Sayfa 1 Toplam 168 Sayfadan 1 2 3 11 51 101 ... SonuncuSonuncu
Toplam 4176 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Abdullah Mucib Avcý | Teknik Direktör

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Veysel - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Standart Abullah Avcý | Teknik Direktör

Yeni hocamýz olacaðýný saðýr sultan biliyor. Hayýrlý olsun.
    # Fýrtýnam bu yolda hep seninle !

Oðuz B. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diðer

Standart Abdullah Mucib Avcý | Teknik Direktör

Gelen tüm haberler anlaþmanýn saðlandýðý yönünde. Neler olacak göreceðiz.

Ekibinin bugün akþam saatlerinde Trabzon’da olmasý beklenirken tecrübeli teknik adamýn Salý günü Trabzon’da olacaðý ifade edildi. Ekibiyle birlikte Trabzon'da bir takým temaslarda bulunan Avcý için basýna açýk toplantý planlanýyor.
    Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAÝHTÝLALEFSANE
    we the north

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    29

Futbol direktörü gibi bir sýfatla gelirse daha çok memnun olurum.

Teknik kadroyu departman departman tasarlamada fikir verip yardýmcý olabilir. En azýndan böyle bir bakýþ açýsýna sahip.

Hüseyin Çimþir, Abdullah Avcý'nýn yardýmcýsý olsun isterdim. Olmasý gereken bir buydu bence. Ama ahmak yönetim Hüseyin'in de kaldýramayacaðý bir yükü onun omzuna yükledi. Gereksiz bir misyon altýnda ezdiler adamý. Halbuki 2. Adamlýk için çok iyi bir isimdi Hüseyin Çimþir.

Abdullah Avcý'nýn bizim için en büyük sýkýntýsý vasat gençlerimizi oynatmaktan imtina edecektir. Oynamayan oyuncumuz da o ýþýðý hiç gösteremeyebilir. Mesela Serkan bu denli öne çýkmazdý. Abdüþ ve Yusuf yine ön plana çýkardý ama Serkan'ýn olduðu sýnýf biraz daha aþaðýda.

Bireysel yeteneklerimiz kýsýtlý. Sonuca ulaþmak konusunda bu nedenle geride kalýyoruz. Derli toplu, bir plan dahilinde, iyi bir strateji oyuncularýn vasatlýklarýný gizleyebilir. Saha içine bakýþý bizim için olumlu bir durum. Daha pragmatist olmasý gerektiðini de BJK'de tecrübe etti. Bizi de iyi analiz etmiþtir mutlaka.

Herkes kendini kanýtlamak isteyecektir bunu 1-2 galibiyetle daha yukarýlara çekme þansý var.

Eðer bir uyum yakalanýrsa bence kendi kariyerinde Türkiye içinde çalýþacaðý en uygun kulupte görev alacak. Ýki tarafýn da birbirine fayda getireceði bir birliktelik olacak.

Burda en büyük görev yönetimde. Zaten 1 sene içinde kulübün içini boþalttý yönetim. Þimdi görevi Avcý zaaflarýný, olabilecek sorunlarý vs detaylý çalýþýp gidermek. Uygun çalýþma ortamý ve motivasyonu saðlamak. Hem taraftara hem Avcý'ya karþý sorumluluklarýný yerine getirmeliler.

Þu an durum çok kötü olabilir ama böyle zamanlar doðru sýçrama yapmak için en iyi zamanlardýr. Bunu bir fýrsat olarak görürse herkes karlý çýkarýz. Yapýlan aptallýk ve yanlýþlarýn önüne geçemeyiz. Ancak þimdi doðrularý yapma fýrsatý var. Ne Avcý'ya bize yanlýþ yapma fýrsatý verin ne de kendinizi aptal yerine düþürün.

Yönetimin enzim yerine katalizör olmayý baþarmasý lazým.
    " Ben, bir iþte nasýl baþarýlý olacaðýmý düþünmem; o iþe neler engel olur, diye düþünürüm. Engelleri kaldýrdým mý, iþ kendi kendine yürür. "
    Ýnce Zeka --> Sadri Þener --> Yýldýrým Demirören
    Ýnce Zeka --> Aðaoðlu --> Alt Yapý Fetiþizmi

Forum Yöneticisi Ozan Yýlmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Profesyonel Futbol Takýmýmýz Teknik Direktörlüðü konusunda Sayýn Abdullah Avcý ile 2,5 yýllýk anlaþma saðlanmýþtýr.

Anlaþmaya göre, Sayýn Avcý'ya;

2020/21 futbol sezou için 5.000.000.-TL garanti ücret,

2021/22 futbol sezou için 6.500.000.-TL garanti ücret,

2022/23 futbol sezou için 8.500.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.Saygýlarýmýzla.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Ý. SARAL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    36

Hayýrlý olsun.
    Trabzonspor'un yaptýðý transferlerin kampa yetiþtiði, tarihte ilk defa görüldü.

Soner Albayrak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Hayýrlý olsun.

Vallahi iyi paraya gelmiþ. Ben çok daha fazla alýr diye düþünüyordum.

arda.61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Baþarýlý olmak ve bizi puan durumunda yukarýlara çekmek zorunda. Baþka da diyecek bir þey yok.

Tatar Kemal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    46

Hayýrlý olsun. Ýnþallah Trabzonspor'da çok baþarýlý olur. Ýþi elbette çok zor. Takýmýn kalitesi çok düþük, moraller bozuk, takým psikolojisi yerle yek yesan. Ama Ünal Karaman da Trabzonspor'u düþük kaliteli bir kadro ile zirveye oynatmýþtý Abdullah Avcý'dan da bu gayreti ve bu baþarýyý bekliyoruz. Birkaç hafta yani sistemini oturtana kadar takým baþarýsýz sonuçlar alacaktýr ama sabretmek ve kendisine destek vermek gerek.

Nereden
    Ýstanbul

Kendisine güvenim tam ilk etapta bizi düzlüðe çýkarýp yeniden yarýþmacý yapar sonrasýnda zirveye taþýyacaðýna da inanýyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Nereden
    Uzak Doðu

Sayýn hocamýzla sezon baþýnda anlaþýlmasý gerektiðini düþünenlerdenim. Beþiktaþ dönemindeki baþarýsýzlýðý benim için hiçbir þey ifade etmiyor. Baþakþehir'in þampiyonluðunun baþ mimarýdýr kendisi. Milli takým hocalýðýna kadar yükselmiþ, gerek oyun tarzýný gerek futbol ile ilgili yorumlarýný beðenerek takip ettiðim birisi. Bence takýmýmýzda çok baþarýlý olacaktýr. En azýndan çok uzun zaman sonra gerçek bir teknik direktör ile çalýþacak olmamýzdan dolayý çok mutluyum.

Baþarýlar sayýn hocam.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42

Hayýrlý olsun.

Ben gelmesine karþýydým ama bu saatten sonra hocamýz ve destek olmak gerekiyor.

Zor bir yükün altýna girdi.

Eðer Antalyaspor'un daha fazla teklifini kabul etmediði doðruysa, ne gibi durumlarla karþýlaþacaðýný çok iyi bildiði bir camiaya gelmeyi kabul etmesi büyük takým istediðini ve hedefi olduðunu gösteriyor.

Umarým 8.þampiyonluðu bize yaþatýr.

Murathan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    26

2 sene önce avcý'nýn trabzonspor'a gelebileceðinin hayalini bile kuramazdým -hoþ 2 sene evvel hoca derdimiz de yoktu ya-, sene baþýnda gelmesini istiyordum ama bu þekil gelmesinden dolayý caným da sýkkýn. neyse. hayýrlý olsun.

Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    40

Hayýrlý olsun. Umarým baþarýlý olur.

Arda' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    27

1 sene sonra baþýmýza mesleði teknik direktörlük olan biri geldi þükür
    Alýntý nakzo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hami bir kupa maçýna çýktý maç trabzonda o maçta elenmiþtik akhisardý rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamýnýn saha kenarýndan verdi taktik kulaklarýmla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Ahmet Kara - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    26

Hocanýn kýsa vadede skor odaklý bir futbol oynatmasý gerek.
    Fikstürde buna müsait.
    Daha ilk maçtan ben sistem yaratacaðým derse macerasý kýsa sürer.

KATIKSIZ SEVGÝ VE SAMÝMÝYET

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Reha Asan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Yaþ
    35

Senin de bizimde son çýkýþ kapýmýz Hocam. umarým baþarýlý olursun.

hayýrlý olsun.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarýn býrakýr giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksýnýz görürüm. " Ünal Karaman

hami_gokdeniz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Yaþ
    20

Daha adam gelmeden adamýn kuyusunu kazmaya çalýþan adam Trabzonspor'a ihanet eder.

Destek olun, köstek deðil.

Hadi bismillah lig bizim için yeni baþlýyor.
    Geçsede yolumuz bozkýrlardan,

Denizlere çýkar sokaklar..

Süleyman Baykan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Hayýrlý olsun inþallah mutlu ve baþarýlý bir 2.5 yýl olur hem kulübümüz hemde senin için.
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Emre Çömez - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    28

https://twitter.com/Trabzonspor/stat...24966774005766

Baþkanýmýz Ahmet Aðaoðlu’nun katýlýmý ile bugün gerçekleþtirilen imza töreninde yeni Teknik Direktörümüz Abdullah Avcý ile sözleþme imzaladýk.

Ýmza töreninde konuþan Baþkanýmýz Ahmet Aðaoðlu, “Uzun yýllardýr Türk futboluna hizmet veren; bilgisi, karakteri, duruþu ve tecrübesiyle tartýþmasýz ülkemizin en iyi teknik adamlarýndan Sayýn Abdullah Avcý’nýn Trabzonsporumuzun mücadelesine ortak olmasýndan dolayý çok muyluyum. Hedefleri ve hayalleri olan genç bir kadromuz var. Yetenekli, zeki, hýrslý ve baþarýyý arzulayan bir ekibiz. Sayýn Abdullah Avcý’nýn hedef ve amaçlarýnýn da hem futbolcu yapýmýzla hem de kulübümüzün projeksiyonuyla örtüþtüðüne inanýyorum. Bu uyumun bizi baþarýya taþýyacaðýna eminim. Umarým camiamýz sabýr ve samimiyetle Trabzonsporumuzun baþarýsý etrafýnda kenetlenir. Biz zaten göreve geldiðimiz ilk günden itibaren; futbolcusuyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle ve tabii ki taraftarýyla tüm camia olarak YanYana durmanýn öneminden söz ediyoruz. YanYana durduðumuzda Trabzonspor ailesinin neler baþardýðýný gördük. Þimdi mücadelemizde bir sonraki aþamaya geçmeye ve yine YanYana durarak, BizBize inanarak ve güvenerek ilerlemeye, tüm camia olarak hazýrýz. Ýnþallah daha nice baþarýlarý hep birlikte yaþayacaðýz” dedi.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcý ise yaptýðý açýklamada þunlarý söyledi:

“Öncelikle Sayýn Baþkanýmýza, güzel sözleri ve iyi dilekleri için teþekkür ediyorum. Trabzonspor her yönüyle yakýndan tanýdýðýmýz ve bildiðimiz, ayrýca samimi duygular beslediðimiz bir kulüp. Türk futboluna kazandýrdýðý felsefe ve elde ettiði büyük baþarýlarýn yaný sýra yetiþtirdiði oyuncular ve spor adamlarýyla da bizlere her zaman öncü oldu. Bu camianýn bir parçasý olmaktan, verdiði mücadelenin içinde bulunmaktan, hedeflerine ortak edilmekten dolayý çok mutluyum. Yeni bir baþlangýç yapýyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var. Pandemi nedeniyle yeni dinamiklerden oluþan bir sezon var. Yetenekli, karakterli, zeki, hýrslý ve baþarýyý arzulayan oyuncu grubumuz var. Ancak baþarý hemen yarýn gelmeyecek. Çünkü zaman gerekiyor. Bizler çok çalýþacaðýz, Sayýn baþkanýmýzýn da söylediði gibi YanYana duracaðýz. Biliyorum ki camiamýz da desteðini bizden esirgemeyecektir. Hep birlikte bu sezonu Trabzonspor’a yakýþýr þekilde oynayacaðýz. Kenetleneceðiz ve birlikte baþarýya ulaþacaðýz” diye konuþtu.
    Konu Emre Çömez tarafýndan (10.11.2020 Saat 13:33 ) deðiþtirilmiþtir.
    Bir Trabzonsporlu doðar, büyür, hakký yenir ve ölür.

Nereden
    Bursa

Hayýrlý olsun,iþi zor ama tecrübesi ile bu iþin altýndan kalkabilecek kalitede bir TD.Aðaoðlu yönetiminin ilk gerçek manada TD tercihi oldu ama kadro kalitesi çok düþtükten sonra bu hamlenin gelmiþ olmasý ne kadar fayda saðlayacak merak konusu.

Þimdi Abdullah Avcý tercihine geçerli geçersiz bir çok konuda karþý çýkan insanlara düþen bu adama iþini yapabilmesi için gerekli olan alaný vermek ve sonra da futbol alanýnda eleþtirilerde bulunmak.

Benim için Alanya maçýnda sahada olmayarak olaya 1-0 geride baþladý ama inþallah baþkan ve yönetim onu rahat býrakýr ve istediði çalýþma þartlarýný sunar.

Trabzonspor'un baþarýsý için buna çok ihtiyacý var.

Tabi bir diðer eleþtirim de sözleþme süresinedir ama bu etik bir itirazdýr.
    Konu sasone tarafýndan (10.11.2020 Saat 13:33 ) deðiþtirilmiþtir.
    • Memento mori

Erayz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Sabýr gösterilmezse, Bjk'den kovulduðu gibi burdan da kovulur. Sabýr gösterileceðini de zannetmiyorum.

Erayz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alýntý Soner Albayrak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hayýrlý olsun.

Vallahi iyi paraya gelmiþ. Ben çok daha fazla alýr diye düþünüyordum.
    Bjk'den alýyor zaten alacaðý parayý.

Burak Býyýklý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    28

Sözleþmesinde olduðu gibi 2,5 yýl kalýrsa o sözleþme uzatýlýr diye düþünüyorum. Boþta olup da bir ekibi olan, bir sistem yaratabilecek kapasitesi olan tek hocaydý. Yönetim önüne engel çýkarmazsa baþarýlý olacaktýr. Eddie yerinde gelmiþ olsaydý þimdi en azýndan sahada bir oyunumuz olurdu, yazýk oldu.
    30 Nisan 2022 - Þampiyon TRABZONSPOR
    8.KUÞATMA

Nereden
    Ýstanbul

2.65 puan ortalamasýyla þampiyon yapar bu sezon.

Nereden
    Rize
    Yaþ
    29

Bence sezon sonunu göremeyecek tazminatý alýp gider. Ýnþallah yanýlirim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)