bize ne faydalarý oldu ki trabzonlu olmalarýnýn bir faydasý olsun tespitleriniz doðru ancak bu futbolcularý tam anlamýyla asla benimseyemeyiz...
Emre; genç yaþlardan itibaren türk futbolunun yýldýz futbolcusu olmayý baþarmýþ ve uzun zamandýr yurtdýþýnda türk futbolunu temsil ediyor. Trabzon kökenli olduðunu bir çok röportajda dile getirmekle birlikte; araba kazasý sonucu ölümüne neden olduðu bir kiþiden dolayý kendisine avni akerde 'katil emre' denmesini unutamadýðýný söylüyor
Tugay; henüz ortaokul yýllarýnda Trabzon 24 þubatta top koþtururken gs'e teknik direktör olarak giden Özkan Sümer tarafýndan gs'nin altyapýsýna götürülmüþ ve ilerleyen yýllarda yýldýzý parlamýþtýr. þu andada herkesin bildiði gibi yurtdýþýnda oynamakta. emre ve okan'ýn aksine kendisinden 'trabzon' ile alakalý tek bir kelime çýktýðýný bilmem
Okan; genç yaþta yýldýzýný parlatmýþ olsa da son yýllar içerisinde performansýnda baya bi derecede düþüklük oldu. Trabzonlu olduðunu katýldýðý bazý tv programlarýnda dile getirmiþti
ne düþünüyorsunuz? bu üç örnek bile ne denli kaliteli futbolculara sahip olduðumuzu göstermiyor mu? fatihler,gökdenizler,ali kemaller,hamiler,emreler,tugaylar,okanlar vs bitmiyor bizde evet, ama nedense varlýk içinde yokluk olayýna kendimiz meydan veriyoruz....
bize ne faydalarý oldu ki trabzonlu olmalarýnýn bir faydasý olsun tespitleriniz doðru ancak bu futbolcularý tam anlamýyla asla benimseyemeyiz...
Altyapýya onun bunun çocuðunu, yeðenini vs. doldurup elimizdeki deðerlerimizi Ýstanbul ve diðer þehirlerin takýmlarýna kaptýrýyoruz. Sonra da altyapý öldü diyoruz.
bu örmeklerden sonra aklýma, Liseler arasý Dünya Þampiyonu olmuþ aslýnda Trabzonspor alt yapýsý oyuncularý olan yeni gençlerin neden bi anda kaybolup gittikleri sorusu geliyor. çok merak ediyorum bunu. en basiti dünya þampiyonu olan kadroda Ergin Keleþ gol Kralý idi. neden kendini gösteremedi þimdi sakaryada top koþturuyor. eksik olan ne.
2010 - 2011 Þampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Sevgili arkadaþým nihat kahveciyi unutma. Hele hele nihatý bjk nýn biz 10 milyar verirken 10.5 milyara aldýðýný hiç ama hiç unutma. Yani 0.5 milyara kaçýrmýþtýk trabzonlu nihatý.
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Emre anne tarafýndan Trabzonlu.Annesi Maçkalý sanýrsam.
Okan Buruk'da Akçaabat/Salacýklý.
Tugay'ýn da Þenol Güneþ'in buralara gelmemde büyük etkisi var dediðini hatýrlar gibiyim.
keyif adamý ..
tugayýn abisi Tolgay Kerimoðlu þuan Ofsporun teknik direktörü
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
tugayla hami abinin alt yapýda beraber oynadýðýný biliyorum yanlýþda biliyor olabilirim hami a takýma çýktýðý dönemde tugay geyseye gitmiþti
sorma neden...
hamiiiiiii mandýralýýýýýýýý...
Geçen sene okul dergisi için yapacak olduðumuz bir röportaj dolayýsýyla Nevzat Demir Tesislerine gitmiþtik.Arkadaþlarým gömleklerine imza attýrýyordu.Bense inadýna yanýmda getirdiðim TS dergisiyle Okan Buruk''un yanýndaydým.Dergiyi gösterip ''TS dergisi '' deyince gazeteciler gülüþerek fotoðrafýmýzý çekmiþti.Okan da gülümseyerek ''Ben de Trabzonluyum biliyorsun deðil mi?'' demiþti.Bunu söylerken övündüðünü hissedebiliyordum...
Okan'ýn yýldýzý yeni yeni parlarken bir Galatasaray-Trabzonspor maçýnda bizim Büyük Soner bunun ayaðýný kýrýnca Sabah gazetesi "KATÝL SONER" diye bir baþlýk atmýþtý. Sanýrým bunun getirdiði bir savunma refleksinden kaynaklanýyor olacak Okan'a hep gýcýk olmuþumdur ben, Türk futbol tarihinde en antipati duyduðum adamlardan birisidir. Ýstanbul takýmlarýna meftun olmuþ bi tip.
Not: Soner sonraki sene Galatasaray'a gitmiþti.
Futbolcuyla taraftar el ele versin, þampiyonluk kupasý TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
cinconun alt yapisi hep trabzonlu dolu
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Nihat Kahveci Sürmene'lidir. Hatta bkz: http://www.surmenem.com/izle.php?bol...neresi=unluler (Sayfanýn en altý)
nihat espiye deilde yaðlýdere ilçesindedir. yaðlýder ilçeside yakýn bi tarihte ayrýldý espiyeden. amcasýný ve amca oðlunu tanýdýðým ve bi kaç kez konuþma fýrsatým olduðu için yaðlýdereli diyebilirim.ayrýca espiye ilçesinde kahvecioðullarý yaygýndýr.trabzondan göçmen olup olmadýklarýný bilmiyom. ancak espiyede çarþýbaþýndan göçmenler olduðunu biliyorum.
öldüðümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doðmadýk öldüðümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNÝ -TS KARADENÝZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlasý !
Nihat Anne Veya Baba Tarafi Trabzonlu Oldugunu Kesin Biliyorum
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
benim dayýmlarýn soyadý kahveci ve sürmeneliler.ama nihatýn giresunlu olduðunu duymuþtum.
BORDO MAVÝ Asil rengiyle, KaraDeniz Fýrtýnasý,Gerçek Efsane Baþkaldýrýþýn Destaný,Ýhtilal =TRABZONSPOR
nihat kahvecide aslen trabzonludur
emre aslen Kilis lidir... babasý kilislidir en azýndan
annesi de trabzonlu..
ama emre kendini trabzonlu kabul ediyor.
özenilen ve beðenilen bir yer olmak güzel tabi..
ama kilisliler emre her ben trabzonluyum dediðinde fena kalaylýyorlar
trabzonu sevmediklerinden deðil..
aslýný niye inkâr ediyor diye... etrafýmda var bayaðý kilisli. oradan biliyorum
okan tvlerde Trabzonlu olduðunu gururla sölemiþti. Ama napsýn çocuk, her Trabzonlu Trabzonspolu deðil ki.... Sanki yok mu etrafýnýzda, abim BJK li, hem de fanatik. Gýcýk oluyom...
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)