Ligin boyu uzadıkça uzadı.
Bu kadro, bu kadar uzun bir lig için yetersizdi zaten.
Kaldı ki Wakame ve Euban varken ne iş görüyorlar ki, yokluklarında karalar bağlayalım.
Evet hücum aksiyonlarında sonuç zayıflıyor.
Ama çok daha dirençli oynuyoruz.
Şu sene bitse de yarım ve mevkisi belirsiz oyunculardan kurtulsak artık.
Trabzonspor daha şampiyon olamaz, farkı açtı istanbul büyütülmüşleri masalı da çöp bjk nin uzay gs yi 5-0 yenmesiyle çöktü!
yusuf sarı'ya hazır ol emri
vay be!
Bunları arkalarına bakmadan kovmak yerine hazır ol emri veriliyor
Ligin bitmesini beklemeden kovacaksın bunları
Sizin kabahatiniz yok!
Nwakaeme ve Ekuban şu boklu ligde seni şampiyonluğa ulaştıracak yeterlilikte isimler. Durduk yere bu adamlara saran kişilere dikkat edelim, niyetleri halis olmayabilir. Ya da sadece dikkat çekmek çabası var. Her iki ihtimalde de forum yönetimi biraz gözü açık olmalı.
40 tane maçı Sergen 11 kişiyle şampiyon tamamladı adamın elinde 12. oyuncu yok. Biz bu savunma futboluyla 5 tane Messi olsa yine de 4. oluruz.
nasıl yani..11 kişiyle derken aleyhlerine pek kart verilmiyormu demek istiyorsun
giren çıkanların hepsi bizde oynar..hepside gol veya asist üretmiş..
Bernard Mensah Çıkan Oyuncu Adem Ljajic Giren Oyuncu 46'
Rachid Ghezzal Çıkan Oyuncu Gökhan Töre Giren Oyuncu 64'
Cyle Larin Çıkan Oyuncu Kevin N'Koudou Giren Oyuncu 64'
Atiba Hutchinson Çıkan Oyuncu Dorukhan Toköz Giren Oyuncu 64'
(Rachid Ghezzal) Adem Ljajic Gol (1-1) 48'
(Gökhan Töre) Vincent Aboubakar Gol (2-1) 77'
Konu alperrr tarafından (15.04.2021 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Wakayeme ve ekuban satılmalıdır.
Bunların yerine alanyaspor ve hatayspor'da oynayan herhangi bir hücum oyunsunu alırsak ligin tozunu attırırız.
Visca, Davidson, Barreiro Akintola, Diouf hepsi klas adamlar.
Nwakaeme bu sezon çok fazla maçta sallandı ama yine takımın gole en yakın oyuncusu. Antreman, takım; teknik işleri geçelim, bazı maçlarda psikolojisinin de iyi olmadığı görüldü. Bu sene hem takımın dönüşümü(!) hem de beklentilere karşılık hayal kırıklıkları açısından herkes için zor bir sezon oldu. Biraz empati yapalım ve Nwakaeme'nin yerinden olaya bakmaya çalışalım. Ve performansı tek sallanan o da değil, Uğurcan bile bu sezon kendisine yakışmayan maçlar çıkardı.
Nwakaeme beşiktaşta olsaydı 5 hafta önce şampiyonluğunu ilan ederdi. Ligin en iyi sol kenarıdır. Muhtemelen gelecek sezon da öyle kalmaya devam edecektir. Ancak hücumda Nwakaeme'nin üçlü(evet, üçlü) savunulmasını engelleyecek önlemleri geliştiremezsek, onu motive edebilecek ve hedefe yürüyecek bir takım kurgusu yaratamazsak; skorların gidişatına göre benzer sorunları gelecek sezon da yaşayabiliriz.
Wakameye olan eleştiri isteksizliği falan değil.
Son derece iyi niyetli, elinden geleni yapıyor.
Yani konsantrasyon eksikliği veya moral motivasyon kaybı yüzünden yaşadığı performans düşüşü eleştirilmiyor.
Artık fiziken yetmiyor adam. Gitmiyor vücudu.
Hem savunma hem de hücum yapmaya zaten mümkün değil yetişmesi.
Pereira ile ilgili de net aynı sorun vardı. Yok, adamın vücudu çekmiyor, yetmiyor.
Bunu zorlamanın bir anlamı yok.
Futbolda fizik gücünüz yeterli değilse artık rekabet edemiyorsunuz.
Adam şu ölü sezonda bile 27 maçta 6 gol, 7 asist yapmış, daha beklentiniz ne sizin anlamıyorum ki? Ekuban da 27 maçta 9 gol, 3 asist.
Bu kafa "Akan oyunda iyi değil yeaa" diyerek leblebi gibi tabela yapan Novak'ı gönderten, onun yerine Marlon denen varlığı getiren kafa. Bu kafayı alkışlayalım.
**
Yavuz kardeşim merhaba;
Pereiranın gittiği güne kadar benim gördüğüm sahadaki mücadelesinin,fizik gücünün kondisyonunun
çoğu oyuncumuzdan daha fazla ve verimli olduğunu yönündedir.
ileri çıktığımızda rakibin ani hızlı ataklarında
çoğu oyuncumuzdan daha çevik hızlı geriye dönüşlerini görüyorduk.
hangi maç olduğunu tam hatırlayamadım bir maçta pereira orta sahanın sağına yakın birde oynamıştı
inanılmaz güzel oynamıştı o maçta takımı tek başına ileriye taşıyan tek oyuncuydu...
neyse avcı hocamızın bilimsel çalışmalarına saygı duyalım......
makayeme konusunda katılıyorum size,
inanılmaz form düşüklüğü var,(güç,kondisyon,hızlı düşünme vs...)
top ayağına geldiğinde ikiye iki yakaladığımız pozisyonlarda
topu alıyor bekliyor bizim kaleye doğru yöneliyor
o esnada rakip yerleşiyor
geçmiş olsun.....
Novak ederinden fazla para istediği için gitti.
Gittiği yerde de dede Caner'in arkasında yedek bekliyor.
İmza parası artı üst kerteden maaş..
Olur...
Geç geeç....
Wakame iyi oyuncu, çoğu zaman şapkadan tavşan çıkardı.
Ancak kabul etmek gerekir ki gelecek sene bu seneden daha iyi olacağı garantisi yok, çünkü yaşlanıyor maalesef Avrupa'daki gibi değil bizde 32 olanın futbol hayatı düşüşe geçiyor özellikle kanat bölgesinde oynayanlar için. Stoper 35-36 kurtarıyor ama kanat çeviklik göz istediği için zor.
Benim düşüncem TS para kazanabilecekken satmali. İlkesel olarak hiçbir iyi oyuncu TS den bonservissiz ayrılmamali. Bunun yanında son transferini de TS ye yapmamalı
Sosa ve novak konusunda asıl kızgınlık o para kazanamadık adamlardan bedavaya üstü gittiler ikisinden 7 milyon dolar kazanan kimse bişey demezdi.
TS son durak olamaz TS Lille gobi futbolcu yetiştirip satar o arada da şampiyonluğa oynar Avrupa kupasında başarı kazanır
Ana hedef bu olmalı her zaman. Futbolcu yetiştirip satarsan büyük takımlar da gelişim için sana daha kolay topçu gönderir win win durumu
Konu halilaziz61 tarafından (16.04.2021 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Himm annemizin ligi daha heyecanlı diyorsun.
Futbol yerine Tiyatro izlemekten zevk almak heralde encok TS taraftarına özgü bir şey olsa gerek
Zamanında Ersun da aynısını yapmıştı sonuç hüsran oldu
Bizim Avrupa'dan başka çaremiz yok. Futbolcunu vitrine çıkaracağın takımı tanıtacağın yegane yer orası
Yoksa kim takar kıçı kırık Türkiye Süper ligini
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Kimse kimsenin düşmanı değil.
Yeterlilik meselesi. Yeterliliğini kaybetti.
Trabzonspor'a hizmet eden hiçbir ferde düşmanlık etmedim çok şükür.
Ötekileşmeden ya da ötekileştirmeden nefes alamadığınız için elbet...
Dedim ya, eğitim şart.
Bırak hocam ne alternatifi gördük bugün ,Larin dediğin adamı Sergen topçu yaptı kaç senedir oraya buraya kiralanan bir adamdı Şenol güneş döneminde 3. alternatif bir adamdan bahsediyoruz. Ghezzal,Rossier,Aboubakar,Josef,Vida ve 40 yaşındaki Atiba.Sergen’in elinde Fenerbahçe’nin kadrosu olsaydı ligin bitimine 10 hafta kala şampiyondu. Benim demek istediğim Abdullah hoca bu oyun planıyla Trabzonspor’u şampiyonluğa taşıyamayacağı yoksa hocayı sevmiyoruz diye değil . Hocanın elinde Sörloth olsun en fazla 10-15 arası gol atar.
Ben de bu dusuncedeyim.
Karşılaştığın takımlar Avrupa takımları olursa sen de Avrupa takımları gibi davranır değer görürsün yavaş yavaş
Zaten Türkiye ligi en kirli pis lig burada seni şampiyon yapmalarına imkan yok. Uğraşıp enerjini bu şerefsizlerle mucadeleye harcama diyorum
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)