bunun bu şekilde patlak vereceği mali kongrede belliydi kimse merak etmesin ikisi özür diler ve görevlerine devam ederler
Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi.
Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi.
Not : Bu konuya dair bu başlığı açmamdaki amaç, söz konusu hadiseye dair "Trabzonspor Son Dakika Haberler" başlığı altındaki tartışmaların/yorumların orada değilde, burada yapılmasıdır.
Konuya Dair Bakış Açım :
Bir tarafta yöneticilik yapmış birisi, diğer tarafta yöneticilik yapan birisi... Öncelikle Protokol Tribünü, kozların paylaşılacağı yer değildir. Böyle bir tabloyu Türkiye'ye yansıttıkları için ikisini de kınıyorum. T
Şuan itibariyle Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Kahraman Altuntaş'ın; her ne sebeple olursa olsun, böyle bir olayın içerisinde bulunarak, Trabzonsporu Türkiye önünde küçük düşürdüğü için de, yöneticilikten istifa et(tiril)mesini temenni ediyorum. Hatta, her iki yöneticinin Disiplin Kuruluna sevk edilip, Trabzonspor Üyeliklerine son verilmesi de en büyük arzumdur.
Hiç kimsenin Trabzonspor adını, böyle bir kavgaya alet etmeye hakkı yoktur...
bunun bu şekilde patlak vereceği mali kongrede belliydi kimse merak etmesin ikisi özür diler ve görevlerine devam ederler
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Bir bu eksikti.
Bakalım daha neler görecegiz. İstifa edeceğini sanmıyorum.
"İstifa" kelimesi bu yönetimin "Mantalitesinde" yok ...
Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Kesinlikle istifa etmeli.Gerçi Türkiyedeki Yönetici profilinde başarısızlıkta istifa etmek değil işe daha da sarılıp koltuga yapışmak yazar.
Bırak yöneticiliği normal vatandaşın yapmaması gereken işi Trabzonsporu Temsil eden kişi yapıyor.
şuan yönetimde bulunan yöneticimizin istifa etmesi lazım bu Trabzonsporluluğa yakışmaz
Tam bir REZALET!!! Tam bir TERBİYESİZLİK!!!!
bu yönetim bize yakışmadığı gibi üyeleride bize yakışmıyor.....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Her ne sebeple olursa olsun toplum önündeki kişiler hareketlerine dikkat etmek zorundadırlar, ne diyelim yazıklar olsun...
Selam
Bu orantısız tepki camia için utançdır...Bu tip bir hadiseye "ama" ile başlayan yorumlar yapılmamalı bence...Eleştiriyi hazdemeyenler iktidara hiç heveslenmemeli...İsimlerin hiçbir önemi yok çünkü bu olayla kirlenen bordo-mavi ...
İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.
ayıptır yaa. bnurda kim haklı kim haksıza bakmazlar. Trabzonspor yöneticileri kavga ediyo derler. ağız kavgasıda değil direk kavga etmişler yaa. sonra tribünler neden böyle derler.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
derhal istifa etmeli kulüplede ilişigi kesilmeli...taraftara örnek olacak yöneticiye bak!!
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
yöneticisi böyle davranan takımın genç taraftarına laf anlat şimdi....
Hiç lafı dolandırmadan istifa ettirilmeli, hatta kongre üyelikleri ellerinden alınmalı. Bu durum mevcut yönetimin otoritesinin kalmadığının da bir göstergesi. Makamları işgal eden insanların bu şekilde davranmaya sebep her ne olursa olsun hakkı yoktur.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Kahraman Altuntaş istifa etsin,ettirilsin ve Disiplin Kurulu'na da sevk edilsin.Peki Yusuf Ziya Yılmaz'a ne yapacağız?Karşılık vermiş mi?
keyif adamı ..
Sayın Yöneticiler, lütfen şöyle düşünün:
Bizde oynadıkları sırada, Szymkowiak'la Marcelinho saha ortasında ağız dalaşına girip, biri öbürüne kafa atıp, burnunu kırsaydı, akibetleri ne olurdu?
Başka birşey yazmıyorum.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
kesinlikle istifa edip, Trabzonspor ve futbol kamuoyundan özür dilemeliler... Burçak'ın dediği gibi, sonra da uğraş dur tribünleri düzelteceğim diye...
her gün yeni bir skandal, kulüp kimlere emanet edilmiş ya Rabbi?... çok yazık, çok...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Kimse kusura bakmasın, yok öyle istifa falan etmekmiş , ne istifası, TRABZONSPOR KULÜBÜNDEN İHRAÇ EDİLMELİ ,
TRABZONSPOR KULÜBÜNE YÖNETİCİLİK SIFATI ALMIŞSIN, KABADAYILIK SIFATI DEĞİL, KABADAYILIK YAPMAK İSTEYEN ÜSTÜNDEKİ TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ SIFATINI ÇIKARTACAK VE O ZAMAN YAPACAK YAPACAĞINI,Kafayı yiyenin de herhalde bir söylemi olmuştur, kısacası sidik yarışı yapmışlardır, ancak sidik yarışları TRABZONSPOR CAMİASINA ZARAR VERMİŞTİR, 2 SİNİ BİRDEN İHRAÇ etmeliyiz ki, bu işler bir daha olmasın, birde olay sokakta falan değil, ŞEREF TRİBÜNÜNDE !!!Ne GÜZEL DEĞİL Mİ ? Bırakın TRABZONSPOR başarılarıyla gündeme gelen bir camia iken ne hallere düşürüldü !Bu hale gelmemizin sorumluları kimler, gerçi son günlerde maaşallah TÜRKİYE'nin gündemi bizim şehrimizle yatıp kalkıyor, bu olaydamı sosyolojik bir olay , TÜRKİYE de ŞEREF tribününde iki yönetici birbirine kafa atıyor?Çok ayıp ve ikisinide KINIYORUM
TRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Direk ihraç edilmeli o kendini bilmez şahıs.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
tez zamanda istifa etmeleri lazım bunların..
erdem yokki bunlarda istifa etsinler..
yada yönetim bunları ihraç etmelidir nerde görülmüş böle bişey yaa..
Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
kahraman altuntaş için söylenenleri yazsak bi çoğunuz küfre başlarsınız
Amman, burada bir aile faciası olmasın... .
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
kavganın sebebi neydi acaba
Özkan SÜMER
Osman , hani sen ders yapacaktın, bana lafmı yetiştiriyorsun.
TRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)