Bugün ulusal bir gazetede yer alan Kasımpaşa Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu Fode Koita ile kulübümüzün ön protokol imzaladığına dair haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Saygılarımızla...
Başkan ön anlaşmanın imzaladığını açıklamış hayırlı olsun.
----------Bengali-Fodé Koita kimdir?
Bengali-Fodé Koita, 21 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Forvet bölgesinde görev yapmaktadır.
Fransa başkenti Paris'de doğan Koita, futbola Montpellier alt yapısında başladı ve bu takımda profesyonel oldu. İlk profesyonel maçına 16 Ocak 2009'da Amiens SC'ye çıktı. 30 Ocak 2012'de sezonun ikinci devresinde Lens takımda kiralık olarak forma giydi. 31 Ağustos 2012'de Le Havre takımına kiralık olarak transfer oldu. 31 Ağustos 2013 tarihinde Caen takımı ile anlaştı. 21 Temmuz 2015'te İngiliz kulüplerinde Blackburn Rovers ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
28 Ocak 2016'da Blackburn Rovers'den 320.000 € ücret karşılığında Türkiye Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transfer oldu ve Kasımpaşa kariyerinde 96 maça çıktı ve 27 gol, 10 asistle oynadı.
Milli takım kariyerine Fransa genç milli takımlarında başlayana Koita, A Milli takım tercihini Gine'den yana kullandı ve teknik direktör Luis Fernández tarafından 2017 Afrika Uluslar Kupası için Gine milli takımına çağrıldı.
Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bangaly Fode Koita arasında 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlamıştır.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2021-2022 futbol sezonu için 1.100.000.-Eur garanti ücret,
2022-2023 futbol sezonu için 1.150.000.-Eur garanti ücret,
2023-2024 futbol sezonu için 1.200.000.-Eur garanti ücret ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya her bir sezon için 333.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %7'si ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Konu Yiğit SARI tarafından (17.06.2021 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
Bugün ulusal bir gazetede yer alan Kasımpaşa Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu Fode Koita ile kulübümüzün ön protokol imzaladığına dair haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Saygılarımızla...
Kamuoyunun aksine oldukça faydalı transfer olduğunu ve beklenmedik katkı vereceğini düşünüyorum. Taraftar kendisini sevecektir.
Hayırlı olsun.
Konu BatuhanB tarafından (17.06.2021 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
hiç beğendiğim bir oyuncu değil ancak yedek santrafor için çok mantıklı ve makul bir transfer.
edit: makul de değilmiş. 12 golden aşağısı kurtarmaz koyta kardeş.
Konu Murathan tarafından (17.06.2021 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.
adettendir, 11 gol 3 asist yazıyorum.
Hoşgeldin Koita.
Hayırlı olsun. Sakatlık yaşamazsa iş yapar.
Oğlum sakatlanma yeterli 15 golden de aşağı atma yalnız. Hosgeldin sevinmedim..
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
bu yedekte duracagına canını dursa daha faydalı olurdu bence...transferler arasında ismi kağıt üzerinde en gereksiz transer budur...ama inşaallah yanıltır bizi rezil eder şu sözlerimizden dolayı![]()
Boş beleş bi oyuncu.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Hayırlı olsun diyelim Afobe hallicesi galiba.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
1.5m verilmis yillik. Inanilmaz bir hata
Maliyetler hayal kırıklığı yarattı bu ısrarın bir karşılığı olur umarım
Hayırlı olsun tekrardan
Umarim yeni plaza mis olmas sakatlqnqn oyuncuya bu kadar verilmez. Ya en azindan min 20 mac ekleseydiniz adam umarim yattigi yerden para almaz
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Ödenecek ücretler facia.. Umarım yanılırız hakkında...![]()
Bir Gün Mutlaka!!
Bu adam neyi kanitlamisda yillik 1,5 milyon € aliyor.
Akil alir gibi degil.
Acaba Abdullah Avci ne görüyor bu adamda bizim göremedigimiz.
Merakla bekliyorum .
Takıma yıldız forvet gelmiş haberimiz yok. Bu anlaşmalar ne böyle?![]()
Boşa yapılmış bir transfer şeklinde peşin hükümlü bir yorumda bulunmak doğru olmasa da bu rakamlar bizim transfer politikamıza uygun değil. Birkaç maç kazandırarak bu parayı çıkaracak olsa dahi sezon boyunca ağırlıklı olarak kulübede yer alacak bir oyuncunun bu rakamları almaması gerekiyor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Afobe az bile soymuş bizi adamın geçmişi var en azından.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
bu kadar masrafa 15'den aşağı gol kurtarmaz.
Çok berbat bir transfer
Maliyet olarak çok büyük bir kazık
Git bari şu yabancı kuralı geliyorken iyi bir yerliye ayır bu bütçeyi de bir işe yarasın o düşünce de yok
Ne düşünülerek yapıldı bu hayal kırıklığı
Ne katkı yapmış oynadığı yerlerde de gömdün bu parayı düzenli sakat adama
Kötü kokular
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Bu transfere hayırlı olsun dahi demem. O derece gereksiz transfer Misse misse transferi geldi aklıma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yapacağınız işe ya, kamera şakası mı, bu transfer çok ama çok kötü oldu
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)