Sayfa 54 Toplam 58 Sayfadan BirinciBirinci ... 4 44 52 53 54 55 56 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1432 adet sonuctan sayfa basi 1,326 ile 1,350 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)

~UniCef~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı halilaziz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah aşkına avcı su maçta iyi bir teknik direktör performansı gösterdi diyebilir miyiz

Senin onda bir değerindeki takımi penaltılarla şansa yendik. Sahada oyun namına bir şey yoktu. İlk maç kat kat daha iyiydik.
    Moldenin bir sistemi var da bizim hangi sistemimiz var veya olacak

Anlayan var mı acaba
    Analiz ederken bütün etkenler önemli.

1.Molde bizden daha hazir bir takim
    2.Norcekte lig baslamis ve adamlar 5 puan fark ile birinci
    3.Molde, takim olarak bizden cok daha tercübeli. Daha gecen sezon Arsenal ve Rapid Vienali gruptan cikmis ve ondan sonrasi Hoffenheimi eledi. Eger senin mantigin ile yürür olursak, Hoffenheim bizim 3-4 kat degerinde. Ve Moldenin 17-18 kat degerinde bir takim. Ve az kalsin Grandayi dahi eleyen bir takimdan bahsediyoruz.
    4.Bizim bu sezon oynadigimiz ilk maclarimiz.
    5.Yeni bir oyun anlayisi ile oynuyoruz
    6.
    7.

öyle devam ediyor.
    Konu ~UniCef~ tarafından (13.08.2021 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
    Nefsin icin sevme

Arif Timurcioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Sahanın suni çim olduğunuda göz önünde bulundurun.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika

Abdullah Hoca, sabır ve destek istemiş. Tamam da hocam, Daha geriye düştüğümüz bir maç görmedik, bakalım skor olarak yenik duruma düşünce nasıl tepki vericek takım. Oyuncuların motivasyonu çok düşük. Lay lay lom oynayan oyuncular var. Oyuncuların bazıları geçen seneden de geriye gitmiş (Edgar, Berat, Uğurcan).

Rakip aşırı vasat, yetenek fakiri ve disiplin abidesi bir takımdı. Rakip takım 120 dk’da Serkan’a atılan 1 çalım dışında çalım bile atamadı. Bireysel olarak çok vasat bir takım. Yardımlaşmaları muazzam, pozisyon takipleri, dikkat ve konsantrasyonları oldukça yüksek, motivasyonları tam.

Bu takıma atılan ya da kaçan 1 penaltı ile elenmek ya da elenmemek gitgelinde tur yaşamamız utanç.
    Hamsik, Gervinho’nun toplam aldığı maaşı Molde’nin tüm kadrosu ancak alıyordur.

Topsuz oyunda kötüyüz, umursamazız da topla çok mu iyiyiz. Onda da iyi değiliz.
    Saçma sapan bek tercihinde de ısrar ediyorsun.
    Peres’in o kaleciyi çalımlayıp atamadığı gol bile yanlış kanatta oynadığı için gol olmadı. Sağ ayağına alıp içe çekene kadar herkes yetişti. Orda solak birisi olsa boş kaleye yuvarlardı.

Takım umut verse destek olalım da, değil umut vermek bu takım zirve yarışından kopmazsa mutlu olacağım.

Önde basmaya çalışıyorsun, pres yapan oyuncular arasında 10m var en az. Adamlar darlanıp bunalıp bam güm vurmuyor. Al ver ile bizim sahte presimizi kolayca geçiyorlar. Biz bunu 1-2 tık iyi tekniği olan takıma yaparsak 3 pasla kalemize gelirler.

Turu geçtik ama bu gece çok mutluyum her şey yolunda diyen sağlıklı kafada birisi yoktur heralde.
    Konu Sefa Murat Dokuz tarafından (13.08.2021 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Oğuzhan Fidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

Alıntı Psikolog61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cornelius geldi dedik bir şeyler olacak gibi bu durumda mı bir şeyler olacak??? veteran aşkıyla şampiyonluk gelmezse ne yapacağız !!!!
    ben maçın 90 dakikasını izledim ve sinirle kapattım davet vardı oraya gittik mecbur insanların içindede açtım penaltılara baktım telefondan. bu durum beni yaraladı açıkçası takımı daha çoşkulu daha organize ve baskılı futbolla 90 dakikada işi bitirmesi lazımdı.. çok çok kötü goller yiyolar tarifsiz gerçekten çok üzücü bir durum. başkanında memnun olduğunu zannetmiyorum hocanında.

Laziobass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı samway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim taraftar çok skor odaklı bence sende o sınıfa giriyorsun

Allah aşkına nasıl iyi oynadık doğru dürüst 2 pas bile yapamadık organize 1 hücum yok kornerden karambol golü olmasa atacak dermanımız bile yoktu bence rakip kötüydü şansa eledik

İnşallah düzelirler ama ortasahaya koşan pres yapan topa basan acil bir adam hatta 2 de olabilir şart oğlu şart
    Yok kardeşim tam tersine bir maçla adam gömenlere inat bu işin bir süreç işi olduğunu biliyorum ve bu yorumu yazmak için fikrim daha ilk yarıda oluştu.
    Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
    İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Oğuzhan Fidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

birde şu topu kaybeden adam yalandan tazı gibi rakibin yanında koşup sonra bırakmasın bi zahmet ısırsın koparsın devirsin çok dikkat ettim yalandan yapılan sahte koşular felan çok irrite bir durum.. maçı gerçekten istemekle istiyormuş gibi yapmak arasında uçurum var. sahadaki çoğu oyuncumuz rol yapıyor rol kesiyor.

Haber Editörü Abdülkadir Kılıç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Çok iyi bir rakibe karşı çok iyi iki maç oynadık. Ve turu aldık. Şimdi sıra ligde.

Gökhan Balcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Edgar'ın penaltı kaçırdıktan sonraki yüz ifadesinin fotoğrafı varsa biri atsın buraya lütfen. Karikatür gibi adam yemin ediyorum
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

artvints - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Maç başlığını okuyayım dedim, maç izlerken pek bakmamıştım, o neydi öyle. Hocanın bu sene saçları beyazlar heralde, çok yıpratıcı bir hava var.

Mesela o son dakika golünü biz mümkün değil atamazdık. Statta negatif enerji olur herkes hissederdi.

Küçücük statta ne güzel enerji yarattılar, baskı kurdular, golü resmen çağırdılar.

Özellikle maç kötü giderken asla böyle bir katkı alamıyoruz taraftardan.

Mesela uzatmada rakip yoruldu bir ara çok top çevirdik, taraftar bunu farketti, rahatsız edici bir ses çıkardı biz topu kaybedene kadar. Işte buna tribün kültürü derim ben, oyuncu karşılayıp fotoğraf vermek değil olay.

Adamlar ev sahibi olmanın avantajını yaşıyor, bizse en çok içerde puan kaybediyoruz. Buna eğitim lazım çok net. Maç öncesinde, oynanırken yapılabilecek birçok şey var ama biz baltaları çıkarıp maç sonunu bekliyoruz. Böyle daha nereye kadar gidecek ? Eskiden daha kötüydü şimdi yine iyi.

turgut kasap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Kuzey ülkeleriyle oynamak her zaman zordur Türk futbolu kuzey ülkeleri facialarıyla doludur. Bir sürü etken var. Alışık olmadığın bir iklim yüksek basınç değişik bir nem suni bir saha. Molde kötü bir takım değil düzenli Avrupa kupalarında olan ve mücadeleci bir takım. Biz bile şehirden yaylaya çıkınca üç beş gün baş ağrısı halsizlik hissediyoruz. Biraz enpati kurun evet hocaya bazen bende takıyorum ama bu takım bizim eldeki malzeme bu ve bu malzeme başarılı olacak inş. Biz doyumsuz bir toplumuz istedikçe isteriz yok öyle bir dünya. Burada öyle bir güruh varki senenin on iki ayı transfer yapılsa on üçünçü ay yokmu diye yaygara koparır.

Muhammed Ayaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hocaya karşı anlamlandıramadığım bir tahammülsüzlük var forumda.

Umuyorum bu hava sadece forumdadır...

BKK-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

turgut kasap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Muhammed Ayaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocaya karşı anlamlandıramadığım bir tahammülsüzlük var forumda.

Umuyorum bu hava sadece forumdadır...

BKK-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Biz toplum olarak tahammülsüzüz. Kimseyi beğenmeyiz klop isteriz oda olmadı maçını oda olmadı negelsman iyisimi folbolcu gibi bikaçtane hoca transfer etmeliyiz beğenmediğimiz yerine ötekini geçiririz.

HOPA'LI TS'Lİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak

Günaydın dostlar.

Cumanız mübarek olsun.

Hayırlı olsun tur

Yine dokuz doğurduk.

2 yıl önce Alanya'da 90+5'de yediğimiz golle yaşadığımız psikolojik travmayı dün gece de yaşadık.

Oyunu tutabilmeliyiz.

Sıra Roma'yı yakmaya geldi.

Zor ama imkansız değil

Cornelius da geldi, neden elemeyelim?
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Nereden
    Zonguldak

Alıntı angraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peresin penaltı stili çok zor kaçırılacak cinsten adam bu konuda iyi.
    beratta güzel attı.

konferans ligi grup maçlarında var vardır bence umarım vardır !!!!
    Berat'ın penaltısı sonrası kaleciye yaptığı yüz ifadesi destansıydı.

Trondsen bizi ipten aldı, teşekkürler güzel yüzlü çocuk
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Nereden
    Zonguldak

Alıntı arda.61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu maçın eleştirilecek isimleri Edgar ve Hugodur.
    Geçen sezonki performanslarından uzaklar.
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Öncelikle tebrikler takıma... Kesinlikle geçmemiz gereken bir turu kazasız belasız atlattık.

Bizden hazır, bizden fizikli ve ligimizdeki en az 12-13 takımdan net şekilde daha iyi olan ve de kalanıyla da kafa kafaya mücadele verebilecek olan bir takımı eledik. Maç içinde, maçın heyecanıyla bu anlaşılmayabiliyor ama bireysel olarak çok kıymetli görünmeseler de takım olarak çok kıymetli bir rakip Molde. Bunu böyle anlatınca çok bir şey ifade etmeyebilir ama farkı Malatya maçında açıkça göreceğiz muhtemelen.

Takımın iyi yaptığı ve kötü yaptığı ne varsa açıkça görüldü iki maçta da. Ligde alanı Molde kadar iyi paylaşan bir rakibimiz olacağını sanmadığım için biraz daha rahatım ama topun rakipte olduğu anlarda dönülen 4-1-4-1'de ciddi defolar yaşıyoruz. 2. bölgedeki dörtlünün arkasında "1" bulunduğu alanı enine çok iyi tarayabilmesi gereken sezgisi, pozisyon bilgisi ve temposu çok iyi bir oyuncu olmalı. Berat'ı çok seviyorum ama Berat o adam değil maalesef. Durum böyle olunca o "1" hem nicelik hem nitelik anlamında yetersiz kalıyor. Yeni transfer olmayacaksa o sorunu Dorukhan'la aşmaya çalışabiliriz. Bilemiyorum...

Bunun haricinde, hücumda da çok iyi setler oynamamıza rağmen final aksiyonlarında sorun var. Final aksiyonlarına dair tercihlerde de sorun var. Son pas, bitirici şut. Daha net, kararlı ve akıllı olmak lazım.

Genel tablodan memnunum. Takımın başına kötü bir şey gelmezse sezon içinde kontrolsüz güç haline gelecek şekilde olgunlaşmayı vaadeden bir oyun var.

Ayrıca Roma maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum

Not: Suni çim cinayettir!
    Konu Yiğit Gayretli tarafından (13.08.2021 Saat 07:53 ) değiştirilmiştir.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Nereden
    Zonguldak

Maçı 3-0 kotarabilirdik.

Yusuf ve Peres'in bencillikleri pahalıya mal olacaktı.

Peres dar açıdan vuracağına arkadaşına çıkarsa fişi çekmiştik.

Hoca basın toplantısında gelen soru üzerine,

İsmail'in haftalık istatistiklerde yeterince hazır olmadığını, Trondsen'in de uzun bir sakatlık döneminden çıktığını, 90 dak. sıcak temasa hazır olmadığını, bu yüzden sol bekte Brunoyu oynattığını söyledi. Şehir ve taraftar olarak Serkan'ın çok üzerine gidildiğini, verilen görevleri çok iyi yaptığını, bu kadar eleştiriye rağmen dimdik ayakta olduğunu ve çalıştığını söyledi. Şehir ve taraftar olarak kendi altyapısından çıkmış böyle genç oyunculara sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Serkan dün hatasız oynadı bence.
    Verdiği spektaküler topuk pası usta işiydi.
    Ben de kendisini çok eleştirdim.
    Allah affetsin.
    Serkan hakkını helal etsin.
    Daha da iyi olur inşallah.
    Anlaşılıyor ki sol bekte İsmail'i oynatacak Hoca

Alıntı Sacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gervinho çıkınca yerine yusuf sarı girmeyecek

yusuf sarı'nın kontrada atamadığı pasın fotoğrafı varsa paylaşın

Bundan ibret almıyor musunuz?
    O pası atamayan atacak zekası gücü olmayanın Trabzonspor'da ne işi var?

Bu kaç etti?
    şu beyni olmayan tipi gönderin satın
    Sıfıra kadar inmeden pası erken verse fişi çekerdik.

Alıntı Arif Timurcioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahanın suni çim olduğunuda göz önünde bulundurun.
    Çok doğru
    Konu Yiğit Gayretli tarafından (13.08.2021 Saat 07:52 ) değiştirilmiştir.
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

batugol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

burasi forum herkes ffkrini soyluyor
    ben de fikrimi soyleyecegim
    hocaya karsi yapilan yorumlarin buyuk bir kisminin algi olusturmak icin yapildigini
    bu takim sampiyon olsa bile gene olumsuz yorum yapilacagini düşünüyorum

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Bu kadar mükemmeliyetçi olmaya gerek yok kendimizden farklı şartlarda hava saha atmosfer rakip vs. gittik maça çıktık turu aldık geldik ve ikinci resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedik. Biraz daha sabır

Ahmet Taşçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Yiğit Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle tebrikler takıma... Kesinlikle geçmemiz gereken bir turu kazasız belasız atlattık.

Bizden hazır, bizden fizikli ve ligimizdeki en az 12-13 takımdan net şekilde daha iyi olan ve de kalanıyla da kafa kafaya mücadele verebilecek olan bir takımı eledik. Maç içinde, maçın heyecanıyla bu anlaşılmayabiliyor ama bireysel olarak çok kıymetli görünmeseler de takım olarak çok kıymetli bir rakip Molde. Bunu böyle anlatınca çok bir şey ifade etmeyebilir ama farkı Malatya maçında açıkça göreceğiz muhtemelen.

Takımın iyi yaptığı ve kötü yaptığı ne varsa açıkça görüldü iki maçta da. Ligde alanı Molde kadar iyi paylaşan bir rakibimiz olacağını sanmadığım için biraz daha rahatım ama topun rakipte olduğu anlarda dönülen 4-1-4-1'de ciddi defolar yaşıyoruz. 2. bölgedeki dörtlünün arkasında "1" bulunduğu alanı enine çok iyi tarayabilmesi gereken sezgisi, pozisyon bilgisi ve temposu çok iyi bir oyuncu olmalı. Berat'ı çok seviyorum ama Berat o adam değil maalesef. Durum böyle olunca o "1" hem nicelik hem nitelik anlamında yetersiz kalıyor. Yeni transfer olmayacaksa o sorunu Dorukhan'la aşmaya çalışabiliriz. Bilemiyorum...

Bunun haricinde, hücumda da çok iyi setler oynamamıza rağmen final aksiyonlarında sorun var. Final aksiyonlarına dair tercihlerde de sorun var. Son pas, bitirici şut. Daha net, kararlı ve akıllı olmak lazım.

Genel tablodan memnunum. Takımın başına kötü bir şey gelmezse sezon içinde kontrolsüz güç haline gelecek şekilde olgunlaşmayı vaadeden bir oyun var.

Ayrıca Roma maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum

Not: Suni çim cinayettir!
    İlavaeten Parmak girince Berat 8 numara oynadı ve orda daha iyi oynadı.

Adem Köse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa

Norveçte bu takıma karşı aldığımız sonuç normaldir. Ancak trabzonda bu takimi bir iki farkla yenmeliydik.
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ahmet Taşçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlavaeten Parmak girince Berat 8 numara oynadı ve orda daha iyi oynadı.
    Valla ben geçen seneden beri ısrarla söylüyorum Berat 8 numaranın adamı diye. 6 numara imkansıza yakın. Defansif aksiyonları kötü, rakibi karşılarken kötü. Olmaz yani.

Her şeyden önce bizim top rakipteyken 4231'e dönmemiz lazım. Top rakibe geçince orta sahada oluşan zafiyeti, en basit ve hızlı şekilde oradaki alanı fiziksel olarak doldurarak çözebiliriz. Orta sahadaki dörtlünün arkasına giden her oyuncu oradaki devasa boşluğu rahatça kullandı. Bunun önüne geçmenin en basit yolu oraya iki oyuncu bırakıp ön tarafı da üçlemek.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Ahmet Taşçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı Yiğit Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben geçen seneden beri ısrarla söylüyorum Berat 8 numaranın adamı diye. 6 numara imkansıza yakın. Defansif aksiyonları kötü, rakibi karşılarken kötü. Olmaz yani.

Her şeyden önce bizim top rakipteyken 4231'e dönmemiz lazım. Top rakibe geçince orta sahada oluşan zafiyeti, en basit ve hızlı şekilde oradaki alanı fiziksel olarak doldurarak çözebiliriz. Orta sahadaki dörtlünün arkasına giden her oyuncu oradaki devasa boşluğu rahatça kullandı. Bunun önüne geçmenin en basit yolu oraya iki oyuncu bırakıp ön tarafı da üçlemek.
    Berat orda tek olmayacak gibi doğrusu.Dorukhan ile oradaki sertliği ve defansif açığı kapatabilirler ama bu defa başka bir sorun çıkıyor, Hamsik mi kesilecek bu formu ile Baka mı... Valla 4-6-0 yazıyorum bir aydır nerdeyse lakin bu defa da Cornelius alındı onu da klübede oturtamazsın... Oyuncuları yönetmek Avcı 'nın bu yılki en büyük sorunu olacak gibi duruyor...

halilaziz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı ~UniCef~ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Analiz ederken bütün etkenler önemli.

1.Molde bizden daha hazir bir takim
    2.Norcekte lig baslamis ve adamlar 5 puan fark ile birinci
    3.Molde, takim olarak bizden cok daha tercübeli. Daha gecen sezon Arsenal ve Rapid Vienali gruptan cikmis ve ondan sonrasi Hoffenheimi eledi. Eger senin mantigin ile yürür olursak, Hoffenheim bizim 3-4 kat degerinde. Ve Moldenin 17-18 kat degerinde bir takim. Ve az kalsin Grandayi dahi eleyen bir takimdan bahsediyoruz.
    4.Bizim bu sezon oynadigimiz ilk maclarimiz.
    5.Yeni bir oyun anlayisi ile oynuyoruz
    6.
    7.

öyle devam ediyor.
    İşte bana göre bütün bunlar bahane

Molde futbolun doğrularını yapmaya çalışıyor
    Bir sistemi var onu uygulamak için çaba harcıyor
    Biz yapmıyoruz
    Sistemimiz yok olacak diyorsunuz. İki aydır bu takım çalışıyor hiç calismasa bir maça çıksa yine böyle başı kesik tavuk gibi oynardı.

Dünkü maçın savunma hücum kurgusu yönünden (adamların her kaptığı top neredeyse ceza sahası içinde atakla sonuçlandı) zamana ihtiyacımız var daha takım yeni soylemiyle ki bana göre bahanesiyle (zira geçen seneden marek, gervinho peres dışında herkes aynı) gecistirilmesi yıllardır zaman sabır istiyoruz diye oyalama taktiginden başka bir şey değil.

Gerçekten hangi sistemle oynuyoruz. Ciddi soruyorum.

Dün o kadar acizdik ki wakamenin sol açıkta bizim hızlı atağımızda kaptırdığı top kalemizde çok tehlikeli pozisyon oldu. O kadar savunmamız dengesizdi. Geçen sene bile bu açıkları vermiyorduk
    Konu halilaziz61 tarafından (13.08.2021 Saat 08:28 ) değiştirilmiştir.
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

asilhamsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Alıntı Sefa Murat Dokuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abdullah Hoca, sabır ve destek istemiş. Tamam da hocam, Daha geriye düştüğümüz bir maç görmedik, bakalım skor olarak yenik duruma düşünce nasıl tepki vericek takım. Oyuncuların motivasyonu çok düşük. Lay lay lom oynayan oyuncular var. Oyuncuların bazıları geçen seneden de geriye gitmiş (Edgar, Berat, Uğurcan).

Rakip aşırı vasat, yetenek fakiri ve disiplin abidesi bir takımdı. Rakip takım 120 dk’da Serkan’a atılan 1 çalım dışında çalım bile atamadı. Bireysel olarak çok vasat bir takım. Yardımlaşmaları muazzam, pozisyon takipleri, dikkat ve konsantrasyonları oldukça yüksek, motivasyonları tam.

Bu takıma atılan ya da kaçan 1 penaltı ile elenmek ya da elenmemek gitgelinde tur yaşamamız utanç.
    Hamsik, Gervinho’nun toplam aldığı maaşı Molde’nin tüm kadrosu ancak alıyordur.

Topsuz oyunda kötüyüz, umursamazız da topla çok mu iyiyiz. Onda da iyi değiliz.
    Saçma sapan bek tercihinde de ısrar ediyorsun.
    Peres’in o kaleciyi çalımlayıp atamadığı gol bile yanlış kanatta oynadığı için gol olmadı. Sağ ayağına alıp içe çekene kadar herkes yetişti. Orda solak birisi olsa boş kaleye yuvarlardı.

Takım umut verse destek olalım da, değil umut vermek bu takım zirve yarışından kopmazsa mutlu olacağım.

Önde basmaya çalışıyorsun, pres yapan oyuncular arasında 10m var en az. Adamlar darlanıp bunalıp bam güm vurmuyor. Al ver ile bizim sahte presimizi kolayca geçiyorlar. Biz bunu 1-2 tık iyi tekniği olan takıma yaparsak 3 pasla kalemize gelirler.

Turu geçtik ama bu gece çok mutluyum her şey yolunda diyen sağlıklı kafada birisi yoktur heralde.
    bu takım mı vasat ve yeteneksiz?

Adamlar her sene avrupada canavar gibi oynuyor.

Üstelik ligleri başlamış. Hemde kaç hafta olmuş.

Gayet iyi oyuncuları var. Su asamada TSL de hiç bir takım eleyemezdi bu takımı.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)