Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 8.Hafta | Alanyaspor 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alanya çok sert takım, yürürler bu sene. keşke p.cisse yi elde tutsalardı.

hani bizden birşey olacağı yok başka bir anadolu takımı zorlasın üst sıraları.

Ayni fikirdeyim Biz olamiyorsak baska bir anadolu takimi zorlasin hatta sampiyon olsun .Ben acikcasi istanbul takimlari olmasin biz olamiyorsak kafasindayim yani alanya oynadigi futbol uzun sure devam ederlerse neden olmasin?Bizde toparlanir isek bu takimdan genede ilk 5 umudum var sampiyonluk bize bu sene cok uzak.

Yorum

• İlk olarak mancester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayni fikirdeyim Biz olamiyorsak baska bir anadolu takimi zorlasin hatta sampiyon olsun .Ben acikcasi istanbul takimlari olmasin biz olamiyorsak kafasindayim yani alanya oynadigi futbol uzun sure devam ederlerse neden olmasin?Bizde toparlanir isek bu takimdan genede ilk 5 umudum var sampiyonluk bize bu sene cok uzak.
      Bu sene en iyi derece 4.lük olur, en kötü 5. oluruz.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• maçtan önce 5-1 yeniliriz yok 3-0 yeniliriz mesajları havada uçuşuyordu maç sonu baktım kimsenin sesi çıkmamış. fb maçından daha iyi bir ilk yarı oynadık djaniny denen düşük zeka birazcık aklını kullansa ilk yarıdan maçı bitirebilirdik. sonuç olarak 1 puan kötü değil bu takım bu sene şampiyonluğun ittirile ittirile favorisi olacak gs'yi evinde yendi. ekstra puanlar toplamamız için hem başakşehiri hem gs'yi bu sene 2 maçta da yenmemiz lazım. benim gördüğüm fb uzun süre yarışta kalacak bir psikolojide değil hakemler de 4-5 hafta elle kolla attıkları golleri penaltıları vermezlerse yarıştan çabucak düşerler. başakşehir avrupa bittikten sonra ligde kolay kolay maç vermez. gs her zamanki gs kötü oynasalar da hakem desteğiyle kazanmayı biliyorlar.
        BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• İyi oyun yok topla oynamada rakip bizi ikiye katlamış kadro bu zaten yapacak bişey varsa o da önliberoya birini çekmektir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Takım gol sıkıntısı çekiyor, 2 forvetle çıksan bu defa da orta alan yumuşak kalıyor çok kolay pozisyon veriyoruz. Alanya maçında hocanın yaptığı çok mantıklı hamlelerdi... Buradan hareketle Pereria 'yı sağ kanatta oynatmaya devam etmeliyiz, forvette ise pres gücü de yüksek Afobe ve Ekuban oynamalı, Djaniny hem hantal, hem de oyunun büyük bir bölümünde yürüyor... Hem kısırlığı giderecek hem de pres yapan 11 şu şekilde olmalı...
            ............... . Uğurcan........
            Serkan.. Edgar... Hugo.... Kamil...
            .......... Parmak..... Flavio.......
            Pereria...... Ekuban....... Nwakaeme
            .................. Afobe....................

Pres hucüm hattında başlayacak Ekuban ve Afobe ilk basan adamlar olacak... Ortada da iyi basan Pereria ve Flavio olacak, kısmen basıp oyun kuran Parmak olacak, Nwakaeme 'nin arkasını Flavio ve Kamil toplayacak, en sert ve üretken kadro bu sanırım....

Yorum

• Maçın özeti: topla oynama yüzdemiz %37

(UEFA)

Yorum

• Ah Sörloth ah, nasıl vururdun o toplara tabanca gibi. Canini denilen vatandaşın topu alışı,dönüşü o kadar ağır ki gözlerim kanıyor ,futboldan nefret ediyor insan. O topu önüne alışından yanımdaki 4 tane kodomana o alışı yapan adam golü atamaz dedim bağıra bağıra adamın yürüyüşünden anlıyorsun. Afobe bundan daha hareketli en azından.

Yorum

• vay be sörloth ne forvetmiş ama şaka gibi... şu afobe nin girdiği pozisyonları hiç affetmiyordu.

işte geçen sene bundan dolayı ligde fark yarattı.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim