Bjk puan kaybettiðine göre bizde puan kaybederiz. Konya atak futbol oynamaz buda iþimize gelir ama
Bjk puan kaybettiðine göre bizde puan kaybederiz. Konya atak futbol oynamaz buda iþimize gelir ama
Tempolu oyunun yan etkilerini gördük, þimdi sýkýcý bir tek farklý galibiyet iþimizi görür![]()
1 0 olsun bizim olsun
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bjk ve dýger takýmlar boyle daha cok puan kaybeder. Bunun avantajýný kullanmamýz lazým bu macý kazanarak.
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaþayanlar zümresindenim.
Ucan kacan bjk 3-0 dan mac mi vermis? Ghezzal ve Larin de sakatlanmis.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
HY67...
kargalarin macinin oynandigi sirada 3-0 dan sonraki mesajlari okudum önceki sayfalarda. arkadaslar futbolda laubalilige yer yok. 90 dk ayni ciddiyetle oynucaksin. Zaten antalya macindada puanlari birakmislardida, Ballari sayesinde aldilar haklari olmadigi puanlari.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yalniz bejeke iki macta Antalya ve Adana Demir gibi takimlardan 5 tane gol yedi. Biz ise ne kadar lig basindaki tempomuzu dusurduysek de gese maci haric zor gol yemeye basladik. Yarinki maci alirsak super olur, yenilmeyiz, ama beraberlik surpriz olmaz. Hele hepimizin cok iyi bildigi bu firsat tepme konusunda uzman oldugumuzu dikkate alirsak. Hala daha Basaksehir gibi bir takima (demeye dilim varmiyor) nasil sampiyonluk kaptirdik anlayamiyorum, inanamiyorum.
"Trabzonspor þampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
bjk'nin bugünkü oyunu bana ünal karaman'ýn bize oynattýðý futbolu anýmsattý ya.
2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ÞAMPÝYON TRABZONSPOR!
bjk nin ilk iki golü zaten tamamen bal.
1 puaný aldýklarýna dua etsinler
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bu kargalar Avrupa maclari oynarken olabildiðince puan toplamaliyiz kadrolari bizden daha kaliteli.Konya macini almaktan baska sansimiz yok
Oyun bitince þah da piyon da ayný kutuya konur...
geldik dananýn kuyruðunun koptuðu yere
haberlerde bugün nwakame kontratý bu sene bitecek her yerde YA BU SENE KONTRATI BÝTECEK TEK TOPÇU NWAKAME MÝ
AMA DÝYORUM BU NWAKAME BÝZÝ YAPLATMAZ. EN AZINDAN ÝNANMAK ÝSTÝYORUM
GELDÝK KRÝTÝK MAÇA 1-0 OLSUN BÝZÝM OLSUN YETER KÝ GOL YEMEYELÝM. NASIL OLSA ATACAK OYUNCULARIMIZ VAR
O KADAR ADAM ALDIK AMA SOL BEK OLMADI
CORNERÝUS ARTIK KULLANMALIYIZ KANAT ORTALARINI YOÐUNLUK VERMELÝYÝZ
ÇÜNKÜ LÝGÝN ÖNDE EKÝPLERÝ OYUNCU KADROLARI GÜÇLENDÝRÝNCE
DÝÐER KÜLÜPLERDE KAPALI DEFANS VE DEFANS ARKASINA TOP ATARAK KONTRADAN SONUCA GÝTMEYE ODAKLANIYORLAR
BÝZÝM HOCA GS ROMA MAÇINDA ÇÖZEMEDÝ AMA LÝG MAÇLARINDA GERÝDE BÜTÜNLÜÐÜ KORUYARAK RAKÝBÝ OYUNA SOKARAK BU PLANLARINI BOZMA GÝBÝ BÝR PLAN KURUYOR DÝYE SEZÝYORUM
GS BJK KADROLARI ÝYÝ AMA KADRO YAPISINDA KIRILMA YAÞIYORLAR AVRUPA MAÇLARI EKLENÝNCE DURUMLARI VAHÝM OLUR ÝNÞ
ÞB DAHA ÝYÝ GÖRÜYORUM BUNLARA GÖRE AMA ONLARDA OYUNCU GURUBU OLARAK YENÝ KURULDUKLARI ÝÇÝN ÝLERÝDE ÝYÝ OYNASA DA DÖNÜÞLERDE ORGANÝZASYONDA SORUN YAÞIYORLAR
GELELÝM BÝZÝM TAKIMA LÝGE ERKEN BAÞLAMAK BÝZE DAHA UYUMLU BÝR GÖRÜNTÜ VERÝYOR. ÝYÝ VE HIZLI OYNAMASAKTA DEFANSTA DAHA ORGANÝZE OLMAMIZ NETÝCESÝNDE ÝLERÝDE ÝYÝ OLMASAKTA ÝYÝ AYAKLARIMIZLA DURUMU KURTARDIK ÞÝMDÝYE KADAR
AMA ÇALIÞTIKÇA ÝLERÝYE DOÐRU DÜZELECEÐÝNÝ DÜÞÜNÜYORUM. AMA ÝNÞ ÞU ÝKÝ MAÇI GEÇERÝZ
Rezalet bir oyun da olsa kazanmamýz gerek.
hiç rakibi küçümsemeden 90 dakika boyunca 4 veya 5 golde atsan ayný ciddiyet ile maçý tamamlamak gerekir.Sanýrým bu futbolu en iyi uygulayan Bayern Munih ve her maça güçlü ve ciddi hazýrlanmak, iþini garantiye almak en iyisidir.þikebahçe maçýna kadar kazanmak ve þikebahçeyi kendi sahamýzda yenmek lazým ne yapýp edip galibiyet kazanmalýyýz hatta 1-0 olsun bizim olsun.ondan sonra beþiktaþ maçýna kadar rekor bir galibiyet serisi yakalabiliriz...
Bjk çok tempolu oynuyor bu iyi bir þey gibi görünse de ciddi problemler çýkabiliyor. Antalya maçýnýn sonunda bjk’li topçular bitiþ düdüðüyle beraber yere yýðýldýlar. Bu maçta da son yarým saat bitik durumdaydýlar ve maçý verdiler.
Ve bu maçlarda 4 sakat verdiler. Þimdi ben ne anladým bu tempolu futboldan?
Burada çok kiþi oynadýðýmýz oyunu beðenmiyor ama biz mantýklý bir futbol oynuyoruz. Skoru alýp topu çeviriyoruz ve tempoyu yükseltmiyoruz. Haliyle çok koþup yorulmuyoruz da.
Roma maçýnda rakibe karþýlýk vermeye çalýþtýk hemen sakatlýk oldu. Þimdi ise sadece Parmak sakatlandý girer girmez de Allah bilir neler yaptý bu kafasýz daðlarda, yaylalarda gezdi tozdu, iyi dinlenmedi, iyi de çalýþmadý muhtemelen girer girmez ilk koþuda gitti.
Biz ayný sistem devam etmeliyiz, bir þekilde golü bulup sonra rölantide maçý bitirmeliyiz. Bu haftalarda rakip de çok gelmez senin üstüne onlar da çok zorlamaz, bu maça 0 puan yazmýþlardýr, kaybetseler ne olacak? Ýkinci devre iþler deðiþir tabi, ölüm kalým mücadelesi oluyor o dönemlerde.
Biz alabileceðimiz kadar puanlarý þimdi toplamalýyýz. Boþverin tempoyu mempoyu.
Þampiyonluk kutlamalarýnda horon oynarken yaparýz o tempoyu biz, sakatlanan da hemen çýkar horondan bir sorun olmaz yani yüksek tempoda horon teperiz.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
beþiktaþýn yedekleri ile ideal 11 i arasýnda kalite farký var,
beþiktaþýn son 2 haftasý bunu söylüyor,
sergen rotasyon yaparak (maç içinde) ilk puanlarýný kaybetti,geçen haftada kaybedebilirdi,ikinci yarý as oyuncularý alarak maçý kurtarmýþtý
bu maçta ise tersi oldu,as oyuncular fark yarattýlar,yedekler girince sýradanlaþtýlar
Konu jairzinho tarafýndan (22.09.2021 Saat 01:07 ) deðiþtirilmiþtir.
FATÝH TEKKE YÜKLENÝYOR ...HAYIRLI OLSUN
Zamaninda Basaksehire 6 adet yollamistik galiba plaka yapmistik. Bu mactan evvel idmani izlemeye gitmistim. Umut Bulut, Colman takim öyle rahat takiliyorlardiki la oglum bu idman nedir dedirtmislerdi, lay lay lom.
Bu sakatliklarin sebebi nedir. Idmanlarimi abartiyorlar anlayan beri gelsin.
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yalniz en kiritik nokta rotasyonu mecburen yapiyor.
Rotasyon yapmayinca oyunculari sakatlaniyor.
Bjkde ozellikle batsuayi, gazzel,pjanic,de souza,gazzel,rosier, texiera,vida olmak uzere 7 iyi adam var. Ama bu isimlerden batsuayinin neredyse hic alternatifi yok. Batsuayi giderse bjk anca 3.olur.
Turkiyede hicbir takim hem avrupa hem lig goturemez. Kevgire doner.
Biz sadece roma maci oynayarak takimin yarisini sakatliga vermistik. Allahtan elendik.
Umarim bjk 3.olur devam eder avrupada, gs ve fbde elenmesin asilsinlar avruoaya.malum ulke puani onemli.
Vaziyet alin beyler, oyunlar erken basliyabilir. Kac haftadir iyiyiz ama hakemler henuz dosaji yukseltmedi. Bjk nin puan kaybetmesiyle bu dosaji yukseltebilirler.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Hic maglubiyetk olmayan konyaya 5 atiyoruz, 10 atiyoruz. Allah sonumuzu hayretsin.
Insallah kötü bir süpriz yasamayiz ama böyle maclari nadir almisizdir. En kötüsüne hazirlayin kendinizi
Bjk'yi görünce biz de ufaktan rotasyon yapabiliriz aslýnda. Hafta sonu da zor maç var.
Baþlangýç onbirinde deðiþiklik olmaz ama nwakame'yi daha erken oyundan alabiliriz bu iki maç. Skorlar uygun olursa, nwakame yerine sol kanatta oynayacak gervinho tek baþýna kaleye taþýyabilir bizi.
Sakatlýk olmadan ikinci milli araya girsek çok iyi olur.
Balotelli show
Ersun salaðý 2-0'dan verdiði maça yansýn da ders alsýn Adana DS'dan
yarýn kazanýp lider oluruz inþallah
2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)