1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla kazanýrýz.
Þimdiden 1-0'lýk galibiyetin tadýný çýkarýp çayýmý yudumluyorum![]()
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþurlar. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zaman ayýrýrlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandým ya da öðrendim
Ýki haftadýr galip geliyoruz. 20 puana yükseldik ve yüzler gülüyor. Abdullah Avcý sonrasý çýktýðýmýz 6 maçta sadece 2 gol yedik. Bu maç son Hatayspor karþýlaþmasý gibi orta sahayý büyük oranda kaybedeceðimiz bir karþýlaþma olmaz fakat tabii ki kadro kalitesi sebebiyle bu maçýn favorisi deðiliz. Yine de en kötü ihtimalde 2. olan Galatasaray ile aramýzda 6 puan varken bu karþýlaþmaya çýkacaðýz. Zoru baþarýp, yine gol yemeden alacaðýmýz bir galibiyet olur Ýnþallah. Baþarýlar takým!
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Derbi havasýnda oynayabilirsek önceki seneler gibi kazanýrýz, Trabzonlu tayfaya çok iþ düþüyor yenilere anlatsýnlar bu maçýn önemini.
Maçýn havasý çok farklý olacaktýr. Ývmelenmek için fýrsat maçý.
Biz bu Galatasaray'ý yeneriz
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaþayanlar zümresindenim.
Ligin en iyi/hizli top ceviren takimina karsi
oynicaz. Yuksek tempoda ve baya coskuyla oynuyolar. Zor mac
Goztepe hakkaten cok kotu býze karsý Galatasaray boyle rahat oynamayamaz.
Macin favorisiyiz derdim lakin bu orta sahamizla perisan ederler bizi
Biz iyi oynamiyoruz evet kabul
Yalniz galatasarayda oynamiyor.
1-0 olsun bizim olsun
[Trabzon kimliði demek 'Her þeyi ile Trabzonspor'u alýrým baþýmýn üstünde taþýrým.' anlamýna gelmiyor. Kim bu acýyý bizlerle paylaþacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranýn en önemli parçasýyým.' diyerek yüreðini ortaya koyacak, onlarla devam edeceðiz.]
Goztepe 4-5 golle sonuclandýrabilecegi net pozisyonlara girdi.Galatasaray sanýldýgý kadar iyi degil.
Soner macý satmýs herhalde![]()
Favori olmamak iyidir.
1 0 kazanýp rakiplerin moralini bozmak daha da iyidir
Bu sefer skor tahminim 2-1 yeneriz.
Az çok ucundan da olsa rekabetçi bir konuma geldik. Her sezon 5.haftada yok havlu attýk, yok bu takým düþer falan gibi yorumlarý býrakýp sürekli týrmalamamýz gerekiyor demek ki.
GS Göztepe karþýsýnda Karagümrük maçýna oranla daha iþtahlýydý ama çok da pozisyon verdiler. Zaten GS yaralýyken daha çok çekinmek lazým. O yüzden 2 maç üst üste puan kaybetselerdi bizim açýmýzdan da handikap olabilirdi. Biz yine ayný kadroyla maça çýkacaðýz gibi duruyor. Kaðýt üstünde aradaki puan farkýný korumak gerektiðinden beraberlik fena durmasa da, maðlup olunmasý halinde maç fazlamýz olmasýna raðmen aradaki puan farký 9'a çýkmýþ olacak...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Seyircisiz oldugu icin sanslari esit goruyorum insallah kazaniriz
Hoca þimdiden taktik çalýþmalara baþlamýþtýr. Bu dönemin en önemli maçý. Kazanýrsak yarýþa ortak olabiliriz. Ortasahayi sertlestirebilecek bir adam olsa kadroda banko alýrýz derdim ama baský yapma konusunda çok yetersiz kaliyoruz. Ekstra performanslar lazým.
yeneriz.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlý nafi (Hasan Ali Toptaþ) Bin hüzünlü haz...
Evde kaybetmemeliyiz
Trabzonspor'da bir Gassama ve Soner yok o yuzden Galatasaray'ýn isi zor
GS bugün oynadýðý futbolun yarýsýný oynarsa çok pis ezer madara oluruz. Bir puan iyidir bayaðý iyi
Abdullah hoca ve ekibi zaten güzel bir þekilde analiz etmiþlerdir ama þu videoyu da izletmek gerek.
Kasýmpaþa baya iyi oynamýþtý gs karþýsýnda. Mehmet hoca baya güzel anlatýyor nasýl kazandýklarýný. Onlar gibi birebir savunacak fiziksel gücümüz yok ama ara ara deneyebiliriz. Luyindama kamilinin þýmarýklýðý gsnin en büyük zaafý. Göztepe maçýnda dahi yaptý bunlarý, ceza sahasý içinde kýsa düþen paslar falan verdi. Djaniny'nin uyanýk olmasý, böyle hatalar karþýsýnda hazýr olmasý gerek.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)