Denizlispor-Trabzonspor, Trabzonsporumuzdan yeni galibiyet bekliyoruz
Denizlispor-Trabzonspor, Trabzonsporumuzdan yeni galibiyet bekliyoruz
Konu gerçekefsane tarafından (11.02.2007 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
ben denizliden ilker,bordomavi.net ailesinden herkese sesleniyorum.denizlide veya yakın illerde ikamet eden kardeşlerimiz.hepberaber TRABZONSPORUMUZU yalnız bırakmayalım.organize olalım,buluşalım,TAKIMIMIZA TAM DESTEK VERELİM
DENİZLİDE YERİ BORDO,GÖK Ü MAVİ YAPALIM
KADER BİZİ 61 KENARA
aynı 11 le çıkarsak yeneriz.. ama deplasman olduğu için ziyanın bu maça ilerideki o dörtlüyle başlayacağını hiç sanmıyorum. keçeliye yine ilk 11 yolu gözüktü.
he bide lütfen milan oynasın ya. adamın sağada duruşu yetiyo bu takıma...
VERENA (KIRANKAŞ)
yeneriz inşallah
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
denizliyi normalde yenmemiz lazım bugünkü kadroyla çıkarsak maçı kazanırız
7-7-7-7-7-7-7
Bugünkü galibiyetten sonra inşallah devamı da gelir ...
OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
antep ve peşinden denizli maçları ziya hoca için çok büyük şans...
ikisi de çok kötüler.
denizliyi de yenersek biraz rahatlayabiliriz.. bjk maçına özgüvenle çıkarız.
yok denizliye karşı da tökezlersek işimiz var...
Denizliye yakınız takımımızı yine sonuna kadr desteklemeye gidecez ...İnsallah bugünkü gibi galip geliriz..
Konu Gürkan tarafından (11.02.2007 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım kuralları
FOREVER TRABZONSPOR!!!!
takım böle oynatsın ziya yeneriz
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
inşallah denizliyi ve sonrada bjk yi yeneriz önümüzdeki iki maçı alırsak çok iyi olur
Bir seri yakalamamız gerekiyor.Denizliyi yeneriz diyorum.
denizlinin aksam besiktas macını izledim adamlar pas yapamıyo lam lum vuruyolar topa bide defansın arkasına atılan her top tehlike oluyo denizlide sol bekleride bitmis eee böle bi takımı rahat geceriz ama aya oynamalıyız hava topu yapmamalıyız ayaga oynarsak 3 olur
!
eğer denizli karşıosına bu kadroyla çıkarsak birşey yapamayız ceyhun bugün sadece gol attı onun dışında ben birşeyini göremedim çünkü ziya ona serbest oyna demiş serbest oynamak bu olmamalı kendine güvenebilir ama ekran karşısında kalp krizi geçiren biziz defansa acilen risp stepanov erdinç celalettin oynamalı orta sahada kesin ama kesin yattara gökdeniz ceyhun ayman musampa oynamalı ileride ise ömer ve cem bu kadroyu kimse geç.emez en iyi forvetimiz bence cem ama oynatılmıyor neden acaba
denizliyide 2-1 geçeriz
tek gollerinide adriano atar bizimkileri yattara gökdneiz atar
Adrianoyu yollamışlar diye biliyorum ben.Bence kesin yeneriz.Denizli dağılmış durumda.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Bügün kü gibi oynarsak maçı kazanırız ama ikinci yarınınilk 10 dakikası hariç çok güzel oynadık ....
Denizlide de böyle oynarsak ve maçı alırsak çok güzel olur ...
.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
evt bu günkü maçta güzel oynadık tam trabzonspora yakışan şekilde ama bizim takım 1 -2 galibiyet alınca havlanıyo inş.denizliyi yeneriz yolumuz açık olsun
1-0 olsun bizim olsun.Ayağımızı yere sağlam basalım.
Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
denizli bizim kötü gün dostumuz, en kötü zamanımızda bile yenebiliyoruz. inşallah geleneği bozmayız.
herşey mümkün tabii ama yenecek olduğumuzu söyleyebilirim her ne kadar değişen teknik drektörün takıma bir hava katması söz konusu ise de sonuç lehimize olur kanaatindeyim
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Denizlispor'dan Yusuf'u durdurursak çok rahatlarız, benim bildiğim fazla göze batan oyuncuları yok.
Tabi bu arada Güvenç Kurtar faktörünü de unutmamak lazım, Trabzonspor bu tip hocaların çalıştırdığı rakiplerden çok çekti, çekmeye de devam ediyor.
inşalah yenerizzzz
(Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL
PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ
haftaya denziliyide yeneriz inşallah pek kesin gözüyle bakmıyorum biliyorsunuz ummadık taş baş yarar demişler...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)