yok abi bunlar küme düşmeden bu koltuğu bırakmaz böyle rezillik görülmemiştir
tehlike çanları çalıyor...tek ihtimal kazanmak...baskı altına girmeden,zor maçlar başlamadan artık kazanmalıyız...11 Şubat Pazar saat 16 :00 Avni Aker de...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
yok abi bunlar küme düşmeden bu koltuğu bırakmaz böyle rezillik görülmemiştir
manisaya karşı oynadığımız oyunu biradaha hücum varyasyonları yaparak oynarsak kazanırız tabi bunun için sahda santrafor olması lazım santrafor olmadan maç kazanmak zor
bu maç için ne mi düşünüyorum.hiç bişey düşünmüyorum.bu adam düşünecek beyin mi bıraktı bizde.kendine benzetti bizi de
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
macin skoru simdiden tahmin edebiliyorum...buyuk olasilikla 0=0 ama belki karambole bir gol atariz....
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
yine seyirciyle alırız bu maçı en fazla 2 gol
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
1-0 veya 0-0 trabzona iddia da hep alt oynayın gol mol atamaz allahtan tolga step risp varda yemiyoz
kazanacagimizi tahmin edemiyorum cok zor
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
0-0. Ama mesajı gönderebilmek için bu cümleyi de yazmak zorundayım.
zor maçlarımız başlamadan demişsin kardeş olurmu baksana serdar baliye çok zor 2 maçtan 2 pauan çıkardık diyor,maça gelince öylekabız futbol oynarız yine olurda kazara bir gol atarsak alırız maçı,hani ligdeki durumumuz kötü olmasa(yazarken utanıyorum yakışmıyor kötü durumda olmak)puan kaybedelimde şu heif defolsun gitsi diyorum ama almaız gereken bir maç çünkü gerçeten tehlike çanları çalmaya başladı ama ke farkında değil
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
0-0 dan başka sonuc mucizee olur mucizee ha belki 0-1 de olabilir..
Teşekkürler ADMIN!!!
Bu maç bizi lig a ya biraz daha yakınlaştırabilir.
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Bu maçta olması muhtemel şeyler:
Son maçın yıldızı Tolga'nın yerine Jefferson'un,Ayman-Hüseyin yerine Ferhat-Hasan'ın oynaması.Neden mi?"Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır."Cem Demir'i bu hafta 18'e almayan,takımı santraforsuz oynatan Z.D.'den her şey beklenir.Musampa'nın sınırdışı edilmesi de olasılıklar arasında...
Kiritik bir maç kesinlikle yenmemiz gerekiyor
0-0 0-0 0-0 0-0
Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!
Ziyanin oldugu yerde (daha öncede yazmisdim) daima rakip takim Favoridir!!
Insallah yenilmayiz ve Insallah bir Gol atariz ve az da olsa yüzümüz güler
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
DÜŞÜNECEK BİŞEYMİ KALDI KÜME DÜŞÜYOZ BEYLER ALOOOO TRABZON NERDESİN içimiz kanağlıyo bune lakaytlık lafa bak ya puan puandır diho herif ya sen hangi takımı yönetiyosun ya farkında değilsin heralde yeter artık kepaze olduk milete şanlı tarihimizi bunlar gibi haysiyetsiz inlaramı emnet etdik utanmaz adamlar bırakın gidin yaa. Bunlar gidene kadar maşlara gidilmeyeceğini bu zatlara bildirip gitmememiz lazım benden bu kadar.
Trabzondaki antep maçına gidecek taraftarlara sesleniyorum başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar ziya doğan istifa diye bağırın yoksa bu adam asla istifa etmez bu adam kendini kaybetmiş ne yaptığını bilmiyo artık...
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
artık inş. kazanacaz diye bişe söylemeye korkar oldum. ne olacak bizim halimiz...
:bayrak: En az 5 atarız
TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Bu maçı mutlak alamalıyız.Ama nasıl alacağız.ya yine kar yağacak bi karambole bir gol atacağız. Ya rakip kendi kalesine atacak.Başkası zor gözüküyor.
Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Ersenin kafasına top çarparsa, Umutun önüne seken bir top düşerse 1-0 kazanırız herhalde... en iyi sonuçta budur...
''Terketmedi eziyetin beni''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)