Ekr111111111111an-Resmi-2022-01-09-20.10.54.jpg
Konuyu açabiliriz gibi yavaştan
FIvjyTHXoAYd3_j.jpg
Profesyonel futbolcu Tymoteusz Puchacz'ın, 2021-22 futbol sezonu sonuna kadar 200.000.-EUR bedelle geçici transferi konusunda, Union Berlin Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.Tymoteusz Puchacz kimdir?
Tymoteusz Puchacz 23 Ocak 1999 yılında Polonya'da dünyaya gözlerini açtı. Çok küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duyan Polonyalı, profesyonel kariyerine 2017'de ülkesinin en köklü ekiplerinden Lech Poznan'da başladı. Sol bek olarak görev yapan Puchacz, sırasıyla Lech Poznan, Z. Sosnowiec, GKS Katowice formaları giydi.
22 yaşındaki 1,80 boyundaki sol bek futbola ülkesinin Pogon Swiebodzin takımında başladıktan sonra 2013'te Lech Poznan'ın altyapısına katıldı. 2017'de burada profesyonel olduktan sonra 2018'in ocak ayında Sosnowiec'e kiralık olarak gitti. Sezonu burada tamamladıktan sonra takımına geri dönen Tymoteusz Puchacz bu kez Katowice'ye kiralandı. Sezonu burada tamamladıktan sonra tekrar Lech Poznan'a dönen yetenekli futbolcu 1 Temmuz 2021'de ilk kez yurt dışına çıkarak Alman Bundesliga ekibi Union Berlin'e 2.5 Milyon Euro'ya transfer oldu. Polonyalı sol bek Alman ekibinde ligde hiç şans bulamadı. Konferans Ligi ve Elemeleri'nde 7 maçta forma giyip 2 asist yaptı.
Puchacz ayrıca ülkesinin milli takım havuzundaki önemli isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Alt yaş kategorilerinin tamamında oynayan futbolcu, 1 Haziran 2021'den itibaren A Takım'da da şans bulmaya başladı ve şuana kadar 10 kez forma giydi.
Profesyonel futbolcu Tymoteusz Puchacz ile 2021-22 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2021/22 futbol sezonu ikinci yarısı için 400.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık ücretin %10'u ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Konu Yiğit SARI tarafından (13.01.2022 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Ekr111111111111an-Resmi-2022-01-09-20.10.54.jpg
Konuyu açabiliriz gibi yavaştan
Emmanuel mas izlenimi yarattı bende inşallah katkı verir.
Eğer çok iyi işler başarırsa hiç macera aramadan parayı verip kadroya katmalıyız.
Kafada problem yoksa iş yapmama ihtimali zor. Tam parlatmalık oyuncu aslında ama opsiyon olmadığı söyleniyor.
1 gol 6 asist
Hadi hayırlısı olsun oyuncu içinde bizim içinde.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Opsiyon olmaması çok kötü oldu. Her haliyle iyi bir topçu olduğu ortada.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Ofansif yönü iyi bir futbolcu.
Defansif anlamda cok iyi degil, Union Berlin'de oynatilmamasinin bas sebebi bu.
Bakalim, belki bizim lig'de parlar.
Gittiğinde içimizde yara olarak kalacak birisi hayırlı olsun...
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Union Berlin 5 milyon euro opsiyon istiyor deniyordu. 5 bile olsa bir opsiyon olsa iyi olurdu.
Hayırlı olsun inşallah uzun yıllar hizmet eder.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Bana Rocky filmindeki Rus boksör havası verdi.
Sözleşmeye zorunlu olmamak koşuluyla en azından 4-5 civarı opsiyon koydursaydik her iki tarafı da mutlu edecek anlaşma olurdu ama masada Almanlara yenilmisiz.
İyi oyuncuysa izlerken hem mutlu edecek hem de acı verecek, ilginç bir transfer izleyelim görelim ama içimden bir ses iyi oyuncu diyor. Yeter ki iyi oynasın, basarız parayı alırız.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Antrenmanlara ne zaman çıkar, Sivas maçında ilk 11 başlayabilir mi acaba? Merak ettim
Çok şükür nihayet bir sol bek. Her halükarda işmizi görecek. İsmail felan olacak iş değildi.
YES'in demesine göre de 200 bin kulübüne + 350 400 bin de maaşıymış. Opsiyon koydurtmak için de hala uğraşıyormuşuz. Yeme de yanında yat Süper.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Hadi iyisin, beleşten şampiyonluk görücen
Onun hatrına bişeyler yap da şu solbek sorununu çözelim (uzun vadeli olması opsiyon falan işlerine bağlı sanırım)
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Hayirli, ugurlu olsun.
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Peşinen söylüyorum videolar dışında hiç izlemedim ama tutacağına dair hislerim kuvvetli.
Sene sonunda bonservisi ödenip alınır. Şimdiden karşısındaki açık oyuncularini omuzlayip topu kaptigini ve kaptığı toplarla rakip ceza sahasına yıldırım gibi indiğini görebiliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)