Gitmek isteyen oyuncuyu tutmanın hiç bir manası yok. Para kazanıp göndermek lazım. Dorukhan bence tembelliğinden gitmek istemiştir.
Beşiktaşa gider geri bu, şenol çekmiştir bağlamayı
Biz TRABZONLUYUZ, bükemediğimiz bileği kırarız...
Gitmek isteyen oyuncuyu tutmanın hiç bir manası yok. Para kazanıp göndermek lazım. Dorukhan bence tembelliğinden gitmek istemiştir.
Konu omondoles tarafından (17.07.2023 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
Ligden düşmemeye oynayan Kasımpaşa gibi takımlar bile oyuncu satabiliyorken bizim bunu beceremememiz ahmaklık...
***GeNÇ***
Şampiyonlukta büyük emeği var. Yerli bakımımdan da çok kritik bir oyuncuydu ama sakatlıktan çok kötü döndü. Bilmiyorum sebebi belki tembelliğidir ama bu sezon zerre beklentim yoktu. Özel hayatına saygısızlık olmasın ama kız arkadaşını gördüğüm anda bu adam gider demiştim. Gerisi yönetimin beceriksizliği.
Konu kaçarava tarafından (17.07.2023 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
Şampiyonluktaki katkısını unutamayız fakat yerli kuralı ortadayken ideal 11'inde yer alması gereken bir oyuncuyu kadar kolay bırakmak doğru değildi. Hayırlısı olsun...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Trabzonspor için büyük bir kayıp değil fakat bu kadar da kolay serbest kalmamalıydı.
Özkan SÜMER
doğucan ve serkan gibi oyunculara muhtaç kaldığımız için dorukhan bence büyük bir kayıp iki mevkide de faydalandık. ama formda bir dorukhan tabi ki. form tutması uzun bi zaman alınacakmış gibi görünüyor ve sakatlanma ihtimali çok yüksek üstüne bi de ayrılma talebi. çok saçma bulsam da bu noktada çok seçenek yoktu sanki
hırslı performansı ile hatırlayacağım, daha güzel gidebilirdi, üzüldüm.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
1 sene sakat diye bak sonra bedava yolla ne guzel yonetiyoruz ozaman 1 sene önce neden anlasip yollamadiniz bu yonetim kimi kandırıyor
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Şimdi anladınız mı göbeği kilosu var haberleri nasıl para ile önden servis edildi. O haberleri yiyenler afiyetle feshi kabul edebilir.
Öncelikle emekleri ve şampiyonluk golü için teşekkürler.Çok özel bir oyuncu oldu bizim için.
Ancak Dorukhan kafada bu şehri bitirmiş.Kaldı ki bireysel çalışmalarında İstanbul'daydı.Sakatlık dönüşü berbat bir halde döndü.Ben Dorukhan'ın tekrar asla form tutmayacağını düşünüyorum.
Bu taraftar Waka ve Sörloth'u kaybetti.Dorukhan bunların yanında nedir?Abartıp yönetim hoca istifa naraları atmaya gerek yok.Bu hoca iyi işlere imza atacak inanıyorum.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yolun açık olsun şampiyon
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Trabzon'da yaşayamaz Adana sıcakları harika
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Ellemeyin iyi oldu.
Şampiyonluktaki emeklerin için teşekkürler
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
başakşehire gideceğini düşünüyordum, tuhaf
Murat sancak bir tık sıkıntılı bir adam. Balotelli'nin de orasını burasını tutmaya çalışıyordu :F
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)