Bir evin oğlu daha oldu...
Ligin en istikrarlı, mevkisinde en kabiliyetli oyuncularından birini kadromuza kattık.
Şimdi horonlardan horon, sirtakilerden sirtaki beğenelim.
Hayırlı olsun.
E8_UUswX0Bc8hiZ.jpg
------------Emmanuil "Manolis" Siopis kimdir?
Yunanistan'ın Alexandroupoli kentinde 14 Mayıs 1994 yılında dünyaya gelen Manolis Siopis önlibero mevkinde forma giyiyor.
2 Temmuz 2019'da Alanyaspor'a 500 Bin Euro karşılığında transfer olan 1.71 boyundaki futbolcu kariyerine ülkesinin dev takımlarından Olimpiakos takımında başladı. Altyapısından çıktığı Olimpiakos'tan 2013'te Platanias'a kiralık olarak gidip bir yıl sonra dönen Siopis, 2014'te bonservisiyle Panionios'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansın ardından 1 Ocak 2017'de 150 Bin Euro bedelle eski takımı Olimpiakos bonservini alıp Panionios'a tekrar kiralandı. 30 Haziran 2018'e kadar bu takımda kiralık olarak kaldıktan sonra 100 Bin Euro karşılığında Aris Selanik'in yolunu tuttu. 2019'un yaz transfer döneminde ise ilk kez yurt dışı transferi yaparak Alanyaspor'a katıldı. Toplamda kendisi için 750 Bin Euro bonservis bedeli ödendi.
Alanyaspor ile toplam 73 maça çıkan Manolis Siopis 4 asist yaparken 22 de sarı kart gördü. Toplam 5 bin 165 dakika sahada kaldı.
Kariyeri boyunca toplam 241 maça çıkan Siopis 1 gol atarken 6 da asist yaptı.
Siopis'in güncel piyasa değeri ise transfermarkt'da 2.17 Milyon Euro olarak gösteriliyor. Siopis'in Alanyaspor ile 1 sezonluk sözleşmesi kalmıştı.
Profesyonel futbolcu Emmanouil Siopis ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;
Her bir sezon için 700.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Konu Oğuz B. tarafından (18.08.2021 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Bir evin oğlu daha oldu...
Ligin en istikrarlı, mevkisinde en kabiliyetli oyuncularından birini kadromuza kattık.
Şimdi horonlardan horon, sirtakilerden sirtaki beğenelim.
Hayırlı olsun.
Bakasetas'da pek Trabzonlu tipi yok ama habu tam Trabzonlu firlama yaa
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yabancı kuralı nerden geldi arkadaş ya. Şimdi 40 tane formül düşüneceğiz bu adamı nasıl ilk 11'e koyacağız diye.
Koymamız da lazım zira takımdaki orta saha oyuncuları içinde rakibi ısıran, temaslı oynayan tek adam.
resmi bildirim bekleyelim yine
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Biraz daha bekleyelim...
şehre ve kulübe gelmiş, artık imza için burada, dönmez bu iş diyerek,
hayırlı olsun orta sahaya sertlik ve dinamizm katsın inş. yararlı olur
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Hayırlı olsun. Bakasatestan daha verimli olursun inşallah.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Şimdi aradığımız pitbull bu midu ?
Kadro hepten karıştı. Bu yerli kuralı resmen bizi kitledi.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Hayırlı olsun.
Gelmeden önce muhalefet oldum ama geldiyse ligin en iyi ön liberosu Siopis'tir benim için artık
Hangi programdı hatırlamıyorum, Erol Bulut antrenmandaki performansıyla arkadaşlarını koşmaya zorluyor tarzı bir şey söylemiş. Yunan tvlerine yaptığı röportajda da o bir pitbull büyük takımlarda rahatlıkla oynayabilir demişti. Bu adamın Yunan pazarından yediği ekmek bitmedi. Komşuyu iyi tarayabiliriz, adamlar buradan aldıkları topçularla elemeleri geçiyorlar sürekli. Biz de orayı kullanalım az. Stoper lazım, sor al. Majid'in kafalısı olsa yeter.
Profesyonel futbolcu Emmanouil Siopis'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
3 taksit 1M Euro. Sonraki satıştan Kârdan %20
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Hayırlı olsun. Ligi tanıması ve Bakasetas’ın varlığı önemli avantaj. Tek sıkıntı yabancı kontenjanı…
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
1 milyon € ve 3 Taksit
Ahmet Başkan bu işi biliyor
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
3 taksitle 1 milyon euro bonservis. 700 bin euro maaş.
Hayırlı olsun gardaşım.
Hoş geldin gardaşım.
Hakikaten pirana gibi faydası olacaktır hoşgeldi.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Hayırlı olsun.
Evine geri dondu
Hayırlı olsun
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Hayırlı olsun başarılar.
Ancak yabancı kuralı akabinde nasıl bir dizilişle karşılaşacağız bakalım.Merak ediyorum.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Havalimandaki kisa röportajda dedigi hosuma gitti. „Ben buraya sampiyon olmak icin geldim. Tek istegim bu“
Bakasetas gibi adamlarin ilk hedefleri sportif basari.
TRABZONSPOR 1967
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)