Sanat eseri gibi gollar attı. Çok iyi oynadı. Sağda çok etkili. Böyle devam
En büyük Trabzon
En az Nwakaeme ve Ekuban kadar kendine ozel ve baskasina benzemeyen bir tip.Cogu takimda boyle nevi sahsina munhasir tipler bir tane bile yokken bizde 3 tane birden hucumda.Bu bazen cok ozel ve durdurulamaz bazen de cok ucuk ve kopuk durumlara donusuyor
Bu adam gol atınca ayrı seviniyorum Araplarda belli bir piyasası var bedavaya alıp 10 milyon Eurolara satmak müthiş bir şey olur. İşin teknik boyutunda kesinlikle kanat forvette daha etkili.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
bay beyinden sonra yeni bir karekter açıldı: buz adam
sanat eseri bir gol,sıfır telaş,acayip bir soğukkanlılık,
bu performansı izledikten sonra ekuban canini vakayeme üçlüsünden biri ile vedalaşılacaksa bu vakayeme olur,yaşıda geçiyor ayrıca
canini ve ekuban,yola devam
canini ekuban uyumuda gayet güzeldi
FATİH TEKKE YÜKLENİYOR ...HAYIRLI OLSUN
Alanya maçında 45 dakika oynadıktan sonra sövüp Afobe'nin oynamasını savunan çok insan gördük burda. Hem de ilk maçıydı. O zaman da demiştim bu adamı Afobe'yle kıyaslamak futbol cahilliğidir. Djaniny Şenol'un elinde olsa gol kralı olurdu. Sistemden bağımsız düşünmemek gerek. Mücadeleci, hızlı, hırslı, soğuk kanlı, bitiriciliği idare eder, hava topları ortalama üstü. Daha ne olsun? Takıma biraz daha kendini kabul ettirince ben çok daha farklı bir Djaniny izleyeceğimizi düşünüyorum. Böyle devam gamsız reis.
KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Niye hemen satma derdindeyiz ki?
Bu takıma çok iyi bir golcü (tercihen Sörloth gibi soğukkanlı, kuzeyli veya arjantinli gibi ileri hattaki isimlerden coğrafya olarak farklı olsun) ile beraber Ekuban-Waka-Djaniny üçlüsünü rotasyona sokarak gayet iyi bir hücum verimi alırız.
Muhtemelen Uğurcan satılacak zaten, kalan isimlerle takım inşası devam etmeli
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Konu B.Yiğit tarafından (21.03.2021 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.
Sen nasıl bir arkadaşsın çözemiyorum...Dışarıdan bakıldığında gamsız bir duruşu var ama ileri üçlünün en çok mücadele eden oyuncusu...Attığı golde televizyon karşısında bana bile feyk attı herif öyle bir tekniğe sahip. Geçen sene Sörloth arkasında seni izlemiş olsaydık Jaja sonrası travmayı atlatmış olurdu taraftar büyük ihtimalle. Gelecek sene iyi bir santraforla beraber seni 10 numarada izlemek isterdim fakat bu pek mümkün olmayacak galiba.
Ağasarlı_61
Teknik bir oyuncu ve normal golü yok. Ancak çok güvenilip de yola çıkacak biri değil. Hazır bonservissiz alınmış ve Arap piyasasında bir namı var. Sene sonu 8-10 m € bonservis getirebilirse satılması en mantıklısı..
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Forvette gerçek biri olsa birlikte çok canlar yakar. Mevcut kadro yapısıyla bu kadar oynanır en fazla.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamın bilekleri ne kadar temiz görüyorsunuz fakat bir kanatta Wakaeme bir kanatta Djaniny bu sene idare eder de seneye 2'sinden 1'i fazla olur
Djaniny bir sonraki satış karından %15 pay alacak (oyuncunun o güne kadar alacağı ücret ve transferinde oluşan masraflar düşürüldükten sonra).
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Adam gol atıyor, attırıyor.
Taraftar ne zaman daha iyisini görmüşki de gönderilsin diyor?
Ölümü görüp sıtmaya razı gelinsin demiyorum ama Trabzonspor yönetimi hiçbir zaman planlı transfer yapmadığı için gittiği vakit daha kalitesiz birinin gelecek olması daha yüksek ihtimal.
Bırakın en azından yedekte dursun.
Her transferden de Sörloth beklentisi olmasın lütfen.
Konu Anıl C tarafından (21.03.2021 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Güvenilcek oyuncu değil abartmayalım. Seneye için çok iyi yedek olur
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Djaniny özellikleriyle muhteşem bir forvet olamaz hiçbir zaman,Şenol’un elindede gol kralı felan olamaz. Djaninyden ne olur bence en iyi Nwakaeme olur. Bir kanatta Nwakaeme diğer kanatta Djaniny ileri uçta net bir forvetle muhteşem bir hücum hattımız olur. Aynı pozisyon Djaniny yere vuruyor Sörloth tavana. Forvet dediğin Sörloth,Aboubakar gibi net 20-25 gol atabilecek oyunculardan olur Djaniny mıymıy oyuncu yılda 10 gole katkı verse yeter kanatta.
Insallah biraz daha istatistik yapar da sene sonu 4-5 milyon euro kazanilir. Yedek olarak bile sezona bu arkadasla baslanmamali.
Vücut dilinin aksine çalışkan bir oyuncu. Forvet oyuncusuyum demiyor, sağ kanatta sol kanatta adam kovalıyor. Top kaptırdığında savunmaya kadar koşuyor. Vuruş kalitesini yükseltmesi kafada aşacağı bir engel bence. Tavana çaksana topu. 19 ikili mücadeleye girecek gücün var. Güçsüz adam değilsin birader niye sürekli tembel tembel şutlar atıyorsun. Bu ligde net vuruş yaptın mı kurtaracak kaleci çok az. Tipleme köşeye vur gitsin.
değişik topçu
adamın 4-5 tane golü var hepsi birbirinden güzel. boş kaleye atamıyor gidiyor imkansız golleri atıyor. sene sonu arabistan ya da çin piyasasına itelemeliyiz. leblebi gibi gol atar oralarda.
Yeşil Burun Adası: ''Oyuncumuz Djaniny, kişisel nedenlerden ötürü aday kadrodan çıkartıldı.''
Oyuncunun ne tür bir sorun yaşadığı ise bilinmiyor.
(Haber61)
Hasta falan değildir inş.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)