Hangi yayında duydum hatırlamıyorum, sakatlanmasa güzel bir teklif gelecekmiş zamanında.![]()
muhtemelen takımdan gideceklerden birisi de kendisi. iyi kötü yine bir şeyler yaptı. canı sağolsun.
Hangi yayında duydum hatırlamıyorum, sakatlanmasa güzel bir teklif gelecekmiş zamanında.![]()
( ゚д゚)
bence faydalı bir oyuncu,
umarım sakatlığın etkisinde kalmaz
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
gelecek sezonda bizimle olacağını düşünüyorum hatta bıraktığı yerden devam edecektir. Ancak mutlaka Dorukhanı orada harcamadan oraya yerli takviyesi şart Serkan kardeşimle olacak iş değil
boluspor maçı 5:07
https://youtu.be/fkpTwvjqKhA?t=307
Trabzonspor'a kamp öncesi iyi haber geldi!
Yeni sezon hazırlıklarına yakın zamanda başlayacak Trabzonspor'a kamp öncesinde sakat isimlerden iyi haber geldi.
Trabzonspor, Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlamayı planlıyor. Bordo-Mavili ekibe, yaz kampı dönemi öncesinde iyi haber geldi.
Fırtına'da uzun süreli sakatlık geçiren; Gervinho ve Bruno Peres, ilk etap çalışmalarında yer alabilecek. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Serkan Asan da kampa yetişecek.
Öte yandan; çapraz bağları kopan ve sözleşmesi feshedilen Edgar Ié de yeni mukavele imzalaması halinde Trabzonspor'un hazırlıklarına katılacak.
Bordo-Mavili takımda, sakatlık sorunu bulunan başka oyuncu yok.
https://www.61trabzonhaber.com/trabz...yi-haber-geldi
Bruno Peres aynen şu şekilde bütün takımlara şöyle dedi.No No No No Bu Sezon başka takımlardan herhangi bir takım şampiyon olmayacak ve Bu Sezon Sadece Trabzonspor Şampiyon Olacak Dedi.Şampiyon Trabzonspor futbolcusuna yakışır biçimde ona göre mücadele etti, ona göre iyi futbol oynadı ve bazen talihsiz biçimde sakatlandı ama yılmadı, pes etmedi sakatlık sürecini atlattı ve yine aynı mücadele ile sonuna kadar savaşıp Nihayet Trabzonspor'da Şampiyonluk Kazanarak Efsane Futbolcular listesine adını harfler ile yazdırdı.Tebrikler Peres ve yine aynı mücadele ile aynen devam...
Bir an önce dönüp, Larsen'le üst düzey bir forma rekabeti yaşaman dileğiyle
Biz TRABZONLUYUZ, bükemediğimiz bileği kırarız...
Durumuna bakılacaktır ancak ben fesih bekliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)