BesinciMevsim Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle oguz abiye(Duman61) tesekkür ederim hatirladigi için o konuyu.. ben polemik yasanmasin diye dha yazmamistim oraya.. benim gibi bir çok arkadas da bu sorundan bahsetmisti zaten.. simdi bu baslikta anlatilan davranis oldukça uygun olacaktir fakat bir önerim daha olacak..
oguz abi ''Aksine Yattara, maçta Gökdeniz'e göre çok daha olgun davranislar sergiledi.Golden sonra ona kosupsarildi(her ne kadar Gökdeniz umursamaz tavirlarini sergilesede).Bir çok pozisyonda Gökdeniz'e pas atti,gözleri onu aradi,bakiniz 1.gol'' yazmis.. yüzde yüz dogru..
simdi forumda gökdeniz ile bir e bir muhattap olabilecek ve entelektüel derinlige sahip arkadaslarimiz var.. gökdeniz e taraftarin bu tesbitlerini ilk agizdan iletseler, taraftarin bunlari açikca gördügünü söyleseler ve yattaranin daha iyi niyetli oldugunun düsünüldügünü söyleseler..
ayrica gökdeniz e büyük futbolcularin küçük takintilarinin olamayacagini anlatsalar, bu davranislarin hem takima daha da önemlisi kendisine de zarar verdigini izah etseler diyorum.. yani sadece gökdeniz e bunlari uygun bir lisan ile anlatabilecek yakinlik ve olgunlukta birileri vardir bu forumda.. etkisi olabilir diye düsünüyorum...
tabi bu problem asil yönetimin çözmesi gereken bir konu.. fakat gökdeniz in alternatifi olmadigi için onlar da pek ses çikaramiyorlar herhalde.. yoksa bu durumu görmemeleri imkansiz.. devre arasinda yapialcak iyi takviyelerle ve icabinda bu tür davranislar sergileyen her oyuncuyu kesebilecek kariyerde bir teknik adam ile onlar da kimsenin alternatifsiz ve kesilemez olmadigini hissettirmek zorundadirlar..
böyle düsünüyorum..