Sivasta bi Henrique var. 3-0 temiz almamız lazım.
Sivasta bi Henrique var. 3-0 temiz almamız lazım.
Sivas’ın kadroya bak leş,nerde bir saatçi var bulmuş koymuşlar 11 e. Dün Edgar gerginliğimi attım umarım sakatlıksız,hastalıksız bir maç geçiririz ve kazanan biz oluruz.
Kadro bence de iyi. Sadece sol kanata atılan oyuncudan verim alamayacaz visca'dan iyi bir performans bekleyecez
Aslında aynı şeye kızarken, sizin girişiminizle birbirimize sardık. Ben de takım hakkında gereksiz yorumlarla ortamı gerenlere kızıyorum. Mesajlarını görüp cevap vermemek için de onları engelliyorum. Mesela Trabzonspor formasına uğursuz diyen birisiyle kolay kolay muhattap olmak istemem.
Hayırlı günler.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Futbol bu belli olmaz tabii ama Özkan-Cofie-Kerem orta sahasına karşı kazanamamak için olmayacak şeylerin olması lazım.
Cofie'den de kırmızı kart beklentim yüksek.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
hüseyin ile başlamak büyük risk ama tercih hocanın. ben taraftar gözü ile bakıyorum. o teknik adam gözü ile. ben şunu gördüm. tüm ülke Trabzonu düşürmek için elinden geleni yapıyor. bunlarla mücadele etmek için birlik olmamız şart. o yüzden takımdaki her futbolcuya sahip çıkmak bizim görevimiz. başarılar takım
DİK OYNA!
Maçlara gevşek başlangıca, geride tembel paslara, topu kapıp hızlı gelmek isteyecek rakibe orta sahada verilecek boşluklara dikkat... Sivas'ta epey eksik var. Sert oynayıp kapacakları toplarla sıfırdan üretmeden beleş atak kovalayacaklardır.
Takımda yedek sağ stoper ve orijin sol kanat yok. Bildiğin yok. Hiç mi yok dersin ya bir ümit. Yok.
İlk 11 açıklandı. Vurduğumuz gol olsun!
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DİK OYNA!
Hugo-denswil tandemi yine fark yaratabilirdi. Hocanın kararı bize her zaman ki gibi desteklemek hüseyin hata yapınca kendi kendimizi yemek düşer :]
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Hava koşulları ve hakem tek engel şimdilik. Pençe Mete düzgün yönetir umarım.
Yayıncı kuruluş muhabirinin aktardığına göre öyle korkutucu bir soğuk yok,kar da hafif.
Maçın tarihini havadan dolayı olumsuz görüyorduk ama Sivas'ı bence eksikler itibariyle iyi zamanda yakaladık.
Umarım maç güzel biter,keyifli bir akşam geçer.
DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Mantıken delik deşik etmemiz lazım, sakatlık olmaz inşallah.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
karadeniz de acayip kötü hava var. hem rüzgar hem aşırı yağış var akşam kar yağacak diyorlar.
kadro iyi. hüseyin türkmen sivassporun en tehlikeli oyuncusu, ona dikkat edersek kazanırız.
Sivas'ın kadrosu kötü değil.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yusuf Erdoğan’a burun kıvırıyoruz. Yusuf olmasa ve maçta yenik duruma düşsek ileri hatta yapabileceğimiz tek hamle şansı Koita olacak. İyi ki almışız.
BMN TRABZON
Viking alışkındır böyle havalara, 1 tane yazar![]()
Trabzonspor, tutkum.
Hüseyin yine 11'de. İsmail'i bile bu bombaya tercih ederim
Defansta Hüseyin tercihi yerine solda ismail.tercihi daha risksiz olurdu.
Hocanın bildiği vardır, sıkıntı yok.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)