Hocam biraz erken olmadı mı?
Başta Yunus Emre Sel olmak üzere birçok kaynağa göre Anastasios Bakasetas ile prensip anlaşmasına varıldı. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek Yunan futbolcunun bonservisi için ise 2 milyon euro konuşuluyor.
Hayırlı olur inşallah
Hocam biraz erken olmadı mı?
Hoş geldin.
Konu Emre Veli tarafından (30.01.2021 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.
Çok değil 7 ay önce hayallerimzi yıkan adam olsa da, Yusuf Yazıcı'dan sonra eksikliğini çektiğimiz ofansif orta sahadaki açığımızı kapatacağına inanıyorum. Avcı faktörü olmasaydı kolay kolay transferi mümkün olmazdı. Hayırlı ve faydalı olsun...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Hayırlı olsun, lig içinde üst takıma sıçrama yapan oyuncuları severim, genellikle de transferlerini desteklerim. Bizde çirkefliği de törpülenir ağır oturaklı bir on numara olur.
10 numara pozisyonu için en uygun isimlerden birini aldık Allah utandırmasın.
Erce'nin gönlünü al bi öyle başla. Şakası bir yana çok başarılı bir transfer olduğunu düşünüyorum. Umarım fazlasıyla katkı sağlar.
Allah'ım sakatlik vermesin cok mutlu ve umutluyum.
İşte kulübün sahip olması gereken aklın sonucu bir transfer.
Tam düşündüğüm ve istediğim şey yapıldı.
Y.Emre Sel’in söylediğine göre; Avcı yönetimden yurt içinden transfer istemiş. Gözümüzün önündeki bilindik oyuncuları alalım, boşuna riske girmeyelim demiş.
Ben de geçen günlerde aynını yazmıştım ama benim listemde Akbaba ve Muhammet Demir vardı. Açıkçası Bakasetas’ı alabileceğimizi hiç düşünmemiştim.
Hoşgeldin aslanım!
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yunanistan milli takım kaptanı hoşgeldin. Ortasahada özellikle lider karakter ve şutör eksikliğini giderecek.
İçime düşen imza sirküleri sâyesinde açtığım başlık vardı ve ilk başlık oydu, hakkımı talep ediyorum
çok mutlu oldum bu transfere ama sayı vermeyeceğim o bilir kaç gol kaç asist yapacağını
hoşgeldin bakasetas. artık frikikleri ona bırakın ve arkanıza yaslanın.
Hoşgeldin Bakasetas. Umarım senden olan beklentileri fazlalıkla karşılar, bizlere Yazıcı sonrası hele şükür bir no10 izletirsin.
Hadi BAKAlum
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Hoş geldin.
çok iyi bir transfer oldu.
tak çalıştır
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Geçen sene bizi şampiyonluktan ettin, affettir kendini
Geçen sene az daha kalp krizi geçiriyorduk senin yüzünden, gerçi orada sana ikramda kusur etmeyen oyuncularımız da vardı. Neyse olan oldu, bize borcun var.
Hoş geldin, başarılar.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Nöbet tuttuk çok bekledik seni, hadi bizden aldığın şampiyonluğu geri kazandır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)