Hayırlı olsun. Beklentinin çok daha üzerinde katkı vermesi temennisiyle... Hoşgeldin.
Bitti, diyorlar.
![]()
Konu Oğuz B. tarafından (30.01.2021 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Hayırlı olsun. Beklentinin çok daha üzerinde katkı vermesi temennisiyle... Hoşgeldin.
Son dönemde gözden düşmüş olsa da Hoca'nın kendisni ısrarla istemesinin bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Yerli oyuncu açığımızı kapatması ve hücumdaki 4 bölgede de oynayabilmesi önemli artılar. İnşallah performansına da bunu yansıtır...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Ya 8 numaraya geçip düzenli oynayacak ya da kanat ve forvet arkasında alternatif oyuncu olacak.
Hayırlı olsun. Umarım 2 taraf için de fırsat olur
Hoş geldin Nussknacker, oyna da yazın millî formayla seni de izleyelim![]()
Hayırlı olsun. Boş beleş topçu olsa zamanında bu transferleri yapıp peşinde koşturmazdı.
Uzun zamandır oynamıyor, toparlaması zaman alacaktır ama Bakasetas ile birlikte geldiği için sorun değil. Bekleriz. Dönüş için motivasyonunu sağlam tut, hırs ve azimle çalış milli takım kapısı tekrar açılır.
A618E998-9FE6-4F97-8E55-0C87FB75BFEC.jpeg
Bizim için en önemli husus Yunus’un kanat etkinliği. Sağ tarafta 36 maçta 11 gol katkısı çok iyi. Sol tarafta aynı rakamlara 20 maçta ulaşmış olması ise muhteşem bi şey.
Böylelikle Eku ve Tony’i kullanabileceğimiz çok fazla seçeneğimiz oluşuyor.
Kim ne derse desin Trabzonspor bir futbolcunun ‘top oynamak’ istediği taktirde gelebileceği en iyi takımlardan biridir. Öyle mainz, muinz, union berlin merlin’e benzemez bu konuda gayet rahatım. Hiç alman güzellemesi yapılmasın bize gelip süper performans gösterecek kalite adamda var. İyi çalışırsa hem kendisi hem biz kazanırız.
Hayırlı olsun.
97-Yusuf Yazıcı
----------8---------
Hayırlı olsun. Sağ kanata ilaç olacaktır.
karşı çıkma sebebim Ekici gibi ilk fırsatta kaçma ihtimali olmasındandı onun haricinde bundesliga formasını bu kadar giymiş bir oyuncu elbet kendini toparlar bu ligde hayırlı olsun.
Umarım kaybettiğin kimliğini yeniden kazanarak hem kendini hem de bizleri çok ama çok mutlu edersin. Hayırlı olsun...
Katkı almamız gerek, umarım tutar
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Hayırlı olsun.
öncelikle ücreti makuldür umarım.
inşallah form tutar ve katkı sağlar.
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Kadro derinliği bakımından önemli transfer olacağını düşünüyorum, Allah utandırmasın.
Hoş geldin vatanına, hoş geldin öz yurduna.. Akıncıların şahı Battal Gazi torunu, hoş geldin be gardaşımmm...
Şaka bir yana hayırlı olsun, iş yapacaktır.
Kimse pek umutlu değil ama umuyorum ki Bakasetas’tan büyük etki yapacak.
Hoşgeldin.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandım ya da öğrendim
Hayırlı olsun, umarım kendisi ve bizim için en iyisini yapar.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Bonservis yok yıllık 1 milyon euro, Hayırlı olsun.
Bundesliga yi takip ederim, Yunus 2-3 Sezondur yoktur. Zaten tek bi sezon bi kac gol atti mainzde. Ertesi sezon wolfsburga gitti, yarim sezon oynadi omdan sonra pek futbol oynamadi.
yanlis transfer. Kuvvet yok, sut yok, calim yok. Bos transfer
Bu yıl pek birşey ortaya koyacağını düşünmüyorum ,Alman altyapısı,bundesliga tecrübesi falan tek başına bir faktör olamaz.Yine de kadro derinliği oluşturacaktır.
Sene içerisinde ki psikolojik etki ve alışma sürecini atlatıp inanırsa ancak önümüzdeki döneme iyi bir yatırım olur(oldu) bence.
Başarılar dilerim.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Beklentinin çok üzerine katkı verecektir. Bizim ligimizin üzerinde bir oyuncu. Hoş geldin Yunus Mallı
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)