Ýçimden bir ses.. Ýþ yapacak dior..
Çok mu kötü biri ki herkes gömüyor bu adamý ?
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Ýçimden bir ses.. Ýþ yapacak dior..
Sevinelim diye sevmedik.....
Yabanci kuralinin ilk meyvesi. Insallah verim alabiliriz bir sekilde...
Baþkanýn kendisine söylediði söz çok terbiyesizce.
Bütün sosyal mecralarda baþkanýn imza konuþmasý üzerinden haklý bir eleþtiri var. Törenin tamamý izlenince konunun çok büyük olmadýðý görünse de yinede çok gereksiz bir konuþma olmuþ. Ýsmail zorla gelmedi, biz aldýk. Ýmza töreninde yerli oyuncu olmanýn avantajýný yaþýyorsun gibi garip bir espriye gerek yoktu.
"Bize Heryer Trabzon.."
Itiraf edeyim ilk çýktýðýnda beðeniyordum, atletik tempolu türk oyuncu çok çýkmýyor çünkü, bacaklar da uzun, þutlar kuvvetliydi ama demirören takýmýna yüksek bonservisle gitti ve futbol geliþimi durdu. O kazana düþen burak yýlmaz bile ziyan oluyordu az kalsýn.
Sakatlýklar da çok etkiliyor. Birçok oyuncu sakatlýktan eskisi gibi dönemiyor.
Þimdi ne durumda hiç bilmiyorum, bakýp göreceðiz.
Umarým dün oynadýðý 1 metrelik alan hocanýn direktifiyle alakalýdýr. Sezon boyunca böyle oynarsa iþimiz iþ![]()
Köybaþ reis
ilk elin günahý olmaz. biraz zaman vermek lazým.
diðerlerinden farklý...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiði yerde inadým baþlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Þampiyonu TRABZONSPOR!
Çok kötüydü ya, Serkandan bile kötü. Roma maçýnda rezil eder.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
yerli kontenjan piyangosu vurmuþ gibi
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Serkan'ý mumla arattý.
Redmi Note 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptýðý transferlerin kampa yetiþtiði, tarihte ilk defa görüldü.
Kötü baþladý.
Mücadele konusunda bir þey diyemem ama hýzlý kanat oyuncularý karþýsýnda ne yapacaðý daha önemli...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Zaman verilmeli tabiki ama Serkan'ý aratan tek adam oldu bugün.Çok kolay çalým yiyor ve arka direkte olmasý gereken yerlerde deðil.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.
- Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.
Evet cok bilmis Trabzonspor taraftari gormustur umarim Serkanin nedne oynadigini
Vasattý.
Çok kötüydü orasý net de bir pozisyonda rakibinden çalým yedikten sonra beyin error verdi 2 saniye hareketsiz durdu o kafama takýldý.
Her þey bittiðinde, hatýrlayacaðýmýz þey; düþmanlarýmýzýn sözleri deðil, dostlarýmýzýn sessizliði olacaktýr. (Alija Izetbegović)
defansif anlamda kötüydü. ama bazen güzel presler ve müdahaleler yaptý
serkandan özür diliorum, ismail ondan kötü
Sevinelim diye sevmedik.....
Doðru söyle oyundan çýkarken sevindin misahada niye 16 yaþýnda çocuk gibi oynuyon anlamadým heycandan bayýlacak sandým
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý.
Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti.
Kötü deðilken golde adamý býrakmasýyla kendisini yine bir þekilde göze batacak vaziyete soktu.
Ayrýca yerine giren Trondsen 25 dakikada çok daha dengeli ve sakin gözüktü.
Öyle bir sakin ve güvenli oyna ki "En azýndan tecrübesi var" diyelim Ýsmail...
Öne doðru fena deðil ama geriye doðru yaptýðý iþlerde iki bacaðý da çaprazlar kopuk gibi hareket ediyor. Kademe, pozisyon alma konusunda hep böyle.
Adam sahada benim gibi.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlý nafi (Hasan Ali Toptaþ) Bin hüzünlü haz...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)