emeklerin için teşekkürler güzel insan
emeklerin için teşekkürler güzel insan
iyi kötü defans tandemini edgar ile oturttuk derken 1 sene geçmeden ikisi de gitti takımdan. yazık oldu valla.
Yolun açık olsun Hugo. Gayet iyi stoperdi hatta baya underrated bir adamdı. Yaşadığımız nice kupalar oldu unutulmayacaklar arasına adını yazdırdı..
#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yolun açık olsun..
Emeklerin için teşekkürler güzel yürekli insan.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Annesi için gitti,annesi vefat etmiş.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
- Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara tıklayalım.
- Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Anneleri aynı yaşta kaybetmişiz. Google translate ile çevirdiğim Hugonun mektubunu buraya bırakayım. Diller farklı ama konu anne olunca aynı duyguyu paylaşıyorum.
Anneme Açık Mektup
selam güzelim şimdi nasılsın Sonunda tüm bu acılar bitti ha! Annen Carli, Vinicius, Cláudio ve diğer birçok sevdiğini şimdi yanında bulduğunu bilmek beni rahatlatıyor. Yüksek sesle konuşan, şarkı söyleyen ve duyulmak için ısrar eden mutlu, canlı ve spontane tarzınla her şeyi ve herkesi sürükleyen bir tsunami gibi geçtin yeryüzünden. Senin de kusurların vardı, biliyoruz, doğru ve hep bunun hakkında konuştuk ama senin niteliklerin hepsinden ağır basıyor çünkü sonunda eylemlerinin her zaman kendininkini korumak ve kollamak olduğu açıktı. Sanki sen güneştin ve biz de senin etrafında dönen ve her şeyi yerli yerinde tutman için sana ihtiyaç duyan gezegenlerdik. Ailemiz için her zaman güvenli topraklara giden yönü bulmamıza yardım eden bir ışık oldun, böylece asla unutmayacağız!! Kalbimin ilk atışından itibaren beni sevdin ve beni bir dişi aslan gibi her şeyden ve herkesten korudun ve 10 bin kilometreden daha uzaktayken bile hayatımda her zaman var olmaya özen gösterdin ve şimdi ben buyum. burada sensiz mi yapacaksın? Haberleri paylaşmak, fikir aramak, tavsiye istemek veya sadece başkalarının hayatları hakkında dedikodu yapmak için kimi arayacağım? Beni hiç kimse gibi tanımıyordun ve tek bir bakışınla beni tamamen okuyabiliyordun, sanki aklımı okuyabiliyor ve duygularımı hissedebiliyor gibiydin. Benimle dünya arasında bir köprü gibiydin, benimle konuşması gereken ve utandığı ya da korktuğu her şey senin aracılığınla benimle konuşman için konuştu ve ben sana cevap verirdim, sen de cevabı iletirdin. Şimdi kim yapacak? Seninle o kadar çok şey öğrendim ki annem, bana öğretmediğin tek şey burada sensiz nasıl yaşanacağıydı. Şu anda kalbim çok büyük bir acıyla parçalanmış gibi geliyor. Ama ben iyi olacağım, tamam mı? Herkese senin gururun olduğumu söyledin, anlamadığın şey ise benim annem Profesör Márcia Castanheira olduğun için seninle daha çok gurur duyduğumdu!! Öğrettiğin her şeyle birçok insanın hayatına damgasını vurdun ve…
Geliyor musun tekrar adamım![]()
Biz TRABZONLUYUZ, bükemediğimiz bileği kırarız...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)