Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün profesyonel oyuncusu Berat Ayberk Özdemir'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Takımımıza hayırlı olsun,inşallah istediğimiz verimi alabilir Avrupanın güzide klüblerine güzel bir fiyata satabiliriz.
Nevzat Aydın'lı transfer döneminden beri başlık açmıyordum, deneyelim bakalım şansımızı
Berat Ayberk Özdemir kimdir?
Eq_Kqg9XIAAN1E_.jpg
23 Mayıs 1998 Kayseri Melikgazi doğumlu olan Berat Özdemir 2008 yılında Gençlerbirliği alt yapısında futbola başladı. 11 yıldır Başkent ekibinde forma giyen 21 yaşındaki futbolcunun kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.
Geçen sezon Süper Lig'de 31 maçta forma giyen genç oyuncu 2 gollük performans sergilemişti. Bu sezon da takımın en dikkat çeken performanslarından birini sergileyen Berat, 13 maçta forma giydi ve 3 gol atma başarısını gösterdi. Berat Özdemir ön libero ve 10 numara olarak da oynayabiliyor.
Profesyonel futbolcu Berat Ayberk Özdemir ile 4,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;
2020/21 futbol sezonu için 2.500.000.-TL garanti ücret,
2021/22 futbol sezonu için 5.000.000.-TL garanti ücret ödenecektir.
2022/23 ve sonraki sezonlar için oyuncuya, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %5'i ödenecektir.
Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak, 2.500.000.-EUR ödenecektir.
Ayrıca, Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne ödenecek tutardan sonra kalan kısmın %20'si ödenecektir.
Konu Yiğit SARI tarafından (06.01.2021 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün profesyonel oyuncusu Berat Ayberk Özdemir'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Hayirli olsun.
Umarim Okay ve Yazici vizyonuna sahip bir oyuncudur.
Yahsi Bati 51:28
Yerli oyuncu kadromuzu güçlendirmek adıan nokta bir transfer gibi gözüküyor. Umarım kendisine yapılan yatırımın altında kalmaz. Normal şartlarda zaten yazın alınacaktı ama şimdi kısmet oldu. Hayırlı olsun...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Çok ümitli değilim ama umarım başarılı olursun genç adam.
Bizden sonraki durağı İstanbul olacaksa gelmesin. Umarım vizyonu misyonu hedefi Avrupa'dır gerekli katkıları verip alkışlarla Avrupa'ya göndeririz kendisini. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Kaliteli topçu, kaliteli insan.
Kariyerine yatırım yaptığı belli. Bu şansı iyi değerlendirebilirse hem biz hem o çok şeyler kazanırız.
![]()
Konu Ufuk tarafından (05.01.2021 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.
Uğursuzluk getirmemek için sana sayı vermiyorum aslanım sen bilirsin ne kadar skor üreteceğini başarılar diliyorum.
Hayırlı olsun
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Hayirli olsun. Umarim beklentilerin altinda kalmaz. Yillik 5 milyon tl cok iyi.
İnşallah başarılı olur,videosu varsa bakayım.
Korona olmuş bu arada.
Konu Cem Balcı tarafından (05.01.2021 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Abdullah Avcı beyefendi Trabzon camiasının genelinden farklı olarak aklı çalışan ve futboldan anlayan bir adam. O istediyse bir bildiği vardır diyorum ve bu transferi saygıyla selamlıyorum. Kutlu olsun.
maaşı gayet iyi. seneye yabancı sınırı geleceğini düşünürsek mantıklı bir hamle. eğer iyi performans gösterirse güzel bir karla 24 yaşında avrupaya gönderebiliriz.
17 Temmuz 2020, Eskişehir'den Mehmet Özcan ile birlikte dikkatle takip ettiğim futbolculardan biriydi. O günden bugüne normalin çok üstünde gelişti Berat.
Hoş geldin dostum.
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921289293
Konu Berke6198 tarafından (05.01.2021 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yarin saat 15:30 gibi stad onunde ol. 16:00 civari baslar mac![]()
Boy 1.87, önemli bir fizik gücü var.
Hayırlı olsun.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
hayırlı olsun berat kardeşimize Allah utandırmasın.
son zamanlarda transferine en çok sevdiğim oyuncu. emeği geçenlerin emeğine sağlık.
ihtiyacımız olan bölgeye kaliteli bir yerli oyuncu transferi çok iyi oldu.
başarılar kardeşim
sadece aşk bizimkisi
Hayırlı olsun
Takas kullanmadık galiba
Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)