinlatsa. Ufak tefek dediklerini toplasa.

Foruma girmemeyi mutlulugun sifresi olarak gören taraftarlari ne edecegiz? Arizalar cogalsin örnek taraftar gelmesin veya geri dönmesinmi amac.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Courage - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Aðzýndan kaçan ile kaleminden damlayan arasýnda epey fark var biri ortamýna göre uçup gidiyor ( günahý baki elbette) diðeri kalýyor sen okuyorsun baþkasý okuyor ta ki müdahale edilip silininceye kadar.

Yazýlý iletiþimin tek güzel yaný hataný telafi için mühlet vermesi. Onu da kullanmayýp yorumu askýda býrakan arkadaþlarýmýza tekrar rica ediyorum lütfen dilimizde her türlü duyguyu ifadeye yarar kelime mevcut küfür yazmayalým.

( Benimde böyle falsom vardýr affola)
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Nereden
    Tekirdað

Ben sizin gibi düþünmüyorum.. klavyeden çýkan söz ile aðýzdan çýkan sözü kýyaslamak ne kadar doðru bilmiyorum..

GS maçý dönmeseydi, burada yazýlacak yorumlarý aþaðý yukarý tahmin edebiliyorum..kusura bakmayýn ama etrafýmda bulunan üç küçük taraftar ile ayný aðýzý taþýmamalý Trabzonspor taraftarý.. çünkü ayný sözleri onlardan duyuyorum bir de kendi sitemizde duyuyorum..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

gudoz81 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce
    Yaþ
    47

Alýntý Nazim Can Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Altay maçý dahil bizdeki en iyi maçýný oynadý Marcao gibi Melogillerden bir iti canýndan bezdirdi, bence skor olarak tam. Olmasada oyun olarak Sörlotha baya yaklaþtý.
    Avcýnýn takýmýnda gölü takým atýyor
    Takým yiyor.

seçuk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize

Kardeþim hepimiz maç sýrasýnda gergin sinirliyiz. Bu bir bahane mi þimdi. Burasý iðrenç düþünceleri bayaðý fikirleri ortaya saçma platformu mu? Arka sayfalarda yazýlanlarý okudukça iðrendim buradan. Böyle birþey yok. herkes duracaðý yeri bilecek . Seviyeyi eleþtiri ile yükseltmek lazýmken hakaret küfürile yerin dibine sokmak nedir ya? Bizler bu forumu terk etmeyeceðiz bu arkadaþlar kendilerine çekidüzen verecek.
    bize heryer TrabzonSpor

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    34

chener - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya

Alýntý kaçarava Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Goller ve spiker konuþulmuþ. Yalçýn Çetin'i çok beðenirdim ama sesi çok bulanýklaþmýþ. Ercan Taner'deki kýrýlmayý o da yaþýyor. Ýyi bakmýyor kendine belli ki. Sallamalarýmýzdan spiker de nasibini aldý :d
    Yalcin cetin'in eþi trabzonludur. Sonuçta bizi biliyor. Bakasetas'in gölünde bence o vuruþu tamamlayan bir ifadesi vardý. Golün kalitesini daha da artýrdý. O golü ondan daha güzel tamamlayan olamzdi. Sürekli o golü izliyorum. Benim görüþüm böyle.
    YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.

Nereden
    Ýstanbul

Alýntý chener Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yalcin cetin'in eþi trabzonludur. Sonuçta bizi biliyor. Bakasetas'in gölünde bence o vuruþu tamamlayan bir ifadesi vardý. Golün kalitesini daha da artýrdý. O golü ondan daha güzel tamamlayan olamzdi. Sürekli o golü izliyorum. Benim görüþüm böyle.
    Hocam ben niyetini sorgulamadým ki zaten. Az sevindi demedim. Sesi eskiye göre deðiþmiþ sadece bunu söyledim. Eski videolarýný izleyin farký anlarsýnýz.

AyhanPe - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    41

Giresun macinda kacan penaltiyla puan kaybi üzücüydü ama son iki mactan alinacak 4 puana herkes memnun olacakti. Giresun u yenip Gs ile berabere kalacagimiza böyle olmasi daha iyi oldu. Giresun o puanla ligde kalirsa gercekten mükemmel olur..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

AyhanPe - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    41

Ben sizin gibi düþünmüyorum.. klavyeden çýkan söz ile aðýzdan çýkan sözü kýyaslamak ne kadar doðru bilmiyorum..

GS maçý dönmeseydi, burada yazýlacak yorumlarý aþaðý yukarý tahmin edebiliyorum..kusura bakmayýn ama etrafýmda bulunan üç küçük taraftar ile ayný aðýzý taþýmamalý Trabzonspor taraftarý.. çünkü ayný sözleri onlardan duyuyorum bir de kendi sitemizde duyuyorum..
    Gs maci dönmeseydi bu adamlarin rezalet enerjisi sampiyonluk kaybettirirdi burdan bile..Iste tam bu tiplemelerin sayesinde Trabzonspor kendi ayagina sIkar diye bekleyebiliyor hala..Puan farkina ragmen bu gibilerinin sayesinde umutlari var..Haksizda sayilmazlar ama bu sefer bunlar bile engellemeyecek..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Nereden
    Tekirdað

Alýntý AyhanPe Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Gs maci dönmeseydi bu adamlarin rezalet enerjisi sampiyonluk kaybettirirdi burdan bile..Iste tam bu tiplemelerin sayesinde Trabzonspor kendi ayagina sIkar diye bekleyebiliyor hala..Puan farkina ragmen bu gibilerinin sayesinde umutlari var..Haksizda sayilmazlar ama bu sefer bunlar bile engellemeyecek..
    Çevremde çok sayýda Ýstanbul takýmlarýnýn taraftarlarý var.. adamlar takýmlarýnýn durumu ortada olmasýna raðmen hâlâ umutlarý var..

geçmiþte yaþanan hüsranlar geçmiþte kaldý.. taþ gibi bir takým var sahada..bu hafta GS maçýnda GS ilk yarýyý 1-0 önde kapamýþ bizimkiler burada takýmý gömerken , gslilerin bile ikinci yarý için Trabzonspor'un gol bulacaðýný söylemesi daha sinir bozucuydu..

Virginia Woolf

yorumsuz6117 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Ben Hamsik Visca sarýlmasýnda kaldým aga..
    I am not in danger , I am the danger..

Enaldo61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diðer

2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!

Nereden
    Tekirdað

Alýntý Enaldo61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ne goydular bize ya !!!

Gülmekten öldüm

Virginia Woolf

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)