Helal olsun futbolunu son izlediğimden beri bambaşka bir performans verdi özgüvenini ayrıca sevdim umarım kazanırız.
Helal olsun futbolunu son izlediğimden beri bambaşka bir performans verdi özgüvenini ayrıca sevdim umarım kazanırız.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Şu orta yaparken içeri bakması bile yetiyor. 3 yıldır şunu beceremedi eren efendi
En büyük Trabzon
Evet, hücumda Eren'den daha iyi olduğunu geçen hafta gördük. Karşısında üzerine gelen bir rakip yokken çok verimli oynadı. Bugün de verimli oynadı diyemeyiz ama maça olumlu bir katkısı da yoktu. Gole kadar ne artı ne eksi sahada takılıyordu.
Golde rakibin seni geçse anlarım. Koştun yetişemedin derim. Ama omuz omuza mücadelede yıkılman kariyerin açısından hiç hoş değil bence.
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Savunması soy adı gibi
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Çok fazlası gerek, çok daha iyi olman gerek.
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
Soyadının hakkını verdi
diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Çok çabuk adam harcıyoruz. Bolca ısrar edilmeli. Maç temposu olmamasına rağmen şu anki hali bile Eren'den kat kat potansiyelli olduğunu gösteriyor. Trabzonspor'un her bölgeye transfer yapma lüksü yok.
Cihan ve Arif gibilerden verim almak zorundayız.
. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Sakatlığın varsa zamanında çıkacaksın güzel kardeşim bunlar hep tecrübe başka başlıkta yazmıştım burayada yazıyım hız çalışmalı bu çocuktan ümitliyim, umarım kazanırız.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
O kadar geriden gelen bir oyuncuya gecilmen kabul edilemez. Umarım toparlarsin ve eksiklerini giderirsin. Erene kötü diyorduk ama Ariften sonra Eren oyuna girince Alanya maçında, Erenin arifin çok üzerinde olduğu görüldü.
Tabi 2 hafta dinlenmek ve maça sonradan girmek de etkilemiştir bu durumu.
Bu arada Eren de tsnin oyuncusu değil ama Arifin de TS oyuncusu olmasi için üzerine çokça koyması lazım.
arka direk Arif olabilir, tarzi ayni Novak
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
hatası kötüydü ama bence sol bekimiz o olmalı
Top tekniği Zeki Yavru'dan hallice, fena değil, hırslı, istekli yalnız savunma yönü yetersiz, dayanıklılık ve tempoda süreklilik sorunu var gibi gözüküyor. Doğru bir planlama ile ileride rotasyona dahil edilebilir. Ligde en azından sezon sonuna kadar süre garantili oynayabileceği bir takıma gönderilebilir. Şu hâliyle belli bir kitlece gömülen Eren'den iyi değil. Eren'e bu kitle yersiz eleştiriler getiriyor. Muhtemeldir ki başka bir takımda oynasa eksiklerine rağmen mevcut lig havuzunda en iyi yerli sol bek olarak gösterilecek futbolcu birkaç kişinin galeyanıyla sosyal medya lincine uğruyor. Harcamayı çok iyi biliyor bu kitle maalesef. Hatta Barisic de normal şartlar altında iyi bir sol bek ve sağlık sorunu vs. bilmediğimiz sorunları yoksa ondan da hiç faydalanılamaması teknik heyete yazar.
Konu Royal Heart tarafından (08.12.2024 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Trabzonspor çok fazla beklemez.
Dün son derece vasattın.
Ne yapacaksan ligin ikinci yarısında yap da kariyerin kurtulsun.
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek
"İnşallah Eren Abi gittiği takımda çok şampiyonluklar yaşar."
Değerli Kardeşim,
İyi niyetinden şüphem yok. Fakat iyi niyet yetmez, akıllı da olman lazım. Eren Abin, giderse, senin rakibin olacak. O şampiyonluk yaşarsa, sen yaşayamayacaksın. Zaten sahada prenses gibisiniz, bari maç öncesi ve sonrasında taraftarın sabrını taşırmayın.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
çok aptalca duyuluyor da iyi niyetli bir şey söylemek istemiş işte. biraz daha düşünse herhalde bunun yerine yolu açık olsun sakatlıksız belasız olsun vs. derdi herhalde diye düşünüyorum
öyle inanmak istiyorum ya da
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)