Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Istanbulspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor - Istanbulspor

Ilk yariyi kayipsiz atlatmak gerekiyor.Rehavete kapilmamak gerekiyor.Samsun maçini göz önüne alip nasil olsa yeneriz anlayisi yanlis ama Trabzonspor gibi oynarsak rahat yeneriz.Dilerim kongre takimin oyununu etkilemez.

Bu arada lütfen basliga ezeriz,yenerizyazmaktansa hangi kadroyla çikilmali,kimler yedek kalmali,taktik anlayis ne olmali,vb. üzerinde yorumlar yazalim.Skor yazmaktansa taktik ve teknik analizler burayi takip edenlere fikir olmasi açisindan daha önemli...

son mac, ist. kötü gidisate dur demek istiycek...

stad full dolmasi lazim, oyuncularda tsk. amaciyla fark atmasi lazim düsüncesindeyim :-)

kesin yenmemiz lazim, gol averaji v.s

*
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Taraftarin stadi doldurmasi gerekiyor...Taraftarin destegiyle bu maçi kayipsiz atlatiriz diye düsünüyorum..Kesinlikle yeneriz
      Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Herkese merhaba,

Bizim futbolcularin çogu gerçekten profesyonel. Fatih Tekke'nin dedigi gibi üç senedir ayni seyler basimiza geliyor, hoca istifasi, yönetim belirsizligi... Ama futbolculara helal olsun onlar islerini en iyisiyle yapiyorlar.

Istanbulspor maçi çok önemli. Fatih yine ortaya gelip markajdan kurtulursa ve ileride Yattara ve Mehmet Yilmaz a da sans verilirse sanirim ilk yarida gol bulabiliriz ve ikinci yari rahat geçer. Ilk yari gol bulamazsak en büyük görev taraftara düsüyor çünkü bizim takimin tek dezavantaji var: Asiri duygusaliz ve taraftar stresine gelemiyoruz.

Yorum

haftaya cumartesi ozel islerimden dolayi memleketim trabzona gidiyorum oglen 12.00de trabzon havalimandinda olacam bavullarimi eve(erdogdu) birakip hemen Ts cluba gidecem biletimi alip avni akerin yolunu tutacam takimimi desteklicem insallah, giderken yurumemi gitsem ya yada cok soguk olabilir en iyisi yeni mahalle dolmusunabinmek [img]smileys/smiley16.gif[/img]. en son kiev macinda cilginlarin arasindaydim cok ozledim be off offf!Edited by: Laz_Isko
          İnsan ol evlat!

Yorum

mehmet yilmazi bu hafta oynatmali diyorum istanbul büyük ihtimalle kapanacaktir hafife almaya gelmez son haftalarda çikisa geçtiler..
            bir lafa bakarım laf mı diye,
            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

evet yine bir istanbulspor maci. alabilecegimizi düsünüyorum ama nasil onu da bilmiyorum , belki bu hafta oldugu gibi.

erken bi gol atsak cözeriz onlari ama kesin cok zorlanacagiz.

birde ( bazi futbolculari ) eger kötü performans gösteriyorsa kenara almak gerekir ss macinda oldugu gibi. sonra taraftar da tepki gösteriyo bu futbolculara ve vs. vs. vs....

anlayan anlamistir bu futbolcuyu
              Tempesta sul Mare Nero

Yorum

Bu maçi mutlak almaliyiz ki devre arasinda takimimiz moralli olsun...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Ziya hoca bu sene baslarken hedef 40 puan demisti.Tuttu gibi görünüyor.

Bakalim sampiyonluk da gelir mi?

Ihsan hocaya birkez daha tebrikler.Görevini cok iyi yapiyor.

Tolga gibi cakili oynayan adamlar artik gol pozisyonlarina giriyor, Lee-Yong ve digerleri daha cok hücuma cikiyor.Oyunumuz güzellesti.Üzerlerindeki baski kalkti.Böyle devam.

Yorum

evet ilk yariyi kayipsiz kapatmamiz gerekiyor insallah bu maçi da alip fb ve gs'nin puan kaybetmesini beklicez

Yorum

Ihsan Dereliogluna helal olsun. Adam iki haftadir. Çok iyi isler yapiyor. Onunla devam mi etsek ne?[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bence de Trabzonspor erken bir gol atarsa degil Istanbulspor Milani bile yener.Ama Memonun oynamasi lazim. Peki Kimin yerine? onu bulamiyorum iste. Insallah Ist maçini da kayipsiz atlatir devre arasina moralli gireriz.

Saygilarimla
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

evet çok iyi seyler yapiyor
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

aliriz aliriz allahin izniyle alicaz febe nin son hafta maci kimle
                          Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                          Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

olasi bir kayip büyük sürpriz olur.

lami cimi yok! maçi kazanmaliyiz..
                            Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

istanbulspor son iki sezondur defansi çok iyi isler yaptigi için ligde kaliyordu. ama bu sene o eski defans gücü yok. oyunu istanbulspor yari sahasina yikarsak (kontrolu elden birakmadan tabi) maçi kazaniriz. mutlaka hata yapacaklardir. hatayi affetmeyecek kaliteli oyunucularimiz oldugunu düsünürsek maçin sonucunu kestirmek mümkün.

dedigim gibi, lami cimi yok, kazanacagiz!!!
                              Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

Çalışıyor...
                              X