Öncelikle tebrikler takıma... Kesinlikle geçmemiz gereken bir turu kazasız belasız atlattık.
Bizden hazır, bizden fizikli ve ligimizdeki en az 12-13 takımdan net şekilde daha iyi olan ve de kalanıyla da kafa kafaya mücadele verebilecek olan bir takımı eledik. Maç içinde, maçın heyecanıyla bu anlaşılmayabiliyor ama bireysel olarak çok kıymetli görünmeseler de takım olarak çok kıymetli bir rakip Molde. Bunu böyle anlatınca çok bir şey ifade etmeyebilir ama farkı Malatya maçında açıkça göreceğiz muhtemelen.
Takımın iyi yaptığı ve kötü yaptığı ne varsa açıkça görüldü iki maçta da. Ligde alanı Molde kadar iyi paylaşan bir rakibimiz olacağını sanmadığım için biraz daha rahatım ama topun rakipte olduğu anlarda dönülen 4-1-4-1'de ciddi defolar yaşıyoruz. 2. bölgedeki dörtlünün arkasında "1" bulunduğu alanı enine çok iyi tarayabilmesi gereken sezgisi, pozisyon bilgisi ve temposu çok iyi bir oyuncu olmalı. Berat'ı çok seviyorum ama Berat o adam değil maalesef. Durum böyle olunca o "1" hem nicelik hem nitelik anlamında yetersiz kalıyor. Yeni transfer olmayacaksa o sorunu Dorukhan'la aşmaya çalışabiliriz. Bilemiyorum...
Bunun haricinde, hücumda da çok iyi setler oynamamıza rağmen final aksiyonlarında sorun var. Final aksiyonlarına dair tercihlerde de sorun var. Son pas, bitirici şut. Daha net, kararlı ve akıllı olmak lazım.
Genel tablodan memnunum. Takımın başına kötü bir şey gelmezse sezon içinde kontrolsüz güç haline gelecek şekilde olgunlaşmayı vaadeden bir oyun var.
Ayrıca Roma maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum
Not: Suni çim cinayettir!