Zevkli maç olur 2-1 kaybederiz gol djanini
Zevkli maç olur 2-1 kaybederiz gol djanini
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Güçlü Roma'ya karşı zayıf kuvvet olarak kazanmak istiyorsak.. kaos çıkaracağız, kafa karıştıracağız, gerilla savaşı vereceğiz, gayri nizami harp tekniklerini uygulayacağız.
Ama Apo hocam sevmez o işleri tabi.
tamam iste kismen 14 gün olayi ama en büyük etken gurbetçilerin durumu... millet ne bilsin gelince pasaportuna bilmem neyi gümrüge gidip isletmesi gerektigini... fuzuli saçma isler yaa
tamam da Molde maçinda epey taraftar vardi, simdi niye satilan bilet çok daha az gözüküyor ? net olarak yurt disindan olanlarin stada girmelerinin imkansiza yakin olmasindan dolayi kaynaklaniyor bu olay.... he yoksa ehonomi iyi degil o ayri mesele =)
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Normalde eşleşmelerde zayıf taraf daha güçlü rakibe karşı daha çok savaşarak, daha çok ısırarak ve isteyerek tura asılabilir.
Ama bu eşleşmede şöyle bir açmaz var, zayıf görünen tarafın kullanabileceği tek silah yetenek gibi görünüyor.
Yetenek, akıl, futbol şansı, rakibin savunma merkezinde zaafları vs derken bir şansımız olabilir.
Başakşehir Sevilla karşısında hem de deplasmanda oyunu tutabilen hatta son 20 dk domine edebilen bir takımdı, bizim daha çok yolumuz var oyunu tutma konusunda.
Roma'ya karşı işi teknik olarak çözmelisin. Fizik olarak pek şansın olmaz. Herifler hazırlık maçlarında bile adam doğruyor. Çok sert oynuyorlar. Biz sakin kalıp, fırsat yakalayınca değerlendirmeliyiz. Duran toplar önemli silah olacak.
Olurda defansı sağlam tutacak bir oyun veya taktik geliştirebilirsek bizim Dünyada gol atamayacağımız bir takım yok.
İki maç toplamında 4 gol yersek tura ortak oluruz.
TRABZONSPOR.
İkisi ayni sey zaten Sefer. Maça girebilecekler fiyatlardan dolayı giremiyor, bilet alabilecekler (gurbetciler) aşıdan dolayı giremiyorHazır tatil dönemi yine gurbetçiler alır diye en ucuz bileti 150 lira yapmışlar.
Fb Helsinki maçı en ucuz bilet 120 lira, Sivas Kopenhag maçı en ucuz bilet 20 lira. Bunlar da Avrupa maçı.
( ゚д゚)
diger takimlarin rakipleri ayni dgl, hele fb için pahali bileymis la rakip helsinki.. tabi fbli kokonalara az bile aslinda o ayri =)
simdi diger konuda tamam anladim ama demek istedigim sartlar Molde maçiyla ayni olsa fiyatin pahaliligi hiç sorun olmaz gurbetçiler doldurur... Molde maçina o kadar adam gittiyse bu aksamki maça daha fazla adam giderdi kesinlikle, fiyatlar ayni... gurbetçilerden dönen olduysa da yeni gelenler de vardir, dolayisiyla en büyük sorun o fuski yiyen yurt disinda asi olanlari stada girememesi... pasaport masaport islemesi bilmem ne manyak bunlar yaa böyle sistem mi olur, telefonlar için ayni her zurna için ayni saçmaliklari yapiyorlar
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Beklerin kolay eksilmemesi lazım. Ortadan delinmemek lazım. Adamlar bunları çok rahat yapabilirler. Önlem alabilirsek ne ala. Defanslarının sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Smalling de yok sanırım. Karstrop defansı kötü bizim kanatlar yer onu. Spi de yok şansımıza. Diğer maçlardan daha konsantre olacağımız için defansif anlamda açıklarımızı azalttığımız bir maç olacaktır. Herkes isteyecek diye düşünüyorum. Takım savunmasına artı yazar bu durum. Derbi konsantrasyonu denilen şey var ya o şekilde oynayacağımızı düşünüyorum. Erken gol havaya sokar. Maçın senaryosu lehimize gelişir umarım. Ben kesinlikte turun Trabzon'da bittiği bir maç olacağını düşünmüyorum.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Vallahi şunu duymuştum:Maçlara aşı zorunluluğu getirince Trabzon'da aşı olan insan sayısı çok artmış. Bunu sanırım YES söylemişti.
Bu kadar anlamsız bir bakış olamaz.
Eğer aşı karşıtıysam, yani aşının zararlı olduğuna inanıyor, komplo teorilerinin gerçek olduğunu düşünüyorsam ve aşı olmuyorsam...
Maça girmek için aşı olmam.
Eğer maça girmek için aşı olacak kadar karşı değilsem, aşı olmak için maçlara girişte aşı zorunluluğunun getirilmesini beklemem.
Bu ne cins bir iş...
Karşıtsan saygı duyarım.
Ama hem aşı karşıtı, hem maça gitmek için aşı oluyorsan, sadece "her halta muhalefet" kafası ile inat eden bir tipsin demektir arkadaş.
Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafından (19.08.2021 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Fb taraftarın ve Trabzonspor taraftarının alım gücü aynı değil. O yüzden onları örnek verdim. Onların en ucuz biletine belki adamlar tenezzül etmez yeri kotu diye, senin en çok talep gorecek biletin 150lik muhtemelen.
Tffnin halt yemesi, bizim kulübün açgözlülük yapması Roma maçını 5000 kişiye oynamaya sebep oluyor işte.
( ゚д゚)
Türkiyede belli bir kesim insan işsizlikten bir şeylere karşı olmayı hobi edinmiş. Konu sürekli değişiyor ama karşı olan insanlar hep aynı.
Ayrıca şu fiyatlarla maça gidebilecek pek fazla yerli olduğunu zannetmiyorum. Bir kişi çocuğuyla maça gitse 1400 lira. Ayda 2-3 maç desen 2.800-4.200 lira arası bilet parası oluyor. Bu ekonomik düzende kim verebilir bu parayı?
#TRABZONSPOR#
valla sefer başkan bir tek bu dediğine katılmıyorum çünkü o gurbetçi arkadaşların bir çoğu türkiyede öksürse pasaportuna işletmek zorunda olduğunu yoksa avrupada ülkeye alınmayacağını çok iyi biliyor. ama Türkiye ye gelince aman ne olacak canım kafasında oldukları için işletmediler. Yoksa başka bir şey değil. Bütün dünya aşıyla ilgili çalışma yapıyor hergün binlerce yazı geçiyor . Mesela çalıştığım firmadan dolayı avrupaya gidecekler hepsi paşa paşa işletiyor pasaportuna aşılarını. Yoksa belgeylede geçebiliyorsun ama işletiyoruz biz. Ama nedeni ne avrupada yoksa adam o an almam derse almaz . Türkiye böyle değil işte bu yüzden işletmediler pasaportlarına. Ben burada ne yönetime ne TFF ye kızarım açıkcası. İşlet kardeşim pasaportuna aşını neden üşeniyorsun. O arkadaş almanyadan hollandaya gidecek olsun anında işletir .
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
2-0 turu getirir ama zor.
Gol yiyeceğimizi düşünüyorum.
Nasibimizde ne varsa o olur.
Ezilmeyelim, pes etmeyelim bana yeter.
1-0 da kötü olmaz.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yazılanlar doğruysa 8 bin civarı taraftar olacakmış. Yani %20.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Maçın kilit noktalarından birisi de Hamsik...
Berat ile Hamsik net bugün yan yana oynamalı..
Hamsik Berat'ın yanından asla ayrılmamalı o zaman işler değişebilir işte...
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Bundan şikayet edecek olan Trabzonda yaşayan ve Trabzonda oy kullanan herkesin ağzına kürekle vurmak lazım.2021-08-19_16-40-14.jpg
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Abi ben fark yiyeceğimizi felan asla düşünmüyorum...
Tamam rakip oldukça güçlü olabilir, ama bizimde çok kötü bir kadromuz yok...
Oyun olarak ezilebiliriz belki ama, buna karşılık verebilecek oyuncularımız çok çok fazla...
Tabiki şu da önemli oyuncuların gününde olması...
En önemlisi Uğurcan...
Çok kötü başladı, inşallah böyle devam etmez...
Uğurcan, Hugo ve Edgar gününde olursa işler değişir...
Yukarıda da belirttiğim gibi..
Hamsik Berat ile bugün yan yana oynamalı zorluk derecesi yüksek maçlarda, yoksa Berat'a çok büyük iş düşüyor, çocukta bunu kaldıramıyor...
Ben maçı 3-2 alacağımızı düşünüyorum bakalım, ne olacak..
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yes muhtemel 11 de İsmail'i yazmış. Ayakta duramayan İsmail oynarsa felaket olur. Ben yine de Serkan'i bekliyorum.
Ama oraya bir transfer yapılmayacaksa gönlüm İsmail'in bir an evvel iyi oynayıp bizi mahcup etmesinden ve kısa sürede hazır olmasından yana.
Konu Uğur Kalyoncu tarafından (19.08.2021 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
Sol bek net Trondsen olmalı net....
İsmail de olmaz Serkan'da...
Trondsen hazırlık maçlarında çok da güzel görüntü verdi..
Neden düşünmüyor hoca anlamıyorum cidden...
Bu arada Abdullah hoca kompleksi yüksek bir hoca olduğu için, bugün Malatyaspor maçının kadrosu ile çıkacaktır...
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Hocam bu ayrı bir konu ama hal böyleyken sen kalkıp bana ne kale arkası 350 lira diyemezsin. Hiç mi hesap kitap yapamıyorlar? Kale arkası dediğin şey öğrencinin, dar bütçelinin gideceği yerdir. Hangi öğrenci ya da dar bütçeli ayda 1000 liraya yakın para verebilir bilete? Ya da hangi maaşlı memur 750 liradan çocuğuyla ayda 4-5 bin lira paraya maç izleyebilir?
Bence o fotoğraftan çok kızılması gereken kendi taraftarını yolmaya çalışan yönetimdir.
#TRABZONSPOR#
oyle veya boyle efsane olmus mourinho'lu roma gibi bir takim ayagina geliyor ve sen fiyati asiyi bilmem neyi bahane ederek maca gitmiyorsun.sonra dunyanin en buyuk sehir takimiyim diye caka satiyorsun.sayet mac saatine kadar ayrilan yerler dolmazsa son yillarin en buyuk rezilliklerinden biri olarak tarihe gecer.
bu arada asi karsitlarina da ayri bir parantez acmak lazim.cogunlugu az egitimli kisilerden olustugu bir gercek.asiyi bu kadar sorguluyorsunuz iyi guzel ama keske ayni sekilde secimlerde oy kullanirken az biraz sorgulama yapsaniz.bir tek asi olurken mi sorgulama modunuz acik oluyor anlamiyorum.
Büyük maçlar ve Avrupa maçları, hele de Roma gibi takımlarla oynandığında fiyat 350 lira ise, sıradan lig maçında o fiyat 150 lere düşecektir.
Roma maçı gibi bir maça 15 bin kişi bulamazsak yazık vallahi. Bu sadece Trabzon'dan değil, başka illerden de gelenin çok olması gereken bir maç.
Roma çok kasmaz, biz de tedbirli oynarız dolayısıyla beklenenin aksine pozisyonu az bir maç olur. Zaten bizim bu turu geçebilmek için 2 maçta da dünyanın en sıkıcı futbolunu oynamamız lazım.
Naber?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)